Napisano 14 Październik 200519 l aaaaaaaaaahahahahahahaha pokaz byl wypasiony , siedizelismy z Shogunem w pierwszym rzedzie przyjechalem o 9:30 zadzwonilme do Falcoma i jakos tak odebrali mnie z Shogunem na przystanku PKS Stadion OSTATNI raz biore ze sobą plecak na takie chodzenie po miescie , plecy mi odpadaly . na poczatku wszystko szlo sprawnie , spoznilismy sie 30 min do Kuciela , potem na Centralny tez sie spoznilismy (kurt - czekalismy jak by nie patrzec przy murku "płatnym studiom , nie!") . Pozniej ktos nas prowadzil (nie pamietam kto , wtedy napi...ły mnie plecy i myslalem tylko gdzie kupic nowe) do tej szkoly (chyba na około ale to szczegół ;]) . W KONCU doszlismy jakos ,okazalo sie ze oczywiscie sie spoznilismy ale jeszcze nic sie nie zaczelo co ja zrobilem ? oczywiscie szukalem na poczatku szatni zeby zostawic tam plecy , potem oczywiscie Sępienie od Tomka koszulek , sylikonów (nie tych , tych na ręke) no i jakies tam broszury fakt , wzialem aparat ale jak sie zaczal pokaz to juz o nim nie myslalem i walnalem tylko pare zdjec z Splasha maxa 8 i jakies tam jeszcze ktore dam pozneij (mialem zalozonego Polara i jakos zapomnialem ze dziala on jak czesciowo szary filtr wydluzając migawke , i tak bylo cholernie ciemno zeby robic zdjecia a nie chcialem flashem kazdemu po patrzałkach strzelać) po pokazie oczywiscie dluuuuga konwersacja z Tomkiem od Rupika , z resztą bardzo na luzie i chyba to byla najciekawsza czesc poza pokazem z calego dnia ;]
Napisano 14 Październik 200519 l Autor Marcin , jeden error: siedzieliśmy w II rzędzie. Faktycznie było extra. :)
Napisano 15 Październik 200519 l Autor Uwaga, przypominam wszystkim o jutrzejszym zlocie! Szczegóły i lista chetnych w 1 poście tego wątku!
Napisano 16 Październik 200519 l było dosc miło i porbiłem zdjęcia od lewej Shogun 3d, Dziewczyna Kuciela, Kuciel, Hatred, sartr, witek.pl, Lumpy, Ziomuś (mnie tam nie ma bo zdjęcia robiłem) ___ tutaj kolejne(lumpy ma tutaj za***istą minę) a tu ja mam ziomus, ja, hatred, shogun
Napisano 16 Październik 200519 l mieliscie fajnego gitarzyste ;] fajnie ze coraz wiecej takich rzeczy wypala
Napisano 16 Październik 200519 l ahahaha! ja pierdykam, ale dziwnie wyszedlem na 2 zdjeciu :D tego gitarzysty dlugo nie zapomne :>
Napisano 16 Październik 200519 l ahahaha! ja pierdykam, ale dziwnie wyszedlem na 2 zdjeciu :D no masz mine jakbys mial ochote zabic fotografa:)
Napisano 16 Październik 200519 l skzoda, ze nie moglem byc...za duzo bym musial poswicic na dojazd a wczoraj meni expo zmeczylo i spalem do 12:/ ale raz jzu sie prawie wszyscy widzielismy to spoko:) fajnie ze sie udalo.
Napisano 16 Październik 200519 l mi się wydaje że ten zlot w niedziele to były tylko porawiny niedzielnego spotkania :-)
Napisano 16 Październik 200519 l Autor No, nie tylko. Połowę osób widzieliśmy po raz pierwszy. Chociaz akurat Hatred i Sartr pracują ze sobą na co dzień.
Napisano 17 Październik 200519 l chlopiec z gitara byl by ..... tralalala, gosciu byl niezly hahahaha :)
Napisano 17 Październik 200519 l hehe, no spoko, spoko :) Mam szczerą nadzieję że wkońcu uda nam się zorganizować zlot ogólnopolski ;) Pozdrawiam
Napisano 17 Październik 200519 l Mało co rozumialam z rozmów ale bylo sympatycznie hyhy :D Pozdrawiam
Napisano 17 Październik 200519 l spox:] koles z gitara rulez- widzilem go w TV i raz dalem mu w centrum cala zlotowe. [ ale ja jestem dobry dla ludzi, ehhhh ] a poza tym, 1) moze by tak wawa spotykala sie co 2 tygodnie na ploty :P ? 2) zlot ogolnopolski to jest wyzwanie! z 50 osob w ....stolicy najlepiej,,,, nie ma to tamto, stolica to najlepsze miejsce - jest wiele argumentow, ale najlepszy jest taki, ze nie musialbym nigdzie jechac :P. a na serio to m.in dlatego krol x przeniosl ja z krk do wawy> jest na srodku i kazdy ma "blisko" pozdro.
Napisano 18 Październik 200519 l no ja proponuje wroclaw :) jednak to miasto ma swoj klimacik, ladny rynczek, ogolnie jest przyjemniejsze :)....
Napisano 18 Październik 200519 l Autor Co do spotkań warszawiaków co 2 tyg. to dośc łatwo to zorganizować. Ustalamy stały termin, stałą knajpę i do przodu. Na początek ta knajpka, w której bylismy w niedziele wydaje sie całkiem nieźle pasować. Co Wy na to?
Napisano 18 Październik 200519 l Kurt wielki organizaturze i co znowu nie przyjdziesz? na ogolnopolski zlot to wrocek albo krk pasuje bo tu w wawie smierdzi ujkiem :) i same wiejskie knajpy (z tego co mi dziewczyna Kuciela mowila)
Napisano 18 Październik 200519 l Oj, zaraz znowu się zacznie manifestowanie lokalnych patriotyzmów ;) A zloty ogólnopolskie to przecież zawsze są (znaczy przy okazji każdego zlotu) Przecież zawsze może wpaść kto chce i nikt nikogo nie wypędza (tylko nie zawsze się chce jechać taki kawał). Ja bym się zastanowił nad jakimś zlotem z noclegiem, jeżeli ktoś ma warunki (jakąś działeczkę poza miastem) Zrobiło by się grila itp. No ale to napewno najwcześniej za kilka miesięcy jak zima zelżeje ;)
Napisano 18 Październik 200519 l Autor Zelżeje? Ziomuś, takiś gieroj? Ja nie ruszam się z domu na łono przyrody bez pewnosci, ze na termometrze jest 20 st C. Ale pomysł z działka mi sie podoba. Podejrzewam też, że trzeba by wybrać geometrycznie najbardziej centralny region polski. Moze to być Wawa lub Poznań. Co Wy na to?
Napisano 19 Październik 200519 l Autor Wiecie, co? Jak sie potraktuje Polske cyrklem, to okaże sie zapewne, że środek Polski to Bałuty..