sayonerka Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Tak fajna praca, a taka tandetna, odpustowa miniaturka bleh! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 to zeby publike sciagnac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 to zeby publike sciagnac :D Działa =) Pracka bardzo fajna. Napewno bedziesz w pracach na portalu ;) zastanawiam sie tylko które zajmiesz miejsce... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 no deus i gdzie te poprawki :D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 To jeszcze tutaj tego nie dałeś? Pochwalę się, że widziałem już chyba finalną wersję a napewno "finalniejszą" o tych tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Maciek, mam przeogromne problemy z netem i za cholere na serwer nie chce wejsc. A via mail nie bede wszystkim wysylal :] spoko, cierpliwosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Z przychłodzonym złotem od razu lepiej. Jest super. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 deus, jak chcesz to wyslij mi majl, to wrzuce u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 nie dzieki - to juz nie to samo :P Poza tym udalo mi sie wrzucic obrazek w calosci. Wieksza rozdzielczosc bedzie za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 sie mi podoba..:) grattulacje. :) teraz rzeczyw3iście to wyglada lepiej tamten żółty był zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 no teraz skrzynia jest tak jak trzeba fajna pracka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 no bardzo fajnie ...teraz wzytko ma swoj odpowiedni odcien good:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Brawo Deus, po wielu zmianach i innych przygodach w końcu jest. Bardzo mi się podoba - trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 drżyj konkurencjo! Drakula bierze sie ostro do roboty! xD a na powanzie... wrzucam obiecana, acz zapomniana wieksza wersja + kilka drobnych poprawek (co prawda jest pare miejsc ktore jakims dziwnym trafem odbiegaja od wersji zamierzonej, ale to juz tylko kosmetyka ktora zmienie jak znajde dluzsza wolna chwile. pozdro 666 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Świetna ilustracja. Ładnie to ująłeś. Żeby nie było, pomarudzę trochę, mogę? ;))) Poprzednia rybka, ta z "cwaniacką mordką" bardziej mi leżała, fajnie się wyróżniała i w ogóle miała to coś, natomiast ta jest zbyt chłodną pięknością, ot panienka, po której nikt nie będzie płakał. Jaaaa, ale pofizolofowałem ;) Bąbelki powietrza są wg. mnie zbyt mocno pociągnięte - monety ze skrzyni są zaś zbyt blade... Dobra, wyznaj się sam o co mi biega. Jedni mówią to inni tamto ;) Po prostu, trudno uchwycić barwę w głębinach, a na komiksowe barwy jest za późno i pewnie popsuły by Twoja pracę. Dość! Pozdrawiam i powodzenia w Bitwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 hehe, dzieki za komentarz :D Z racji tego, iz dzis ostatni dzien przed nominacjami, wrzucam totalnie ostateczny update. Kliknijcie, aby zobaczyc obrazek w powiekszeniu: Opis wymuszony przez zlego moderatora imieniem Leru :] Obrazek w oryginalnym formacie A2 wykonany przy uzyciu Photoshopa7 i (miejscami) Paintera9. Calosc zajela jakies 30 godzin nieustannej dlubanki przy uzyciu autorskich brushy. Pomysl na obrazek wpadl raczej przypadkiem - generalnie byl wymyslony "na szybko" w oparciu o zalozenie, ze ma byc to obrazek przedstawiajacy cos innego niz ludzie (bo ludzi to praktycznie rysowac nie umiem 8) ). Po zaczerpnieciu paru referencji (glownie z filmu "Finding Nemo" ) wyszlo cos, co widac powyzej. Mam nadzieje, ze nie bedzie nikogo straszyc po nocach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Bardzo ładne światło, reszta jeszcze bardziej ładna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 stworzyłeś dobrą pracę, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 fajny mrugajacy thumbnail na glownej stronie, baardzo mi sie podoba :] pracka tez przednia na wysokim poziomie. Wszystko super tylko taka mysl mi sie nasuwa ze fajnie jakby ta rybka mala nabrala jakiegos charakteru, zeby mozna bylo miec do niej jakis stosunek, wczuc sie w jej sytuacje bo poki co odczuwam ja troche obojetnie jak na polce w rybnym sklepie :) zpersonifikuj ja po nominacjach/ kalamara tez:]/ a zajdziesz wysoko jak na moj gust pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 po nominacjach.... hehe - fajnie by bylo ;) co do personifikacji - jakis konkretny pomysl? przyznam, ze nie bardzo wiem o co Ci chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nina Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 bardzo fajne teraz z tym swiatelkiem mocniejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 chodzi mi o zrobienie z niej tego co ziomki z pixara zrobili z rybka nemo:] , nadaj rybce ludzka mimike twarzy, niewiem czy to ma byc strach,czy usmieszek :) mysle ze to by bardzo pasowalo do tej sceny ale to tylko moja sugestia. A co do 2 tury to niewidze jej bez twoich rybek... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 pozwolilem sobie to zobrazowac mam nadzieje ze nie urazisz sie ze maziam po twojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 lol, bardzo fajnie to wyglada xD Genialnie wrecz - fajnie uchwycone emocje ;) Tylko nie wiem, czy praca nie straci swojego dotychczasowego klimatu :/ Hmm... pomysle. Pomysl chetnie bym wprowadzil w zycie, ale boje sie utraty obecnych walorow... moze ktos "z zewnatrz" sie wypowie i doradzi ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 noo to powiem ze z ta cała stylistyka ala Nemo wyglada gut!! myśle ze mogłbyś wprowadzić te zmiany które sugeruje eol...wydaje mi sie rowniez ze wtedy pasowałoby zmienić...kolorystyke? wiesz na taka bardziej "odrealniona" i moze jakaś macka pomiedzy rybaka a kałamarem? ;) tak czy siak jest gut. Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Hehe bardzo ciekawie Ci to wyszło. Myślę tak samo, jak jmtm00. Podoba mi się ogólnie cała scenka. Fajny klimacik ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Czemu się nie dostałeś do finału :( szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 no troche szkoda... ale coz - taka wola juri :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Hehe, a widzisz - jednak nas dokoptowali na ostatek ;) Jestesmy w finale :) Swoja droga bardzo chcialam ci podziekowac za wszystkie dobre rady jakie mi dales w bitwie :) Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 jakie tam dobre - poprostu sam tak bym zrobil ;) a co do tych nominacji, to sam nie wiem co myslec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 ta nominacja do twojej osoby to imo jakas totalna pomylka...bo to w sumie najlepsza twoja praca...i nieukrywajmy sie jest dobra...nie wiem...chyba musisz napisac apelacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 zwisa mi to - nie mam zalu do organizacji, ale nadal uwazam, ze nominacje to nie jest dobry pomysl... :P swoja droga, ciekaw jestem jakie beda miny panow "nominatorow", jesli bitwe wygraja lolipop, radzik i Kaska :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 a co do tych nominacji, to sam nie wiem co myslec... Chyba nikt nie wie co myśleć, trzeba sie cieszyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 "ale nadal uwazam, ze nominacje to nie jest dobry pomysl... :P " Belive me, to sensowny pomysł, mniejsze zło ale lepszego rozwiązania nie ma, bo albo nominacje albo czekanie miesiącami na wyniki, a i to niepewne. Poprostu nie mogą się odbywać takim systemem jak w tej bitwie. I nie ma co za dużo myśleć, ot, był zonk, trzeba było naprawić co się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Deus, wg mnie powinienes popracowac nad zgodnoscia z tematem. Mysle, ze dlatego praca zyskala male poparcie nominujacych. Ta osmiornica nie wyglada na potwora, jest majestatyczna i z tymi finezyjnymi mackami znacznie piekniejsza od rybki. Wersja eola daje juz do zrozumienia co jest grane w scenie. Aczkolwiek malo subtelnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 leander dobrze zauwazyl, ta osmiornica naprawde jest ladna, jeszcze w tej niebieskiej wodzie..., miodzio :) Troch ginie jej "bestyjność". A co do nominacji to nie bardzo rozumiem czemu mialoby ich nie byc. Przeciez wstepna selekcja nie jest niczym dziwnym czy nowym. Dziwi mnie tylko fakt dodania paru prac po wynikach, co maja w takim razie powiedzic Ci co nie przeszli 2 nominacji? Bo to wlasnie oni maja prawo czuć sie "oszukani". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 A czemu niby? dodana piątka została wybrana po powtórnym przejrzeniu _wszystkich_ prac, żadne sugestje w temacie kto jeszcze powinien być nominowane nie były brane pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 to moze jeszcze raz je przejzec i jeszcze dorzucic ze 2? a moze przejzec te nominowane i usunac 4? Zalozenie "ile" powinna byc moim skromnym zdaniem po ogloszeniu jakichkolwiek wynikow niezmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 zaczyna sie - jestesmy w domu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Powinno się też poprawnie przeprowadzić nominacje a tak nie było. Czemu cię tak boli że jeszcze kilka osób ma szansę? Ciesz się że żadna praca nie zostala usunięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 to moze jeszcze raz je przejzec i jeszcze dorzucic ze 2? a moze przejzec te nominowane i usunac 4? Zalozenie "ile" powinna byc moim skromnym zdaniem po ogloszeniu jakichkolwiek wynikow niezmienne. Moim skromnym zdaniem lepiej poprawić błąd niż w nim tkwić, prace z nominacji nie zostały usunięte bo... było by to nie uczciwe i na twoim miejscu cieszył bym się z takiego stanu rzeczy. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 ojojoj, strasznie sie przestraszylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Jeśli można wiedzieć to gdzie przyuważyłeś coś strasznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 ... było by to nie uczciwe i na twoim miejscu cieszył bym się z takiego stanu rzeczy. Pozdrawiam, zawsze jeszcze mozesz mnie wywalic, nie ma sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Robicie Deusowi śmietnik w wątku. O co wogóle te dyskusje ? było to było, wszystkim się błędy zdarzają. "Make CG not war" ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 e tam - przynajmniej mam pare dodatkowych postow w temacie i moje miejsce w statystykach sie umacnia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Hah, ten to zawsze znajdzie coś pozytywnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Deus Ty luzaku! Gratuluję nominacji. Najważniejsze, że wykonałeś dobrą robotę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 wcale nie głupia ta metafora... gratulacje za nominacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi