Napisano 6 Maj 200618 l No to mały, spontaniczy, "nieoficjalny" wypad foto-piwny zakończony ;] Święta trójca ;] Pan fotograf z dziwną miną (tweety) Przerwa na "wężyka" lub innego pasjansa, czego te aparaty teraz nie mają ;] (tweety) To było dobre, chciałem sobię zrobić rękę z kuflem na tle knajpki, jako że czas naświetlania był długi, tweety dopalił samą rękę z kuflem swoim flashem, efekt wyszedł bombowy :) Tu podobna sztuczka co wyżej tylko zaplanowana, długi czas i dopał lampą. od lewej - mkk3a, tweety, vorek
Napisano 6 Maj 200618 l mkk3a, tweety lekcja technik budowlanych0 (mkkk3a) O patrzcie DZIURA ! [cytat] ;] (tweety) mkk3a, foto pożegnalne :) Resztę fotek wrzucę zaniedługo do wątku "fotografia" o ile jakaś przejdzie twardą selekcję :) Pozdrawiam
Napisano 6 Maj 200618 l aa, dopiero co wrocilem. słaba kondycja daje mocno o sobie znać - juz niezle czuje w nogach 8 godzin chodzenia i skakania. szkoda ze jednak Was nie było... ale za to spotkalem Marasa ;) i wyrzuc moją pożegnalną fotke!!! jest beznajdziejna :mad: [+]edit okrągły tysieczny post :)
Napisano 7 Maj 200618 l Akcja Graffiti Non Stop odmienia oblicze miasta - ponad 200 artystów pomaluje mury wrocławskiego ZOO. Zapoczątkowana zostanie akcja Muralia, której celem jest stworzenie wielkich malowideł ściennych na murach starych kamienic. faaaaajnie macie. Ja tak nie mam :(
Napisano 7 Maj 200618 l no to przyjedź do wro :] Vorek: proponuję zorientować się apropos przepustek dla prasy/foto w biurze na Mazowieckiej. można by było porobić naprawdę niezłe fotki jeśli byśmy dostali sie bliżej :) Pozdrawiam
Napisano 7 Maj 200618 l fajny wypad ;) klimatyczna knajpka chyba też się przeniosę do wro ;) są tam jakieś ciekawe studia ?
Napisano 7 Maj 200618 l Fajne fotki ;]. OT: Ja papierki skladam tutaj - http://wwsis.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 - jak sie dostane to sie pakuje do Wro ;]
Napisano 7 Maj 200618 l Autor smart -> thx m8 :) tweety -> ale masz pryszcza na policzku ;) illy -> fajowe zdjęcie A tu Leru storyboarduje:
Napisano 7 Maj 200618 l tweety -> ale masz pryszcza na policzku ;) eee... to jest pieprzyk :P dorzucam dwie fotki: mkk3a Vorek Pozdrawiam
Napisano 7 Maj 200618 l huehuehue, niceone. mkk3a wyszedł czadowo, wsam raz na okładkę na płytę :) Gdzie reszta ? :)
Napisano 7 Maj 200618 l reszta zdjęć w Fotografii. najwięcej fotek "okolicznościowych" to ty natrzaskałes. Vorek i jego nowa zabawka (exterior) Vorek i jego nowa zabawka (interior) mkk3a na przystanku Pozdrawiam
Napisano 7 Maj 200618 l o lol, Tweety, nawet nie wiem kiedys pstryknales mi te fotke :) (te czarno-białą w zielonej tonacji). a gdzie fotka z leżacymi paniami? :cool:
Napisano 7 Maj 200618 l Leru wiec tak wygladasz na trzezwo ???:D tweety eeee swietne sa te dwie pierwsze fotki :) Vorek zaiwestoj w pozadny statyw :D mkk3a grrrauuuu :D
Napisano 7 Maj 200618 l hehe, wiosna w pełni, jeszcze jeden długowłosy ;] rowr - chyba chcesz oberwać ;]
Napisano 8 Maj 200618 l Chciałbym wam przedstawić najmłodszą "graficzke" chyba na tym forum, moją siostre :). Poniżej foto: ...:: edit ::.. tweety - jest :)
Napisano 8 Maj 200618 l max_1989 jaka słodka :D Nie no naprawde super pomysł z tym tablecikiem :D Takim to dobrze dopiero sie urodzili i juz tablecik :D Nice :D A tak sobie pomyslałem ze tez sie pokaze z innej strony :D takiej nieoficjalnej proby mojej kapeli Fotki z tragiczną jakoscią :/ ale coz nie ja je robiłem :D Foty jak gram sobie na basie :] http://img116.imageshack.us/img116/4607/ja16yz.jpg http://img311.imageshack.us/img311/4683/ja28dw.jpg Pozdrawiam !
Napisano 12 Maj 200618 l :) kto jest kto chyba kazdy zalapie :) MaGauu, hehe sory nie moglem sie powstrzymac :P
Napisano 12 Maj 200618 l ożesz ty! Pionier masz fajne okularki! ;] male za to wygląda na skacowanego i to ostro :]
Napisano 12 Maj 200618 l Tomek Bagiński to ma fart...zdjęcia z MF i Pionierem... :) a wogóle to Pionier , kiedy Ty tak zarosłeś? Pamiętam Cię z 'jeżykiem' jeszcze :P Nie poznałbym Cię na ulicy :D [+] Porządna impreza skoro w tle wisi butelka heiniekena. ;)
Napisano 12 Maj 200618 l ejj, nie róbcie sobie ze mnie żartów ;]. mój brat mówi że bardzo podobny ;P.
Napisano 12 Maj 200618 l Autor MF, Pionier -> ale i tak Was Baggins nie ma na avatarze ;) (tak, jestem tym podniecony)
Napisano 12 Maj 200618 l Te fotki budzą wieeelką zazdrość :D. Co prawda widziałem na żywo naszego "Wielkiego Guru Co Miłościwie Stąpa Po Tej Ziemi" ale żeby go dotknąć (ponoć ma to moc uzdrawiającą) ... czy zrobić zdjęcie z nim to na prawde trzeba być wybrańccem losu :D
Napisano 12 Maj 200618 l hehe, wybrali się chłopaki do Famy na łowy :). Ja się dowiedziałem o spotkeniu po fakcie.
Napisano 14 Maj 200618 l Prawie jak Jezus stąpający po wodzie ( „prawie" robi wielką różnicę ;) ) ps. przebiegłeś całe ;) ?
Napisano 14 Maj 200618 l Prawie jak Jezus stąpający po wodzie ( „prawie" robi wielką różnicę ;) ) ps. przebiegłeś całe ;) ? :D kolejną część przepłynąłem ;>