Bladyrunner Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 Postać ma słuzyć do tworzenia scen w stylu cartoon z uzyciem różnych graficznych gadżetów. Włosy są tymczasowe ale nie może być blondynką. Nie wiem który kolor ubioru najbardziej pasuje. Generalnie muszą to być kolory w odcieniach szary-srebrny-bordo-purpura. Siatka wzorowana na Joanne D'arc z takiego maxowego tutka. To jest moja pierwsza (chyba) udana postać 3d.
KLICEK Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 jest fajno :) jak cartoonowa to bardziej stylizacja by stykla, zeby troche charakterku to wszystko nabralo :)
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 No nawet nawet mi się podoba render ale materiały troche mi nie odpowiadają
ReflectVision Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 rozstaw bioder za duzy :) teraz by mogl jej tramwaj między nogami przejechac :)
Szenszi Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 jak dla mnie to za hude raczki i chyba piersi za bardzo szpiczaste nawet jezeli nosi taki top :->
duck Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 strasznie podniecona/zziębnieta ta panna, skoro tak sutki jej odstają :) fajnie, czemu tylko włosy inkiem?
GRiPi Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 hehe :) proponuje ruda(tylko niech te wlosy beda dluzsze!), bedzie jej pasowac do charakteru :P a co do reszty - nie podobaja mi sie proporcje tylek - piersi tj, w piersiach powinno byc wiecej :)
Shogun 3D Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 qba, co sie czepiasz. o to własnie chodzi. ...Tylko nie każdy ma tramwaj między nogami, ale to już problem indywidualny. :)
Bladyrunner Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Napisano 8 Sierpień 2005 Dzieki za komentarze :) Co do proporcji to nie wiem - mi się taka podoba i to chyba troche kwestia gustu. Zmieniłem trochę fryzurę (poprzednia trochę za bardzo ją odchudzała) i dodałem trochę drobiazgów (będzie ich jeszcze trochę przybywać). Ponieważ kolory szary i odcienie czerwieni wydają mi się zbyt przytłaczające postanowiłem, że będzie raczej bardzo jasna i tylko drobne akcenty będą w wytyczonych kolorach. W ten sposób mam nadzieję uzyskać bardziej futurystyczny efekt.
javor Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 brzuch i klata są niewiele szersze niż "odstęp między nogami" :P bardzo dziwnie to wygląda i nadaje efekt "grubej dupy" :]
ReflectVision Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 to sie nazywa efekt tramwaju :) faktycznie kosmicznie to wyglada :)
Pawelkos Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 mi sie podoba, ten redner w inku fajnie tylko ma taki za bradzo szczurzy ryjek :]
Vorek Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 zeza ma ;) No i stopy nie teges, paluszki jakieś takie płaskie, poza tym spoko, będą jakieś texturki ?
tweety Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Pokaz od tylu świntuszek :D fajnie wyszła w cartoonie. popracuj jeszcze nad piersiami. IMHO troszku za spiczaste są.
Bladyrunner Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Kolejny raz wziąłem sie za ten model. Tym razem trochę zmieniłem twarz, włosy i próbuje teraz odpowiednio wycartoonować. Co sądzicie. Który numerek lepszy?
Matchias Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Wybieram Panią nr 2 cień jest lepiej rozłożony tak się wydaje
[MaTRiX] Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Ja również - pani nr 2 :) i w toonkowych shaderkach nawet dobrze te jej bioderka wyglądają ;)
Szenszi Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 zdecydowanie render nr 2. mam małą propozycje na włosy uży shag hair albo Hair fx będzie lepszy efekt :->
Kemil Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Ale ona juz powoli se przeistacze niew 3D tylko w rysowaną. Za chude przed ramie wygląd ajagby miałą zanik mięsni
ser ver Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 ta jakoś dziwnie, tekstury zrobiłbym jednak realniejsze
JohnZi Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 a zeby osiagna efekt cartoon, to trzeba nowe materiaky w inku robic, cze moze to sa jakies ustawienia rendera??
Bladyrunner Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Teraz troche stonowałem te materiały cellshadingowane (ale przy rigowaniu zrobiłem trochę bugów w siatce :( i teraz mam z tym kłopoty):
Vorek Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 wygląda jak wektor :) motyw z parasolką nice :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi