KisieL_MAD Napisano 18 Luty 2009 Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) Wszystko fajnie, ładnie - czy ktoś już był bo takowy wpis do książeczki ?? Ja osobiście wybieram się w piątek więc wieczorkiem napisze co i jak :), Pozdro all OK. Byłem i załatwiłem wszystko w 5 minut. Dwa podpisy i przeniesiony do rezerwy. Edytowane 11 Marzec 2009 przez KisieL_MAD
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wraca-pobor-do-wojska,wid,10995917,wiadomosc.html Chyba jeszcze tamat bedzie dalej akutalny :D muhahahah xD Pozdrawiam :)
makak Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 hcpiter tak się zastanawiałem, kto pyknie coś w ten dzisiejszy szczególny dzień ;)
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 no Piter ma E (żółte papiery i te sprawy) to się wozi z takimi newsami :]
floo Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 niezły żart... mały włos, a bym się nabrał... heh :P
Marcin Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 (edytowane) podobno w akcji społecznej "przemyśl zanim zapostujesz" trwa nabór ... Wyżej był post Dunablaster`a, ale zrobił z siebie idiotę 2 raz więc skasował :) Edytowane 19 Kwiecień 2009 przez Marcin
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D
Marcin Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D Wybacz oschłość ale nie zrozumiałem ironii :)
Polik Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac.
tob01 Napisano 18 Kwiecień 2009 Napisano 18 Kwiecień 2009 Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac. trzeba, ciągle trwają komisje itd. Jest tak samo jak było tylko nie ma poboru
redkmaster Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 a jak myślicie... nie mam zameldowania w ogóle i jeszcze nie dostałem żadnego wezwania i tak się zastanawiam czy powinienem się gdzieś tam zgłosić czy grzecznie czekac? ;p p.s. nie jestem bezdomnym
sly Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 Chyba jesteś bazdomnym. Nie znam się na administracji, ale kiedyś wystarczyło nie być nigdzie zameldowanym i zamykali cię w areszcie. :( -chyba Riedel o tym nawet śpiewał. Jeśli teraz nie przystąpisz do "spisu ludności" to z czasem ślad po tobie się zatrze i będziesz "Człowiekiem bez Przeszłości" ew. "Człowiekiem Widmo"... a jeszcze nie słyszałem żeby wojsko ścigało widmo. - tak całkiem serio, nie wiem jakie jest prawo, ale jeśli mieszkasz gdzieś i podałeś swój adres korespondencyjny np. w banku to mogą Cię namierzyć, jeśli by chcieli. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi