Napisano 3 Styczeń 200619 l Takie nostalgiczne porównanie AG 2005 vs AG 2006 PS: to nowe jest z sylwestra
Napisano 3 Styczeń 200619 l broda ci urosla, i wlosy w tym roku masz jak ten wloch z europa da sie lubic
Napisano 3 Styczeń 200619 l illy co Ty masz takie zboczenie do tamtych stron:P siwy - nie czepiaj się:P
Napisano 3 Styczeń 200619 l ale wszyscyscie brzydcy ;) a kolegaalek sie dobieral do mojej miejscowy ! pozdro :D edyt: sory, zapomnialem skompresowac, na razie nie mam czasu niech tak lezy, cierpliwosc jest cnota, pozdr
Napisano 3 Styczeń 200619 l Marcin, skąd wytrzasnąłeś tą kamizelkę z cekinami? Fajnie leży na Miśku...
Napisano 4 Styczeń 200619 l broda ci urosla, i wlosy w tym roku masz jak ten wloch z europa da sie lubic illy, jakieś brednie pleciesz ;]
Napisano 4 Styczeń 200619 l dobra pora się w końcu ujawnić zdjęcia z sylwestra pierwsze bez komentarzy proszę:)
Napisano 4 Styczeń 200619 l 1. to zdjecie duzo nam o Tobie powiedzialo ;P 2. j.w. xD Dostane dobre zdjecia z sylwka to tez siem pokaze, a co? ;] Pozdro ;]
Napisano 5 Styczeń 200619 l heheh..przejrzalem i sie usmialem tyle co niemiara:D...co niektorzy to mocni zawodnicy:p
Napisano 5 Styczeń 200619 l No to czas na mnie i Natalii moja ;] Impreza sylwestrowa pod haslem PIMP wiec strojom sie dziwic ;)
Napisano 5 Styczeń 200619 l To ja i moja luba :D http://img202.imageshack.us/img202/2152/dscn04805hh.jpg Sorry za rozdzielczość :P
Napisano 5 Styczeń 200619 l WToreK - i don't what ya' heard about me, but a bitch can't get a dollar out of me, no Cadillac, no perms, you can't see, that I'm a motherfuckin' PIMP? ;] MaGuu - nastepnym razem za ziobro cie powiesze - taka rozdzialke dawac ;]
Napisano 5 Styczeń 200619 l eheheh to jak se pokazyjemy z wybrankami to ja tez sie pochwale :] SWRSC - fajne zakonczenie raczki.
Napisano 5 Styczeń 200619 l romantyczna historia o tym jak misiold poznal swoja pania - "z karata raz i byla moja" ;D
Napisano 5 Styczeń 200619 l buahaha nie mogeee:D reanimator to pewnie ten z wasikiem:)na tego stawiam lol lol lol :D:D
Napisano 5 Styczeń 200619 l kurde, ja to chyba sobie w PS dziewczyne dorobic musze ;p bo nieaktualnych pokazywac nie bede ;/
Napisano 5 Styczeń 200619 l No wlasnie, co w tym smiesznego? Ja jestem tym z tylu, obejmuje Kaczorka.
Napisano 5 Styczeń 200619 l Reanimator hahahahahaha nie moge, zaraz wpadne pod krzesło :D heheheheehehheh ale sie ubawiłem !!! Great !!!
Napisano 5 Styczeń 200619 l No i bardzo dobrze. Reanimator, szczęscia wam życzę. zwłaszcza w czasach nieprzyjaznych dla kaczorków, i to - o ironio - z powodu kaczorków. Ok, więc skoro tak, to ja też się pokaże z moją narzeczoną, a co. W końcu jestem z niej dumny. To jest fotka sprzed bodajże 2 lat. Natomiast to jest sprzed pół roku:
Napisano 5 Styczeń 200619 l hehe shogun 1 fotka a laska sie wyrywa :D co to było ?! a 2 bardzo fajna i szogun dumny taki :D ;)