Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postać ma słuzyć do tworzenia scen w stylu cartoon z uzyciem różnych graficznych gadżetów.

Włosy są tymczasowe ale nie może być blondynką. Nie wiem który kolor ubioru najbardziej pasuje. Generalnie muszą to być kolory w odcieniach szary-srebrny-bordo-purpura.

Siatka wzorowana na Joanne D'arc z takiego maxowego tutka.

To jest moja pierwsza (chyba) udana postać 3d.

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dla mnie to za hude raczki i chyba piersi za bardzo szpiczaste nawet jezeli nosi taki top :->

Napisano

strasznie podniecona/zziębnieta ta panna, skoro tak sutki jej odstają :)

fajnie, czemu tylko włosy inkiem?

Napisano

hehe :) proponuje ruda(tylko niech te wlosy beda dluzsze!), bedzie jej pasowac do charakteru :P a co do reszty - nie podobaja mi sie proporcje tylek - piersi tj, w piersiach powinno byc wiecej :)

Napisano

qba, co sie czepiasz. o to własnie chodzi. ...Tylko nie każdy ma tramwaj między nogami, ale to już problem indywidualny. :)

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze :)

Co do proporcji to nie wiem - mi się taka podoba i to chyba troche kwestia gustu.

Zmieniłem trochę fryzurę (poprzednia trochę za bardzo ją odchudzała) i dodałem trochę drobiazgów (będzie ich jeszcze trochę przybywać).

Ponieważ kolory szary i odcienie czerwieni wydają mi się zbyt przytłaczające postanowiłem, że będzie raczej bardzo jasna i tylko drobne akcenty będą w wytyczonych kolorach. W ten sposób mam nadzieję uzyskać bardziej futurystyczny efekt.

Napisano

brzuch i klata są niewiele szersze niż "odstęp między nogami" :P bardzo dziwnie to wygląda i nadaje efekt "grubej dupy" :]

Napisano

zeza ma ;) No i stopy nie teges, paluszki jakieś takie płaskie, poza tym spoko, będą jakieś texturki ?

Napisano
Pokaz od tylu

świntuszek :D

fajnie wyszła w cartoonie. popracuj jeszcze nad piersiami. IMHO troszku za spiczaste są.

Napisano
  • Autor

Kolejny raz wziąłem sie za ten model.

Tym razem trochę zmieniłem twarz, włosy i próbuje teraz odpowiednio wycartoonować.

Co sądzicie. Który numerek lepszy?

Napisano

Ja również - pani nr 2 :) i w toonkowych shaderkach nawet dobrze te jej bioderka wyglądają ;)

Napisano

zdecydowanie render nr 2. mam małą propozycje na włosy uży shag hair albo Hair fx będzie lepszy efekt :->

Napisano

Ale ona juz powoli se przeistacze niew 3D tylko w rysowaną. Za chude przed ramie wygląd ajagby miałą zanik mięsni

Napisano

a zeby osiagna efekt cartoon, to trzeba nowe materiaky w inku robic, cze moze to sa jakies ustawienia rendera??

Napisano
  • Autor

Teraz troche stonowałem te materiały cellshadingowane (ale przy rigowaniu zrobiłem trochę bugów w siatce :( i teraz mam z tym kłopoty):