Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 2dni pracy, 3dni testów rendera. Soft : Rhino, 3dsmax, piwo, kanapki z metką tatarską (kiełbasa drobno rozdrobniona surowa). EDIT - po paru miesiącach postarałem sie przerzucić wszystko pod vraya - co wyszło to wyszło ale nie mam już czasu na kolejne próbne rendery :] VRAY : - Nowy Render MAXWELL : Starsze(to co było na początku ;)) : i wersja z sharpem: ps. patelnia kradziona co by nie było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Hmm dziwne :) Za duzy tu ucisk ( za ciasno ) :) PS: A kielbaska dobra byla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Okropniscie masiście przeraźliwiście widoczne ziarno :P Ten dywanik mi nie podchodzi, dywanik w kuchni chyba za czysty by nie był :D (przynajmniej u mnie w domu). Co do samego designu - nice, really nice :) Nowy atrybut pracy grafika - piwo+kanapki z kiełbaską lol :P Acha i co to jest "wersja z Sharpem" - sorki za laickie pytanie ale nie wiem o co chodzi :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Gdyby nie duże okno to można by spokojnie szukać takiej kuchni w wielkiej płycie. nie pasuje mi do tego typu wnętrza dywanik z frędzlami ;] Co do rendera - to przeszkadza mi jednak ziarno - domyślam sie że to celowe zagranie ale po lewej stronie na wysokości blaty tam gdzie talerze, jest ono za duże. PS. fajnie że nie zostawiłeś tego zlewu takiego "samotnego" - od szczegółu do ogółu :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Ogolnie pracka ok Powiem co mi przeszkadza :) - za duzo czerwonego dajacego bałnsy na sciany przez co wyglada na bardzo rozowa pracke :) ,dywan w kuchni ? ;) , niecierpie grajna ;) reszta ok podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Troche ziarno ale ja tam sie nie znam. Podoba mi sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Maxwell? Za rozowo, dywanik jest ble, ogolnie slabo z czytelnoscia na 1 rzut oka. Pusto. Fajne szafki i naczynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 a mi sie dywanik podoba tylko to ziarno ble:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 to przez maxwella :) jak będe miałwięcej czasu to zapodam render na dłużej ;) dzięki za commentsy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 bardzo ladnie. nie podoba mi sie tylko gigantyczna biala plama na srodku obrazka. moznaby ja zapchac jakim stolikiem lub fajnymi podzilami w oknie ps: nie ma okapu? poza tym logiczniej bedzie jak gorne szafki beda mialy uchwyty na dole ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2005 fuck :] wiedziałem ze o czyms zapomniałem :] okap jest tylko zapomniałem skasowac face'a bo extrudowałem buahahaha :] z te rączki i w oknach podziałka będą jak będe robił update żeby pozbyć sie ziarna ;) dzięki za uwagi napewno sie przydadzą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 Ey co jak co, ale proprcje to leza i kwicza :P [albo ja juz glupieje + slepne :F] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 ładne, ładne :] górne szafki powinny być płytsze. dywan w kuchni? biały? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 wspolne "gotowanie" z zona na golych plytkach bywa nieprzyjemne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 co te talerze sie tak swieca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 15 Sierpień 2005 Share Napisano 15 Sierpień 2005 5 minut przy takich niskich szafkach i plecy by mi wysiadly :D oczywiscie ziarno ble. kuchnia dosyc ciasna... ale moja jest pod tym wzgledem jeszcze lepsza! a dywanik rzadzi - fajne ma... witki :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 hmm robiles to w skali? 6+ za rączki w szafkach haha! m jakos do mnie nie przemawia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 6+ za rączki w szafkach haha! co ty od nich chcesz :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 ładnie, ale zbyt duże ziarno aby dawać do finished :) - ile sampli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Ciekawe jakby sie otwieralo gorne szafki, bo na pewno nie przy uzyciu uchwytow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 oj nie przypadla mi ta praca do gustu...biala plama po srodku, szafka z prawej nie bardzo pasuje do tego typu kuchni, przy tej ilosci miejsca wydaje sie byc malo praktyczna i jakos nie stanowi spojnej calosci z szafka po lewej, no i to ziarenko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 EDIT - po paru miesiącach postarałem sie przerzucić wszystko pod vraya - co wyszło to wyszło ale nie mam już czasu na kolejne próbne rendery :] mam nadzieje że jest lepiej ale to wasza działka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 podłoga nie podoba mi się ;]. to u góry to otwór okienny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 eeee a gdzie dywanik?? mi sie szafki nie podobaja tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Te ostre cienie wygladaja strasznie nienaturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 nieno to naprawde mnie nurtuje, skoro maxwell jest taki poprawny fizycznie, 100% unbiased to czemu te talerze sie tak swieca ? czy to tak ma wygladac napewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 praca ciekawa ale nie powala na kolana... ciekawy pomysł i ułożenie modeli, ale z teksturami bym jeszcze poeksperymentował, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Powiem ci tak - podoba mi sie bardziej od pierwotnego obrazka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 podłoga do poprawki, cienie do poprawki, zmienilbym jeszcze materiał od mebli (ten czerwony), heh podoba mi się zamieszanie na blacie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Witaj Hindusie :D Najbardziej podoba mi sie blat po lewej stronie, fajnie sie swiatlo tam odbija, tylko szafka wydaje mi sie niska, albo ta wyzej jest za wysoko, chyba ze ta na gorze urzywana jest jako skladzik. Dobrze ze wymieniles jeszcze co jadles, bez paliwa duzo by sie nie zrobilo, i wlasnie to co sie je ma wielki wplyw na to co sie robi, mysli nie tworza sie z niczego :D , wiec od jakiegos czasu jem salate (hyhyhy) scenka ogolnie przyjemna :) ps. ostatnio zaobserwowalem ze odbicia nawet na gladkich plaszczynach zaczynaja sie rozpraszac i zanikac im blizej obserwatora(Obraz Rozostrza Sie Wzgledem Glebi Odbicia:)), fakt moze byc taki ze czesto w kamerze w aplikacjach 3D nie jest uwzgledniana wypuklosc soczewki, tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi