OmeN2501 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Koncept kosmicznego lotniskowca, ktory mam zamiar uzyc przy wiekszym rysunku. W sumie to chcialem przetestowac nowy tablet i tak wyszlo :P Uwagi mile widziane 4h w peesie fotka w tle z zasobow stock.xchng - aczkolwiek poddalem ja intensywnej obrobce ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 super wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 więcej detali na statku i zkadruj to jakos - wywal lewą czesc, ksieżyc ci wchodzi na grunt w oddali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 Ha! z tym ksiezycem to niezly kwas wyszedl :P Nie zauwazylem nawet tego - dzieki za zwrocenie uwagi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Nie sluchaj hindusa XDD Kadr jest ladny i wszystko pieknie, no chyba ze za czasow gdy dales ten watek poraz pierwszy byl tam inny rysunek :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 geinalna perspektywa powietrzna moim zdaniem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 wywal księzyc a statek super :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Jezusie... mowe mi odebralo. Homeworld2 jak sie patrzy. Uwielbiam ten styl. Nic tylko pozazdroscic... ale mam fajna tapetke. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 możęsz pokazać fote o której mówiłes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Pusto po lewej, a tak super zajbiste. Tylko dodaj więcej detali na stateczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 26 Październik 2005 Autor Share Napisano 26 Październik 2005 musze sie przyzwyczaic wklejac fotki zrodlowe :P http://sxc.hu/browse.phtml?f=view&id=395502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 mi sie najbardziej kolorki podobaja, i ten odblask na statku :) cos mi z tymi gorami nie pasuje, ale wiem ze juz nie poprawiasz. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 ktos tam mowil zebys wyrzucil ksiezyc ...nie rob tego nie warto..bo bardzo ladnie wyszedl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 a do czego koncept???? Fajniutki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 qrde! ....fajne=) za to ze nie zrobiłeś latającego sześcianu tylko fajnie wyglądający statek to 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 omg uwielbiam takie :) genialne hajlajty na statku (rozswietlenia - gdyby zajzal tu mkaszpir :> bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 eeeeeee tez mam cie na tapetce :D (znaczy sie twoj stateczek :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 nie powiedzialbym, ze fotka zostala poddana intensywnej obrobce... :] Obrazek fajny. Zazdroscze ze tyle osob sie u Ciebie wypowiada na CGN. U mnie jakos przestali o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireHunter Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Rozumiem ze chodzi Ci o sam koncept statku bo tak szczerze mowiac to trudno mi oceniac caly rysunek... Ale jesli chodzi o sam statek to na twoim miejscu zakcetowal bym bardziej "skrzydla" bo teraz wyglada troszeczke zbyt masywnie przynajmniej taki mam w glowie obraz lotniskowca co wynika chyba z ogolnej koncepcji tego rodzaju statkow. Podzielam rowniez opinie hindusa. Co do strony artystycznej to nie mam zadnych zastrzezen i jesli zeczywiscie masz zamiar popracowac nad ta praca to juz niedlugo bedziemy swiadkami czegos naprawde zaje....ego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 zakcetowal bym bardziej "skrzydla" bo teraz wyglada troszeczke zbyt masywnie heheh, w kosmosie nie ma tlenu, nie wiedziales? skrzydła niepotrzebne, nie ma atmosfery, te prawa fizyki nie działają :D czuje przesyt statkami kosmicznymi, w ogóle ten temat mnie nie kręci, ale praca warta docenienia, podobnie jak inne prace tego autora statek super, fajnie, że taki masywny wygląda troche jak gnat, czyli kość, przód mu się troche rozmywa i ma troche nie posprzątane podspodem, ale to chyba jakieś dymy z dysz :) czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 zostaw ten księżyc jest ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Pierwsze wrażenie 8/10. Drugie 5/10 :) Może szukam dziury w całym z drugą oceną, ale do pełni szczęścia brakuje mi miarzdżącej floty ciągnącej się za dreadnaught'em ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ładnie - bardzo mi sie podoba. Statek super oswietlony, bardzo realnie wpisuje sie w tło. Super wycieniowany. Mysle ze ma odpowiednia ilosc detali. Kadr zdecydowanie slaby - za duzo tego zdjecia chciales pokazac chyba i statek przez to jest za maly. Ksiezyc niepotrzebny - odciaga uwage od statku. To za duzy i zbyt wyrazny obiekt. Konkuruje z centralnym punktem kompozycji. Statek troche wyglada jakby byl przekrzywiony na bok, wiem ze to moze 3 zbieg w perspektywie albo skosy samego statku ale takie sprawia wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Bilay http://well-of-souls.com/homeworld/hws/hw2/index_hiigaran.html ;) Miscellaneous -> Dreadnought Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 bardzo fajne... zwlaszcza kolor mi sie widzi.. jeno co przeszkadza to kompresja jpg fotki... moglbys sie jej pozbyc :) ale naprawde fajna robota sie zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Bardzo profesjonalny kawalek roboty. Jestem pod wrazeniem. p.s. Masz zamiar polaczyc ten statek z Dogfight ? Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Pierwsza rzecz która mnie przyciąga to zawsze kolorystyka, tak jest w przyp.tej pracy. Też uważam, że troche ten księżyć, że za nisko, ale mi sie podoba ogólnie. Jednak czemu ma zostać usunięty? To scifi wiec ma prawo tak istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 gratuluje:D (moje uwagi: brak uwag) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi