Napisano 21 Październik 200519 l Adek: NAPRAW hacka od miniaturek bo przez to cale forum jest rozwalone ;/ ...
Napisano 22 Październik 200519 l może zmniejsz liczbe załączników do 1 a daj większy rozmiar co by darmowe modele sie mieściły ?
Napisano 22 Październik 200519 l Adek: NAPRAW hacka od miniaturek bo przez to cale forum jest rozwalone ;/ ... a co jest rozwalone, cos oprocz podwojnego wyswietlania watkow?
Napisano 22 Październik 200519 l Tylko dublowanie wyswietlanie watku ;] ... a moze az dublowanie. Przegladanie dzialu wip i galeria jest teraz tragiczne, dlatego mowie ze sie forum "rozwalilo" ... Pozdrawiam
Napisano 22 Październik 200519 l Wiem. MNie tez to denerwuje jednak ostatnio z czasem u mnie bylo slabo. Postaram sie jednak nad tym przysiasc po raz drugi.
Napisano 22 Październik 200519 l OK. Przepisalem zapytania od nowa. Sprawdzcie teraz prosze czy wszsystko gra. Czy wszystkie wątki są na miejscu etc... jesli cos bedzie zle dzwońcie nawet w nocy ;)
Napisano 22 Październik 200519 l Dziekuje bardzo :) ... Trzymam Ciebie za slowo z tym dzwonieniem ;P...
Napisano 22 Październik 200519 l ... jesli cos bedzie zle dzwońcie nawet w nocy ;) ty sie zapracujesz w koncu (jezeli jeszcze tego nie doswiadczyles) :> dla mnie i tak nawet z tymi dublowanymi wątkami moze byc ;] bo w "nowych postach" tego i tak nie wyswiatlalo btw. swietna robota Adek , masa nowych i pozytecznych funkcji :>
Napisano 22 Październik 200519 l no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P
Napisano 22 Październik 200519 l no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P chyba jednak nie - zawsze można linka zapodać równie dobrze można jeszcze właczyć html oraz php :p
Napisano 22 Październik 200519 l no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P Nie bedzie dzialal zdaje sie nigdy. Jest to kwestia bezpieczeństwa. Z tej samej przyczyny niedostępny jest również html.
Napisano 23 Październik 200519 l no dobra, to mam jeszcze takie cos: od jakiegos czasu jak otwieram jakis watek to mi wyskakuje takie cus (nie zawsze, ale czesto), moze to moje ulubione IE mi to wywala, a moze nie... nie znam sie:P
Napisano 25 Październik 200519 l no dobra, to mam jeszcze takie cos: od jakiegos czasu jak otwieram jakis watek to mi wyskakuje takie cus (nie zawsze, ale czesto), moze to moje ulubione IE mi to wywala, a moze nie... nie znam sie:P W tym przypadku jest to raczej problem nie zwiazny z forum. Stawialbym ze "zlapales" jakies złośliwe oprogramowanie.
Napisano 14 Listopad 200519 l dobra to ja teraz jeszcze raz - nie pisze że tak odrazu ale moze jak odpoczniecie po bitwie to ktos poprawił by zmiane tematu wątków bo sa problemy - ani Ie ani opera - klikam 2 razy - jak wczesniej mogłem zmienic temat tak teraz nei działa - zmiana tematu bezposredno w opcjach zaawansowanych danego watku nie wiele daje :/
Napisano 14 Listopad 200519 l zmiana tematu jest mozliwa przez okreslony czas po utworzeniu danego watku
Napisano 15 Listopad 200519 l Dobra Adku ja to rozumiem bo już wcześniej była mowa o tym ale czemu teraz to podwójne kliknięcie zostało wyłączone czy cuś bo jak działało tak nie działa ? Przyłączam się do pytania Ag.
Napisano 19 Listopad 200519 l ja mam takie pytanie: - czy jest możliwość włączenia funkcji forum leaders (jak na CGTalk) ? to by było ciekawe
Napisano 20 Listopad 200519 l A co to daje? pokazuje osoby z największą ilością postów w danej kategorii :] edit: Mintrill, nie :]
Napisano 20 Listopad 200519 l Ok, to jeszcze jdno pytanie; jak wygląda kwestia zegara na forum? Zostanie naprawiony?
Napisano 20 Listopad 200519 l Jest naprawiony ;) ... Ustaw sobie tylko w profilu odpowiednia strefe GTM (+1)...
Napisano 20 Listopad 200519 l heh, czyżby xeav chciałby być liderem na forum mam newsa...? :) A ja rzeczy interesujacych?
Napisano 22 Listopad 200519 l Mało znaczace i w ogóle nie przeszkadzające ale troche tak głupio wygląda w profilu "Notes użytkownika:"
Napisano 23 Listopad 200519 l No cóż, jeśli chodzi o wątki przeniesione, to akurat IMO wygląda to okropnie - aż nadto się wyróżnieją spośród "tłumu" i psują całą harmonię :)
Napisano 23 Listopad 200519 l ale chodzi o to że jak wejdziesz w zamknięty wątek to zamiast odpowiedz jest takie brzydkie kolorowe "coś"
Napisano 3 Styczeń 200619 l dobra Hubi mi się poskarżył ze jak w Google wpisuje się Hubi w kategorii strony polskie i wciska na swój profil z max3D to mu się pojawiam ja zamiast niego no i faktycznie tak jest nie wiem czemu ale zróbcie coś z tym w sumie mi to tam nie przeszkadza jest mnie więcej na forum:P
Napisano 3 Styczeń 200619 l dobra Hubi mi się poskarżył ze jak w Google wpisuje się Hubi w kategorii strony polskie i wciska na swój profil z max3D to mu się pojawiam ja zamiast niego no i faktycznie tak jest nie wiem czemu ale zróbcie coś z tym w sumie mi to tam nie przeszkadza jest mnie więcej na forum:P hehe ;) moze nie poskarżył ale wydało mi sie dziwne że pod moim profilem wyskakuje Krzysiek ;) I dlatego do niego napisałem. Tak bardziej jako ciekawostkę ;) Ciekawe od czego to jest zależne.. ? ....... O i u mnie już jest w porządku ;)
Napisano 4 Styczeń 200619 l ja znalazlem buga :) jak sie klika na "zlota galeria" na gorze strony(forum) to wyswietla sie glowna strona a nie zlota to chyba blad prawda?? pozdro
Napisano 4 Styczeń 200619 l nielot juz o to pytałem - niby w IE działa normalnie - mi też to nie chodzi.
Napisano 4 Styczeń 200619 l hmmm ... w firefoxie jest tez Zlota Galeria. TO w jakiej przegladarce jest zle?
Napisano 5 Styczeń 200619 l w operze - hmm dziwna sprawa - ogolnie po najechaniu tam na górze na ten napis pojawia sie link http://www.max3d.pl/goldgallery.php ale jak juz klikne prawym klawiszem i dam kopiuj skrót to do schowka dostaje samo http://www.max3d.pl/ - tak samo jak klikne na nim - idzie bezposrednio pod http://www.max3d.pl - co najmniej dziwne - w IE działa normalnie. Może jak dasz rade podziel tą grafike na dwie czesci i każdą z osobna jako button ?
Napisano 5 Styczeń 200619 l nom hindus ma racje jak sie kopiuje link w do nowego okna to daje na glowna a jak otwiera w tym samym to normalnie opera pozdro
Napisano 5 Styczeń 200619 l a ja mam coś innego: jak klikam w podpis hindusa (tym o górniku roku) w link do wątku to musze się ponownie zalogować. tak samo jest jak wchodzę w wątek poprzez rekomendację. macie też coś takiego?