Napisano 18 Luty 200916 l Wszystko fajnie, ładnie - czy ktoś już był bo takowy wpis do książeczki ?? Ja osobiście wybieram się w piątek więc wieczorkiem napisze co i jak :), Pozdro all OK. Byłem i załatwiłem wszystko w 5 minut. Dwa podpisy i przeniesiony do rezerwy. Edytowane 11 Marzec 200916 l przez KisieL_MAD
Napisano 1 Kwiecień 200915 l http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wraca-pobor-do-wojska,wid,10995917,wiadomosc.html Chyba jeszcze tamat bedzie dalej akutalny :D muhahahah xD Pozdrawiam :)
Napisano 1 Kwiecień 200915 l hcpiter tak się zastanawiałem, kto pyknie coś w ten dzisiejszy szczególny dzień ;)
Napisano 1 Kwiecień 200915 l no Piter ma E (żółte papiery i te sprawy) to się wozi z takimi newsami :]
Napisano 4 Kwiecień 200915 l podobno w akcji społecznej "przemyśl zanim zapostujesz" trwa nabór ... Wyżej był post Dunablaster`a, ale zrobił z siebie idiotę 2 raz więc skasował :) Edytowane 19 Kwiecień 200915 l przez Marcin
Napisano 4 Kwiecień 200915 l Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D
Napisano 4 Kwiecień 200915 l Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D Wybacz oschłość ale nie zrozumiałem ironii :)
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac.
Napisano 18 Kwiecień 200915 l Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac. trzeba, ciągle trwają komisje itd. Jest tak samo jak było tylko nie ma poboru
Napisano 30 Kwiecień 200915 l a jak myślicie... nie mam zameldowania w ogóle i jeszcze nie dostałem żadnego wezwania i tak się zastanawiam czy powinienem się gdzieś tam zgłosić czy grzecznie czekac? ;p p.s. nie jestem bezdomnym
Napisano 30 Kwiecień 200915 l Chyba jesteś bazdomnym. Nie znam się na administracji, ale kiedyś wystarczyło nie być nigdzie zameldowanym i zamykali cię w areszcie. :( -chyba Riedel o tym nawet śpiewał. Jeśli teraz nie przystąpisz do "spisu ludności" to z czasem ślad po tobie się zatrze i będziesz "Człowiekiem bez Przeszłości" ew. "Człowiekiem Widmo"... a jeszcze nie słyszałem żeby wojsko ścigało widmo. - tak całkiem serio, nie wiem jakie jest prawo, ale jeśli mieszkasz gdzieś i podałeś swój adres korespondencyjny np. w banku to mogą Cię namierzyć, jeśli by chcieli. pozdrawiam.