Napisano 22 Grudzień 200519 l Witam! W tym watku bede modelowal 3 telefony firmy Nokia (wyliczone w tytule i w takiej kolejnosci). To nie ja wybieralem modele, wiec nie piszcie, ze sa brzydkie czy cos. ;) Mam ok. 14 dni, wiec trzeba sie sprezyc. :) Oryginaly: Nokia 1100: http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000UI2WI.03.LZZZZZZZ.jpg Nokia 6680: http://www.alicell.com/images/nok/550_hires%2033_6680.jpg Nokia 6630: http://www.nokia.ch/pool/pics/about_nokia/press/photo/phones/jpeg/07_6630_lowres.jpg Zaczynam od 1100. Aktualny stan: Siatka: Komentujcie i wytykajcie bledy. :) Pozdrawiam
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor Tylko modele, bez materialow. Ale materialy tez kiedys zrobie, wkoncu nie beda mogly lezec same modele i sie kurzyc na dysku.
Napisano 23 Grudzień 200519 l No kurcze, trzymam kciuki bys sie wyrobil. A siateczka jak zwykle ciekawa;) pozdrawiam
Napisano 23 Grudzień 200519 l ehhh... Tyle roboty i nie rzuciłeś tego dla teamu?... Brutusie Ty! :D Narazie jest ładnie. Kto zleca? Pozdro!
Napisano 23 Grudzień 200519 l Hehe, siatka jest przerażająca, ale z tego, co widzę to same czworokąty, więc nie jest źle :) IMHO nie napracujesz się chyba bardzo przy tych telefonikach :)
Napisano 23 Grudzień 200519 l zastanawia mnei tylko jak on się zabiera za robienie takiej siatki - rysuje to najpierw na kartce, czy co?? ;)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor Nie. Szczerze, to jest improwizacja. :) Zaraz sie zabieram za modelowanko, zakupy pokrzyzowaly mi plany. :( Mam zamiar dzisiaj skonczyc 1100 i jutro zabrac sie za kolejny. --Chris--
Napisano 23 Grudzień 200519 l no no ładnie i siateczka też niczego sobie :) widze że nie będziesz miał problemu z wyrobieniem się w 14 dniowym terminie
Napisano 23 Grudzień 200519 l Na wygladzanie fal przyjdzie jeszcze czas przy kosmetyce. Ja rozumiem że to jest żart bo ja tam nic nie widze to jest poprostu "miszczostfo". A siatka to jest osobne dzieło sztuki jest poprostu piękna jak ja bym tak robił to normalnie bym wyjechał do Junajted Stejts of Amerika i pracował w jakiejś bardzo poważnej firmie. Jeszcze raz "miszczostfo"
Napisano 23 Grudzień 200519 l to juz koniec tego modelu?? czy jeszcze bedzie tyl robiony?? ile go robiles??
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor Tyl wlasnie robie. Narazie to jakies 3/4h modelowania. javor, kome, Knysha mus_Spajder
Napisano 23 Grudzień 200519 l A ja myśle ze RA ma taki skaner 3D, co to se tam wkłada tego fona, i ten skanerek mu skanuje zapisuje skana do *.max Potem RA to otwiera i pokazuje nam np tylko połowe ze niby cos tam dłupie :P A tak na poważnie - KOZAK !!
Napisano 23 Grudzień 200519 l szybko i ladnie...:D...z takim czasem to sie wyrobisz grubo przed terminem:)
Napisano 23 Grudzień 200519 l No to sie nam RA z tymi phonami rozbestwił...ładnie ładnie...i siatka rzeczywiście niepowtarzalna...szkoda ze bez materiałów. Popatrze na reszte z przyjemnościa także. POZDROWIONKA!
Napisano 24 Grudzień 200519 l Troche dziwnie wyglada ten otwor w obudowie (jakby byla dziura i bylo widac tło ;) ) Ale modelik i siateczka piekna ;D
Napisano 25 Grudzień 200519 l lol moze dla tego że będzie tam przycisk do otwierania tylnego panelu? narazie super, piękna siatka
Napisano 25 Grudzień 200519 l OMG, człowiecze - ile ci jeszcze telefonów pozostało, aby mieć wymodelowane wszystkie istniejące? Penie niewiele :> Fanatyk z ciebie i tyle. ;]
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor hehe, dzieki za mile slowa. :) Fale sa jak cholera, ale przy takich motywach jak ten trudno utrzymac ladna ciglosc powierzchni. :( Facet, ktory zaprojektowal ten telefon, a w szcegolnosci te wciecia... ma u mnie kreche na cale zycie. ;)
Napisano 26 Grudzień 200519 l idzie Ci bardzo fajnie, może jest gdzieniegdzie troszkę krzywo, ale ogólnie super, pozdrawiam
Napisano 26 Grudzień 200519 l OMG, człowiecze - ile ci jeszcze telefonów pozostało, aby mieć wymodelowane wszystkie istniejące? Penie niewiele :> Fanatyk z ciebie i tyle. ;] Eeee tam fanatyk - poprostu wybrał rzadką specjalizację :) IMHO model fajny :)
Napisano 26 Grudzień 200519 l Super modelik, czekam na nastepne renderki bo fajnie ci wychodzą. Jak to zlecenie, to trzymam kciuki na dotrzymanie czasu ;], ale zawsze jak człowiek czuje "rękę" nad sobą to robi troche lepiej i szybciej :) Pozdr !
Napisano 3 Styczeń 200619 l RA co sie stało że siatka taka pospolita :P prosta, bez żadnych dziwnych poligonków :D a tak poza tym ładnie ładnie