MF Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Adek: NAPRAW hacka od miniaturek bo przez to cale forum jest rozwalone ;/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 może zmniejsz liczbe załączników do 1 a daj większy rozmiar co by darmowe modele sie mieściły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Adek: NAPRAW hacka od miniaturek bo przez to cale forum jest rozwalone ;/ ... a co jest rozwalone, cos oprocz podwojnego wyswietlania watkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Tylko dublowanie wyswietlanie watku ;] ... a moze az dublowanie. Przegladanie dzialu wip i galeria jest teraz tragiczne, dlatego mowie ze sie forum "rozwalilo" ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Wiem. MNie tez to denerwuje jednak ostatnio z czasem u mnie bylo slabo. Postaram sie jednak nad tym przysiasc po raz drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 OK. Przepisalem zapytania od nowa. Sprawdzcie teraz prosze czy wszsystko gra. Czy wszystkie wątki są na miejscu etc... jesli cos bedzie zle dzwońcie nawet w nocy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Dziekuje bardzo :) ... Trzymam Ciebie za slowo z tym dzwonieniem ;P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 ... jesli cos bedzie zle dzwońcie nawet w nocy ;) ty sie zapracujesz w koncu (jezeli jeszcze tego nie doswiadczyles) :> dla mnie i tak nawet z tymi dublowanymi wątkami moze byc ;] bo w "nowych postach" tego i tak nie wyswiatlalo btw. swietna robota Adek , masa nowych i pozytecznych funkcji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P chyba jednak nie - zawsze można linka zapodać równie dobrze można jeszcze właczyć html oraz php :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no wszystko fajnie, ale by bylo lepiej jakby jeszcze dzialal [swf][/swf] ;P Nie bedzie dzialal zdaje sie nigdy. Jest to kwestia bezpieczeństwa. Z tej samej przyczyny niedostępny jest również html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 po co sobie utrudniać niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 no dobra, to mam jeszcze takie cos: od jakiegos czasu jak otwieram jakis watek to mi wyskakuje takie cus (nie zawsze, ale czesto), moze to moje ulubione IE mi to wywala, a moze nie... nie znam sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 to coś u Ciebie chyba źle działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 moje ulubione IE mi to wywala jest na to sposób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 zainstaluj firefoxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 no dobra, to mam jeszcze takie cos: od jakiegos czasu jak otwieram jakis watek to mi wyskakuje takie cus (nie zawsze, ale czesto), moze to moje ulubione IE mi to wywala, a moze nie... nie znam sie:P W tym przypadku jest to raczej problem nie zwiazny z forum. Stawialbym ze "zlapales" jakies złośliwe oprogramowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Adek sprawdz pmy prosze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 dobra to ja teraz jeszcze raz - nie pisze że tak odrazu ale moze jak odpoczniecie po bitwie to ktos poprawił by zmiane tematu wątków bo sa problemy - ani Ie ani opera - klikam 2 razy - jak wczesniej mogłem zmienic temat tak teraz nei działa - zmiana tematu bezposredno w opcjach zaawansowanych danego watku nie wiele daje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 zmiana tematu jest mozliwa przez okreslony czas po utworzeniu danego watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 bodajze przez niecaly tydzien (9999sekund?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 nie da się tego timera wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Dobra Adku ja to rozumiem bo już wcześniej była mowa o tym ale czemu teraz to podwójne kliknięcie zostało wyłączone czy cuś bo jak działało tak nie działa ? Przyłączam się do pytania Ag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 ja mam takie pytanie: - czy jest możliwość włączenia funkcji forum leaders (jak na CGTalk) ? to by było ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 A co to daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 no właśnie, pokazywanie kto ma postów najwięcej czy co O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 A co to daje? pokazuje osoby z największą ilością postów w danej kategorii :] edit: Mintrill, nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 heh, czyżby xeav chciałby być liderem na forum mam newsa...? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Ok, to jeszcze jdno pytanie; jak wygląda kwestia zegara na forum? Zostanie naprawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Jest naprawiony ;) ... Ustaw sobie tylko w profilu odpowiednia strefe GTM (+1)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 heh, czyżby xeav chciałby być liderem na forum mam newsa...? :) A ja rzeczy interesujacych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 To ja w ramach przypomnienia, bo pewnie Adek zapomniał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 Mało znaczace i w ogóle nie przeszkadzające ale troche tak głupio wygląda w profilu "Notes użytkownika:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 No cóż, jeśli chodzi o wątki przeniesione, to akurat IMO wygląda to okropnie - aż nadto się wyróżnieją spośród "tłumu" i psują całą harmonię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 tak samo jak watek jest zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 to są wątki przeniesione ale z linkowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Czemu jak zamknięte? Te są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 ale chodzi o to że jak wejdziesz w zamknięty wątek to zamiast odpowiedz jest takie brzydkie kolorowe "coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 dobra Hubi mi się poskarżył ze jak w Google wpisuje się Hubi w kategorii strony polskie i wciska na swój profil z max3D to mu się pojawiam ja zamiast niego no i faktycznie tak jest nie wiem czemu ale zróbcie coś z tym w sumie mi to tam nie przeszkadza jest mnie więcej na forum:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 heh, u mnie sie wyswietla Dallas 17. :) Faktycznie dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 u mnie Hubi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 dobra Hubi mi się poskarżył ze jak w Google wpisuje się Hubi w kategorii strony polskie i wciska na swój profil z max3D to mu się pojawiam ja zamiast niego no i faktycznie tak jest nie wiem czemu ale zróbcie coś z tym w sumie mi to tam nie przeszkadza jest mnie więcej na forum:P hehe ;) moze nie poskarżył ale wydało mi sie dziwne że pod moim profilem wyskakuje Krzysiek ;) I dlatego do niego napisałem. Tak bardziej jako ciekawostkę ;) Ciekawe od czego to jest zależne.. ? ....... O i u mnie już jest w porządku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 ja znalazlem buga :) jak sie klika na "zlota galeria" na gorze strony(forum) to wyswietla sie glowna strona a nie zlota to chyba blad prawda?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 nielot juz o to pytałem - niby w IE działa normalnie - mi też to nie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 nom w IE jest złota galeria, ale dalej zamiast Hubiego jestem ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 hmmm ... w firefoxie jest tez Zlota Galeria. TO w jakiej przegladarce jest zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 w operze - hmm dziwna sprawa - ogolnie po najechaniu tam na górze na ten napis pojawia sie link http://www.max3d.pl/goldgallery.php ale jak juz klikne prawym klawiszem i dam kopiuj skrót to do schowka dostaje samo http://www.max3d.pl/ - tak samo jak klikne na nim - idzie bezposrednio pod http://www.max3d.pl - co najmniej dziwne - w IE działa normalnie. Może jak dasz rade podziel tą grafike na dwie czesci i każdą z osobna jako button ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 nom hindus ma racje jak sie kopiuje link w do nowego okna to daje na glowna a jak otwiera w tym samym to normalnie opera pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 a ja mam coś innego: jak klikam w podpis hindusa (tym o górniku roku) w link do wątku to musze się ponownie zalogować. tak samo jest jak wchodzę w wątek poprzez rekomendację. macie też coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 u mnie to samo, ale mi to nie przeszkadza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi