AGmakonts Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 maskownica na głośniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 nie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 sądząc po zaokrąlgleniu odbijanego envirnoment jest to metalowy obiekt spheryczny. mikrofon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2006 a nie bo słuchawka (taka mała do walkama itp.) chveti, domyślasz się skąd wiem ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 to będzie nauczka - zanim wrzucisz coś do stocka wrzuć do makro :] tweety - your turn ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 to już z tych super trudnych. :] podpowiedź1: jest metalowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 widziałem to już , nie pamiętam co to było , jak skojarze to napisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 szukaj chveti szukaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 zagiełeś mnie tym :P daj hint z odrobine mniejszym zoomem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 proszę bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 jakaś...... sprzączka, czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 podpowiedź3: przedmiot używany w żeglarstwie :D więcej nie powiem. czas do jutra do 12 w południe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 kurde zapomniałem dokładniej nazwy, to jest to takie czym się zatyka to takie U metalowe co się liny mocuje, cholerna skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 wybiła 12:29 odpowiedź brzmi : SZEKLA AG: byłeś najbliżej więc twoja kolej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Witam, po dluzszej przerwie wrzucam pare fotem z wczorajszej sesji na moście w warszawie:P oraz wczesniejsze: Wszystko cykane nowiuśkim Nikonem Coolpix P2 :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 to 1 fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Heh nie bijcie - pierwszy raz pokazuje swoje pseudo-amatorskie fotki... ;] Sony DSC-P93 Długość ogniskowej: 10mm Czas naświetlania: 1/1000s F/6,3 Szybkość ISO: 100 _______________________________________________ EDIT: Sony DSC-P93 Długość ogniskowej: 14mm Czas naświetlania: 1/640s F/7,1 Szybkość ISO: 100 ________________________________________________ EDIT2: Sony DSC-P93 Długość ogniskowej: 8mm Czas naświetlania: 0,77s F/2,8 Szybkość ISO: 100 ;] _________________________________________________ EDIT 3: Sony DSC-P93 Długość ogniskowej: 8mm Czas naświetlania: 1/8s F/2,8 Szybkość ISO: 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 o kknysza ładne bardzo:D sorki za jakość ale coś mam z aparatem i mi za cholere nie wychoda ostre forki, chyab tzreba będzie optyke pzreczyścić ale przynajmniej macie utrudnienie edit:P ten obrazek pzred chwilą to była pomyłka i dałem go pzrez roztargnienie, ale i tak master nie zgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 ząb wbity w kotlet schabowy panierowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 skóra ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 macro robione komórką? trochę nieostre :( czerniak złośliwy możę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 hehe no to nie fon to a70:P dałem dupy z tym zdjęciem, ok powiem wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 co to jest?? :D twoja sztuczna szczęka?? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 czaszka :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 niom, dokładnie czesć czaszki:) jednej z kilku ta chyba była wilcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 takie cuś banalne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 pralka, line-in dla wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 niekoniecznie... coś sporo mniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 hmm... element metalowy. gwintowany? może coś z gazownictwa? część kuchenki gazowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 hmm, jakiś nowy narkotyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Tweety, jak wchodze na cgtalk , to mi sie wydaje ze wszędzie są Twoje posty . hahahahhaah, wszeeeedzie Tweety :d pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 taki tam wypad nad jeziorko 20d+50f1.8 wspomagane blenda to troszke podmadżentowałem... nie wiem czemu to mialo sluzyc w sumie ale trudno;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Tweety, jak wchodze na cgtalk , to mi sie wydaje ze wszędzie są Twoje posty . hahahahhaah, wszeeeedzie Tweety :d pozdrawiam i zycze powodzenia :) i oto mi właśnie chodziło :D ale nie przejmuj się. sam sie czasami gubię :) binc: ciekawe. to ściemnienie w prawym rogu jest naturalne czy już w PSie dodałeś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 @tweety: na ktorej focie? za mna stalo drzewko moze dlatego, blenda tez dala sporo swiatla z drugiej strony. btw. 2 wersja troszke wyostrzona (na pelnej dziurze 50 1.8 jednak masli lekko) i zdjalem ten madzentowy posmak nie wiem, chyba lepiej wyglada teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 trochę lepiej dzięki temu wyostrzyłeś nos i płaszcz ale co jak co ale masz bardzo ładny