Marcin Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 aaaaaaaaaahahahahahahaha pokaz byl wypasiony , siedizelismy z Shogunem w pierwszym rzedzie przyjechalem o 9:30 zadzwonilme do Falcoma i jakos tak odebrali mnie z Shogunem na przystanku PKS Stadion OSTATNI raz biore ze sobą plecak na takie chodzenie po miescie , plecy mi odpadaly . na poczatku wszystko szlo sprawnie , spoznilismy sie 30 min do Kuciela , potem na Centralny tez sie spoznilismy (kurt - czekalismy jak by nie patrzec przy murku "płatnym studiom , nie!") . Pozniej ktos nas prowadzil (nie pamietam kto , wtedy napi...ły mnie plecy i myslalem tylko gdzie kupic nowe) do tej szkoly (chyba na około ale to szczegół ;]) . W KONCU doszlismy jakos ,okazalo sie ze oczywiscie sie spoznilismy ale jeszcze nic sie nie zaczelo co ja zrobilem ? oczywiscie szukalem na poczatku szatni zeby zostawic tam plecy , potem oczywiscie Sępienie od Tomka koszulek , sylikonów (nie tych , tych na ręke) no i jakies tam broszury fakt , wzialem aparat ale jak sie zaczal pokaz to juz o nim nie myslalem i walnalem tylko pare zdjec z Splasha maxa 8 i jakies tam jeszcze ktore dam pozneij (mialem zalozonego Polara i jakos zapomnialem ze dziala on jak czesciowo szary filtr wydluzając migawke , i tak bylo cholernie ciemno zeby robic zdjecia a nie chcialem flashem kazdemu po patrzałkach strzelać) po pokazie oczywiscie dluuuuga konwersacja z Tomkiem od Rupika , z resztą bardzo na luzie i chyba to byla najciekawsza czesc poza pokazem z calego dnia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 Marcin , jeden error: siedzieliśmy w II rzędzie. Faktycznie było extra. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Jest ktos chetny do napisania relacji? Sa jakies fotki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Adek - http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=284012#post284012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 Uwaga, przypominam wszystkim o jutrzejszym zlocie! Szczegóły i lista chetnych w 1 poście tego wątku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 było dosc miło i porbiłem zdjęcia od lewej Shogun 3d, Dziewczyna Kuciela, Kuciel, Hatred, sartr, witek.pl, Lumpy, Ziomuś (mnie tam nie ma bo zdjęcia robiłem) ___ tutaj kolejne(lumpy ma tutaj za***istą minę) a tu ja mam ziomus, ja, hatred, shogun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Alek, bomba foty. :) Thx. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 mieliscie fajnego gitarzyste ;] fajnie ze coraz wiecej takich rzeczy wypala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 kozoki :) pan Witek z Atlantydy rzadzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 hej Marcin a gdzie ja jestem w tej opowieści ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ahahaha! ja pierdykam, ale dziwnie wyszedlem na 2 zdjeciu :D tego gitarzysty dlugo nie zapomne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 i ani słowa więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 ahahaha! ja pierdykam, ale dziwnie wyszedlem na 2 zdjeciu :D no masz mine jakbys mial ochote zabic fotografa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 skzoda, ze nie moglem byc...za duzo bym musial poswicic na dojazd a wczoraj meni expo zmeczylo i spalem do 12:/ ale raz jzu sie prawie wszyscy widzielismy to spoko:) fajnie ze sie udalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 mi się wydaje że ten zlot w niedziele to były tylko porawiny niedzielnego spotkania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 No, nie tylko. Połowę osób widzieliśmy po raz pierwszy. Chociaz akurat Hatred i Sartr pracują ze sobą na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 chlopiec z gitara byl by ..... tralalala, gosciu byl niezly hahahaha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 hehe, no spoko, spoko :) Mam szczerą nadzieję że wkońcu uda nam się zorganizować zlot ogólnopolski ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 wiecej fotuf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Mało co rozumialam z rozmów ale bylo sympatycznie hyhy :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 witamy na forum :> ehh fajne wam tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 spox:] koles z gitara rulez- widzilem go w TV i raz dalem mu w centrum cala zlotowe. [ ale ja jestem dobry dla ludzi, ehhhh ] a poza tym, 1) moze by tak wawa spotykala sie co 2 tygodnie na ploty :P ? 2) zlot ogolnopolski to jest wyzwanie! z 50 osob w ....stolicy najlepiej,,,, nie ma to tamto, stolica to najlepsze miejsce - jest wiele argumentow, ale najlepszy jest taki, ze nie musialbym nigdzie jechac :P. a na serio to m.in dlatego krol x przeniosl ja z krk do wawy> jest na srodku i kazdy ma "blisko" pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 no ja proponuje wroclaw :) jednak to miasto ma swoj klimacik, ladny rynczek, ogolnie jest przyjemniejsze :).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 jestem za wrocławiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 Co do spotkań warszawiaków co 2 tyg. to dośc łatwo to zorganizować. Ustalamy stały termin, stałą knajpę i do przodu. Na początek ta knajpka, w której bylismy w niedziele wydaje sie całkiem nieźle pasować. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Kurt wielki organizaturze i co znowu nie przyjdziesz? na ogolnopolski zlot to wrocek albo krk pasuje bo tu w wawie smierdzi ujkiem :) i same wiejskie knajpy (z tego co mi dziewczyna Kuciela mowila) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Oj, zaraz znowu się zacznie manifestowanie lokalnych patriotyzmów ;) A zloty ogólnopolskie to przecież zawsze są (znaczy przy okazji każdego zlotu) Przecież zawsze może wpaść kto chce i nikt nikogo nie wypędza (tylko nie zawsze się chce jechać taki kawał). Ja bym się zastanowił nad jakimś zlotem z noclegiem, jeżeli ktoś ma warunki (jakąś działeczkę poza miastem) Zrobiło by się grila itp. No ale to napewno najwcześniej za kilka miesięcy jak zima zelżeje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Październik 2005 Autor Share Napisano 18 Październik 2005 Zelżeje? Ziomuś, takiś gieroj? Ja nie ruszam się z domu na łono przyrody bez pewnosci, ze na termometrze jest 20 st C. Ale pomysł z działka mi sie podoba. Podejrzewam też, że trzeba by wybrać geometrycznie najbardziej centralny region polski. Moze to być Wawa lub Poznań. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Olsztyn! Wrocław jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 wawa jak nic, same centrum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 Wiecie, co? Jak sie potraktuje Polske cyrklem, to okaże sie zapewne, że środek Polski to Bałuty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi