Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam w 2006 roku!

Ponownie zaczynamy nowiuśki wąteczek i pokazujemy swoje zdjątka.

Ponownie zaczyna zakładający i wyjeżdzam z takim demonem, który moją duszę uwięził ;)

Pozdrawiam wszystkich i ponownie zapraszam do prezentowania siebie :)

Szczęśliwego i jeszcze lepszego 2006!

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 189,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwszy poranek 2006:

bhtz31t4ntao3djw.jpg

illy i Leru: ale obaj i tak wyglądacie gorzej ode mnie ;)

Pozdrawiam

Napisano

zdjatko nie z 2006;) ale wczesniej nie publikowane...

adrian8vz.jpg

sorry za fryz ;P

Napisano

kolegaalek biedactwo, głodny musi chodzić, pewnie nawet na piwo nie starcza

ania_5.jpg

Napisano

Knysha twój Awatar chyba lepiej wyglada niz ty..

teraz to ja nie usne :]

to ja pokaze siebie.. jak wszyscy to wszyscy

a.gif

Napisano

aniu zdjecia z dekoltem z dekoltem i w spódnicy:P:P:P

edit:

dla ciebie to nawet bez:P

Napisano

Baldack, gdzie to zdjęcie o którym mówisz? Jestem pewna że nie tylko ja jestem ciekawa jak wyglądasz z dekoltem w spódnicy.

Napisano

Illy a ześ się.......obudził z nickiem Ani:P

Knysza daj mi swoje jak nie jesteś na bani:P oprawie w ramke to rzadki widok

Napisano

no nie, nie moge oglądać takich zdjęć mam za słabe serce ;)

kolegaalek wymiata...śmietniki ;]

Napisano

mentaller - hyhy ^^. Grunt to rozsmieszac innych i smiac sie z samego siebie ^^ ;]

Napisano

Taaa przyjmuje zapisy od kwietnia - 10000zl + jakis dobry sprzet grajacy do auta - jestescie na 100% na pierwszym roku ;]

AGmakonts - w00t czego tak myslisz xD?

Loozack - no no misiu daj mi numer ;> hehehe zartuje! ;]

rowr - melduje sie ;]

Napisano

bojcie sie boga o stworzyl takie cos!!

misiold3pd.jpg

Loozack czlowiek z natury przyjazny dla otoczenia... ;)

Napisano

Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!!

thorgal - hmmmm... moze kiedys :]

Napisano

Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member. Moderacja to osobna kategoria z kompletem odznaczeń za twarz, a że na razie w tym roku ujawnił się tylko jeden egzemplarz z tego podgatunku, to i rankingu nie ma co tworzyć...

Ania co prawda też jest member, ale uważam, że póki co jest jedyna w swoim rodzaju i jednak należy się jej osobna kategoria z serii "Ladies only". Bez skojarzeń proszę.

BTW: Aniu, czy Ty masz coś wspólnego z nazwiskiem Buzek? Wyglądasz... czarująco. Abracadabra et Omnis et Caetera Incantatem... Raus! Buahahahahaha!!!!! (to był tzw. zły śmiech...)

Ania, na usprawiedliwienie dodam, że mam głupawkę, bo odzyskałem net... :D

Pozdrawiam Cię bardzo Ciepło i Serdecznie. :)

Napisano
Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!!...

No prosze :D. Suzuki GS500 to naprawde dobry motocykl - mialem zamiar takowego kupic, jednak nie zrobilem prawka na motocykl :).

Sry za oftop :D

Napisano
Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member.

Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto

widze kolejna osobe z gda... illy.. moze jakis zlocik w tripcity?

No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach...

Napisano

Gs 500 taki sobie, raczej kiepski. Nie kupowalbym takiego, juz lepiej honde cb 500 jak mowa o babskich sprzętach

Napisano

Zdjęcie sprzed roku, ale motorek caly czas ten sam, tylko teraz czarnydsc052678ox.jpg

Napisano

Nie ma to jak zacząć rok od spełnienia malutkiego marzenia ;)

P1010011.jpg

Co prawda set miał 20 min, był w "srednim czasie antenowym" i deephousowy, ale zawsze :)

W tym roku bedzie lepiej ;)

Pozdrawiam

Napisano
Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto

No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach...

hmmm... jestes tutaj znany.. wiec moze ty załóż watek w wolnych dyskusjach to nie jedna osoba tam zajrzy..

Napisano

No tak... średnia wieku... czy ja napewno jestem z tej samej bajki ?

len.jpg

Dzięki Malefatal