obiekt do fotografowania :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 sprzet kochany eosik analog :) te kamienie bez PS'a!!! najazd manulanie obiektywem z zoomem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 reszte wkeiam tutaj bo tylko 7 zdjec moge w jednym watku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 z 1 serii 5 z 2 ostatnie fajnie perspektywa zagrala, jaka ogniskowa? ale cos jakosc :/ sam juz wywolujesz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 tych jeszcze nie :) tutaj normalnie c41, ale kodak BW, jakosc to wina skanu :/, we wtorek bede wywolywal samemu ilforda 100, (niestety 100 :/) no i 400 za niedlugo :) moze bedzie cos fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 eax, kompozycja na 4-tym zdjęciu bardzo fajna. Moze ew bym troche przycial z prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 leander: ma to jakąś symbolikę czy ot tak trzaskasz sobie w domu fotki? :) Btw: bardzo... artystyczne :] [+] ale tego softboxa z kadru to już mogłeś wywalić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 tweety: Trzaskam sobie ot tak a pozniej zawsze cos sie wymysli :) Tutaj oczywiscie chodzi mi o bezlitosne relacje pokoleniowe. Przejmowanie wzorów zachowań z ojca na syna. Dominacja, przerost autorytetu, odrzucenie go i ponowne, bezwolne, powielenie schematu. Kontekst dewiacji seksualnej jest przypadkowy, chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 leander: imo nadawało by się na okładkę do książki o takich wzorcach zachowań. co do kontekstu dewiacji - nie, nie jest przypdakowy. wręcz podkreśla całą scenę dodając pikanterii całej scenie. Masz jeszcze coś ciekawego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Leander baaardzo mi siadlo, ale bez wyjasnienia takiej relacji ojciec-dziecko trudno sie dopatrzyc. EAX - to chyba dobrze ze 100 - mniejsze ziarenko :) a z 400 pobaw sie kiedys crossem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 leander rewelka :) dawno nic nie dawałem więc: TEORIA DESTRUKCJI: złamanie otwarte pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 ladna jakosc, czym pstrykane? i swiatelko tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 leander (mam chwilkę więc:) interesujacy pomysł z zestawieniem fotek w taki sposób, aby tworzyły ciąg 1-2 ramiona, 2-3 tułów; dobre światło ładnie rysujące kształty; ciekawy temat... w zasadzie chwalić i rozpisywać się nad zaletami można by długo, dlatego przjdę do czepiania się :P tragiczna ramka! wiele praca przez nią traci... na pierwszej fotce zaraz po lewej stronie ramienia widać stemplowanie (lub inny efekt jakiegoś PSucia)... szkoda, że ziarno na wszystkich fotkach nie jest równe (ale to jestem w stanie wybaczyć :) ) masz może jakieś zdjęcia z tej sesji prezentujące scenę z innej perspektywy (rozmieszczenie świateł itp)? binc jeśli chodzi o mnie to pstrykane minoltą Z3 :/ bez dodatków (w corelu lekko poprzestawiałem krzywe)... oświetlenie to halogeny 2x 250W (w najbliższym czasie muszę coś mocnego dokupić); tło to biała ściana kolejne z cyklu TEORIA DESTRUKCJI (niedługo dorobie jeszcze kilka fotek na ten temat, bo mam sporo pomysłów) łupanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
binc Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 noo to jest swietniejsze od poprzedniego:) swiatlo, fajnie odbicia wyszly - no i te skladanki - modne sie staja ostatnio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 everyman - dzieki za komentarz ciekawy. Twoje zdjecia swietne. Troche gorzej z tym napisem. W zlamaniu otwartym jest ciekawy zabieg w srodkowym kadrze. Najpierw myslalem, ze to blad, bo wzrok ucieka ze srodka w lewo, gdzie jest najwiekszy kontrast. Ale im dluzej patrze tym genialniejsze mi sie to wydaje. Wzrok ciagle spychany jest w lewo tak, ze przejscie do 3 kadru stanowi wrecz wysilek. Czyli dokladnie odtworzenie napiecia, ktore powstaje przy swiadomym lamaniu olowka czy dlugopisu. Co do rozmieszczenia swiatla u mnie to dwa softboxy troche z tylu + styropian z przodu odbijajacy swiatlo i doswietlajacy troche przod. z krzesla robilem, bo statywu zapomnialem Na planie fotograf musi pokazac kto tu rzadzi. Inaczej wejda mu na glowe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smart_art Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Widze ze tu fotki umieszczacie wiec ja postaram sie nadrobic i wrzucic też jakies moje :) A wiec dzisiaj bedzie mieszanka najlepszych zdieć (według mnie najlepszych) robione mieszanką aparatów :D Zaczne od jeżyka w ogródku :P To zdjecie o większej rozdzielczosci znajdziecie TUTAJ To zdjecie o większej rozdzielczosci znajdziecie TUTAJ A to jest z wakacji na Krecie Jakosc jest nieciekawa bo miałem tylko aparat Q1 juz nawet nie wiem z jakiej to cos było firmy Owiekszej rozdzielczosci mozna pomażyć -- || -- Teraz bedzie seria z róznych pokoleń [czego?? sami sie dowiecie] :) Pokolenie I To zdjecie o większej rozdzielczosci znajdziecie TUTAJ To zdjecie o większej rozdzielczosci znajdziecie TUTAJ To zdjecie o większej rozdzielczosci znajdziecie TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi