Napisano 1 Styczeń 200619 l Witam w 2006 roku! Ponownie zaczynamy nowiuśki wąteczek i pokazujemy swoje zdjątka. Ponownie zaczyna zakładający i wyjeżdzam z takim demonem, który moją duszę uwięził ;) Pozdrawiam wszystkich i ponownie zapraszam do prezentowania siebie :) Szczęśliwego i jeszcze lepszego 2006!
Napisano 1 Styczeń 200619 l pierwszy poranek 2006: illy i Leru: ale obaj i tak wyglądacie gorzej ode mnie ;) Pozdrawiam
Napisano 1 Styczeń 200619 l kolegaalek biedactwo, głodny musi chodzić, pewnie nawet na piwo nie starcza
Napisano 1 Styczeń 200619 l Knysha twój Awatar chyba lepiej wyglada niz ty.. teraz to ja nie usne :] to ja pokaze siebie.. jak wszyscy to wszyscy
Napisano 1 Styczeń 200619 l aniu zdjecia z dekoltem z dekoltem i w spódnicy:P:P:P edit: dla ciebie to nawet bez:P
Napisano 1 Styczeń 200619 l Baldack, gdzie to zdjęcie o którym mówisz? Jestem pewna że nie tylko ja jestem ciekawa jak wyglądasz z dekoltem w spódnicy.
Napisano 2 Styczeń 200619 l Illy a ześ się.......obudził z nickiem Ani:P Knysza daj mi swoje jak nie jesteś na bani:P oprawie w ramke to rzadki widok
Napisano 2 Styczeń 200619 l no nie, nie moge oglądać takich zdjęć mam za słabe serce ;) kolegaalek wymiata...śmietniki ;]
Napisano 2 Styczeń 200619 l mentaller - hyhy ^^. Grunt to rozsmieszac innych i smiac sie z samego siebie ^^ ;]
Napisano 2 Styczeń 200619 l Taaa przyjmuje zapisy od kwietnia - 10000zl + jakis dobry sprzet grajacy do auta - jestescie na 100% na pierwszym roku ;] AGmakonts - w00t czego tak myslisz xD? Loozack - no no misiu daj mi numer ;> hehehe zartuje! ;] rowr - melduje sie ;]
Napisano 2 Styczeń 200619 l bojcie sie boga o stworzyl takie cos!! Loozack czlowiek z natury przyjazny dla otoczenia... ;)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!! thorgal - hmmmm... moze kiedys :]
Napisano 2 Styczeń 200619 l Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member. Moderacja to osobna kategoria z kompletem odznaczeń za twarz, a że na razie w tym roku ujawnił się tylko jeden egzemplarz z tego podgatunku, to i rankingu nie ma co tworzyć... Ania co prawda też jest member, ale uważam, że póki co jest jedyna w swoim rodzaju i jednak należy się jej osobna kategoria z serii "Ladies only". Bez skojarzeń proszę. BTW: Aniu, czy Ty masz coś wspólnego z nazwiskiem Buzek? Wyglądasz... czarująco. Abracadabra et Omnis et Caetera Incantatem... Raus! Buahahahahaha!!!!! (to był tzw. zły śmiech...) Ania, na usprawiedliwienie dodam, że mam głupawkę, bo odzyskałem net... :D Pozdrawiam Cię bardzo Ciepło i Serdecznie. :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Knysha - jaki tam fannn... no ale taki czarny Suzuki GS500 to takie kryte mazenie, nie najlepszy/gorszy ale dla mnie wygladaaaa!!... No prosze :D. Suzuki GS500 to naprawde dobry motocykl - mialem zamiar takowego kupic, jednak nie zrobilem prawka na motocykl :). Sry za oftop :D
Napisano 3 Styczeń 200619 l Ok, na razie najlepiej wyszedł Illy w kategorii member. Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto widze kolejna osobe z gda... illy.. moze jakis zlocik w tripcity? No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach...
Napisano 3 Styczeń 200619 l Gs 500 taki sobie, raczej kiepski. Nie kupowalbym takiego, juz lepiej honde cb 500 jak mowa o babskich sprzętach
Napisano 3 Styczeń 200619 l Nie ma to jak zacząć rok od spełnienia malutkiego marzenia ;) Co prawda set miał 20 min, był w "srednim czasie antenowym" i deephousowy, ale zawsze :) W tym roku bedzie lepiej ;) Pozdrawiam
Napisano 3 Styczeń 200619 l Tak, tyle ze tej imprezy od tego zdjecia nie pamietam. Hahahahah. Film zgubilem o 3-4 rano, a powrocil mi w domu u kolezanki z liceum w wynajetym domu, z innymi chilloutowcami ;p Ale ich nie bylo na tej imprezie. Dam pozniej jakies trzezwe foto No caly czas sie zastanawiam bo jest troche osob tutaj. Trzeba pm powysylac. Zrob moze watek w wolnych dyskusjach... hmmm... jestes tutaj znany.. wiec moze ty załóż watek w wolnych dyskusjach to nie jedna osoba tam zajrzy..
Napisano 3 Styczeń 200619 l pan wesoły :) baardzo mądry dlatego muszę czasem tak wyglądać ;) pozdrawiam.
Napisano 3 Styczeń 200619 l No tak... średnia wieku... czy ja napewno jestem z tej samej bajki ? Dzięki Malefatal