BODJO Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Witam, dzisiaj prezentuje pierwszy model jaki zrobilem w 3dmax. Bylo to w ubieglym roku. Jest to moja wizja samochodu WARSZAWA jaką proponowałem na konkurs projektowy. Model budowałem za pomocą splajnów, i pamietam , ze powstala nieżle gesta siata, a komp az sie gotował (2,6 gb, 128 drafika, 512). pozdrawiam wszystkich i zaprawszam do komentarzy, licze na cenne uwagi. pozdrawiam BODJO ps. Ale niektorzy tu nieźle wymiataja-kosmos
Simple_man Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Troszeczkę chyba zabrakło ci pomysłu na przód pojazdu. Ale i tak atka wrszawkę bym chetnie kupił. :)
eco Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 ...fajny nawet model- kncept tyz :) -jak ja moglem nie przyuwazyc takiego konkursu :) ehhh
mlodAs Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Tez mysle ze przód troche nietegresss ale za to tył bardzo mi sie podoba:)generalnie fajny projekt
flesz_gordon Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 model calkiem fajny, ale materialy juz nie bardzo przednie reflektory dziwne- wyglada jak textura :)
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 a ja sie zapytam co robiles wczesniej bo tak zasiasc do maxa i od razu zrobic model to troche trudno :D
mentaller Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 miejsce styku przedniej klapy z szybą przednią - w dzisiejszych samochodach kokpit sięga bardziej w głąb ( tutaj jest jak w maluchu) i nie ma chyba wycieraczek ;-P. ogolnie pracka wykonana na wielki plus
mrkrzysiek Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Przód jakiś taki śmieszny Ci wyszedł no i materiał trochę leży ale ogólnie fajny samochodzik ciekawe kiedy produkcja rusza :)
max_1989 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Tył porshe ciekawe :). Ogólnie ciekawy koncept ... co do reszty to sie nie wypowiem :)
arev Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 model spoko, ale klasyczna warszawa bardziej mi sie podoba. do pracy jednak trudno sie przyczepic (mnie przynajmniej). aha... na jpg konwertowales w mspaint? :D pozdrawiam
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 przyczepic, to zawsze sie mozna przyczepic :D popatrzcie jak na 3 zalaczniku ukladaja sie odbicia na masce, obrzydliwosc :D, i w jeszcze paru innych miejscach, no. szybie. concepst szczerze mowiac mi sie nie podoba, moze dlatego ze ogolnie nawiazania do starych samochodow(poza new bettle) nie pasuja mi w takich projektach 6-/10.
David14 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 na miniaturkach to fajnie wygląda, ale na powiększeniu koszmar, koncept fajny
giorgione Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Ty te flegi to giovanni - 19, czy 21 :D:D:D ???? A tak na poważnie - niskie to zawieszenie - na polskie drogi taka bryką - zapomnij :D Bardzo fajnie wyglada szkalny dach no i tył samochodu. Z przodu ewidentnie nawiazałeś do stareszej warszawy - zdecydowanie ejstem na tak. Pozdr giorgione
Taylor Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 widze ze zjedliscie tego goscia:D w sumie koncept mial niezly.
BODJO Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Napisano 15 Lipiec 2005 Dzieki Za Komentarze , Sa Dla Mnie Bardzo Cenne, W Najblizszych Dniach Wrzuce Nastepne Moje Fury, Bop Tylko To Wyrabiam W 3d. Pozdrawiam
Chalek Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Jako koncept fajny bardzo. Ladnie nawiazuje do warszawy, ale jak ktos zauwazyl (nie tutaj) bardzo przydalby sie znaczek na masce. Z rzeczy, ktore mi sie nie podobaja poza tymi wymienionymi: Cos jest nie tak z oponami, maja bieznik od wewnetrznej strony? Jakiej dlugosci trzeba miec rece i nogi zeby dostac do kierownicy i pedalow bedac opartym? 2m? Z przodu troche mi przypomina nowego cadillaca, zwlaszcza swiatla, nie pamietam jak on sie nazywal. Tym troche jak porsze kajen, ale jak dla mnie to plus. Ogolnie bardzo fajny koncept, moze ciut niedopracowany w detalach, ale podoba mi sie. Wykonanie slabsze, ale tez nie jest jakos tragicznie. Ode mnie duzy plusior.
Mobii Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 tyl super, z przodu jakos czegos brakuje, te kwadratowe klosze lamp odbiegaja od linii auta, moze to to?
Diesel Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 woow... super pomysł mi sie podoba troszke inny mogł by być przod ale i tak jest spoko:)
Gość Raffaello Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 NIezła Czarnula! trendi ducha dałeś tej poczciwej warszawiance! Chciałbym się przejechać taką bryczką. Fajnie żę zrobiłeś dżwi na zajączka i w dodatku bez ramy po środku. Gratulacje za koncept!
Falcrum Napisano 17 Lipiec 2005 Napisano 17 Lipiec 2005 Dla mnie bomba. Bardzo ciekawy design. Szkoda tylko ze kompresja obrazka fatalna... Pozdr
lukasproject Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Ja się dziwię Bodjo, dlaczego tak późno wstawiasz swoje prace na forum?? Przecież konkurs to chyba rok temu był?? Dla nie wtajemniczonych na DesignForum.pl Tam mam ksywę "Sasza" Pozdrawiam!
BODJO Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Napisano 18 Lipiec 2005 Luka, No Wlasnie Jakos Niedawno Udalo Mi Sie Wygospodarowac Chwile Aby Przebrnac Przez Logowanie I Takie Tam Na 3d , Dlatego Tak Pozno, Ale Teraz Bede Wrzucac Na Bierzaco Projekty, Bo Widze Ze Mozna Wiele Wyciagnac Z Tego Forum, Fajnie Ze Jestescie Chlopaki, Pozdrawiam , Bodjo
sartr Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 Widze ze sie zadomawiasz powoli na forum:) i dobrze bo twoje samochodziki bardzo mi sie podobają (warszawka całkowicie w moich klimatach) - nice:)
BODJO Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Napisano 18 Lipiec 2005 he powoli to prawda, mam jeszcze pare furek skonczonych, ale sa na takim samym poziome co warszawa, bardziej stawiam na sam projekt . Moze dzisiaj cos wrzuce jeszcze , fajne takie komentarze pozdrawiam bodjo
Rekomendowane odpowiedzi