Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wszystko fajnie, ładnie - czy ktoś już był bo takowy wpis do książeczki ??

Ja osobiście wybieram się w piątek więc wieczorkiem napisze co i jak :),

Pozdro all

OK.

Byłem i załatwiłem wszystko w 5 minut. Dwa podpisy i przeniesiony do rezerwy.

Edytowane przez KisieL_MAD

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 103,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hcpiter tak się zastanawiałem, kto pyknie coś w ten dzisiejszy szczególny dzień ;)

Napisano

no Piter ma E (żółte papiery i te sprawy) to się wozi z takimi newsami :]

Napisano

niezły żart... mały włos, a bym się nabrał... heh :P

Napisano

podobno w akcji społecznej "przemyśl zanim zapostujesz" trwa nabór ...

Wyżej był post Dunablaster`a, ale zrobił z siebie idiotę 2 raz więc skasował :)

Edytowane przez Marcin

Napisano
  Destroyer napisał:
Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D

Wybacz oschłość ale nie zrozumiałem ironii :)

Napisano

Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac.

Napisano
  Polik napisał:
Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac.

trzeba, ciągle trwają komisje itd. Jest tak samo jak było tylko nie ma poboru

Napisano

a jak myślicie...

nie mam zameldowania w ogóle i jeszcze nie dostałem żadnego wezwania i tak się zastanawiam czy powinienem się gdzieś tam zgłosić czy grzecznie czekac? ;p

p.s. nie jestem bezdomnym

Napisano

Chyba jesteś bazdomnym. Nie znam się na administracji, ale kiedyś wystarczyło nie być nigdzie zameldowanym i zamykali cię w areszcie. :( -chyba Riedel o tym nawet śpiewał.

Jeśli teraz nie przystąpisz do "spisu ludności" to z czasem ślad po tobie się zatrze i będziesz "Człowiekiem bez Przeszłości" ew. "Człowiekiem Widmo"... a jeszcze nie słyszałem żeby wojsko ścigało widmo.

- tak całkiem serio, nie wiem jakie jest prawo, ale jeśli mieszkasz gdzieś i podałeś swój adres korespondencyjny np. w banku to mogą Cię namierzyć, jeśli by chcieli.

pozdrawiam.