Napisano 10 Czerwiec 200618 l Postanowiłem ze tez sie pokaze :] a i zeby nie było Ja jestem ten po lewej, i deska jest moja :] paa
Napisano 10 Czerwiec 200618 l empeck hehehe a co ci tak zalezy na tej twarzy dziewczyny, patrz na moją:D :D
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Nie zależy mi , tak tylko się pytam, bo dziwnie wygląda :D Jak z wiadomości. A co do Ciebie to śliczny jesteś :* Ale niestety jestem juz zajęty :( Fajne masz tam okolice, w której części Jeleniej Góry mieszkasz? Ja swego czasu zaglądałem dość często do Sobieszowa.
Napisano 10 Czerwiec 200618 l empeck hehehe a co ci tak zalezy na tej twarzy dziewczyny, patrz na moją:D :D mówiłeś że koleżanka ;]
Napisano 10 Czerwiec 200618 l A co do Ciebie to śliczny jesteś :* Ale niestety jestem juz zajęty :( Fajne masz tam okolice, w której części Jeleniej Góry mieszkasz? Ja swego czasu zaglądałem dość często do Sobieszowa. hehehe no trudno ze zajęty :/ co do okolic to są Mysłakowice, Sobieszów nie jest daleko :]
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Hyhy moi znajomi mają rodzinke w Jeleniej Dziurze ;D ... swoją drogą fajna okolica :) zielono i w ogóle Pozdr.
Napisano 10 Czerwiec 200618 l a oto pewien Jaś, kolegi dziecko, pewien pies(moj pies) no i obok ja. hej
Napisano 11 Czerwiec 200618 l Obawiam się, iż obywatelka Ania czuje sie skonsternowana natłokiem płci brzydkiej, nie dziwie się. Ale na szczęście wie jak wybrnąć z każdej sytuacji, w czym pomaga jej wrodzony kobiecy błyskotliwy żart :>
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Ania obrazilem sie...... :| ale przyznasz ze oczka mam ladne :D normalnie nikt niema bardziej niebiekich :P
Napisano 12 Czerwiec 200618 l naturalnie zwiększona saturacja ;) żebyś se jeszcze trochę jakimś Ornatrixem poleciał po czaszce... :D
Napisano 14 Czerwiec 200618 l normalnie nikt niema bardziej niebiekich :P NIE PRAWDA, to ja mam najbardziej najniebieskawskie oczka na świecie. :D Widac to co widac, jedynie co nie chciałem pokazywac to własnego nosa. :P Czy można poprawiac naturę, czy pózniej są jakies koncekwencje ?.:)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Tomek sciagaj reke i dawaj calosc :) fajnie wiedziec jak wtglada Twoje oko lol :)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Ah czy te oczy moga klamac :D te pisalem ci zebys fotki tyh beemek z rynku zapodal :P fotka fajna (najlepiej wygladaja te niebieskie oczy w odcieniach szarposci :D )
Napisano 14 Czerwiec 200618 l KLICEK - he he, nie mam zamiaru ściągac ręki. Chcieliście w odcieniach szarości. I pokazę moje prawdziwe niebieskie oko. Naprawdę, nie dawałem zadnych kolorów. Maverick - aaa, o te beemki Ci chodziły, to juz wrzucam. Ale jest trochę tego. :/ Wszystkich nie bede pokazywał, bo to nie ma sensu. Tylko nie wiem czy to jest dobry dział. Jesli nie, to przepraszam i proszę moderatorów o przeniesienie te posty w odpowiednim miejscu. :] 13 czerwca w Krakowie odbyły sie pokaz samochodów beemek. Całej kolekcji. Dobrze ze miałem aparat. Bedą też referencje, jesli sie komus sie przyda. Miłego oglądania...:]
Napisano 14 Czerwiec 200618 l I cos na rozluznienie, jakos nie miałem odwagi podnies ten aparat, eh...:/
Napisano 20 Czerwiec 200618 l Ooo widać że kolejne spotkanie sektciarskie organizowane zapewne przez AG :D Ciekawe co było w tej coca-coli że Kome wykładał sie na bruku a pozniej stał na głowie ?;) Pozdrawiam !
Napisano 20 Czerwiec 200618 l Nieee...spotkanie było okazyjne bez organizacji ;) Ale kome ma coś w sobie...coś takiego że jak stoi na głowie to mu sie spodnie nie podwijają :D
Napisano 20 Czerwiec 200618 l heheh to pewnie przez ten dresik :D Lub coli poprzez ktorą stracił grawitacje w nogach i tylko łapie sie czego moze zeby nie odleceć :D
Napisano 20 Czerwiec 200618 l doslownie przed chwilą po jednej stronie ekranu - brera, a po drugiej - ja;)
Napisano 20 Czerwiec 200618 l heheh hkropinski widze powalające podobieństwo do avatara :D no naprawde załatw sobie takie okulary i hełm :D
Napisano 20 Czerwiec 200618 l hcpiter3d to samo zauwazylem ;D chlopczyk z avataru ;D Hehe ladnie tam sobie poczynaliscie Ag,kome , Ra i Chveti hehe
Napisano 20 Czerwiec 200618 l HKropiński => Twój avatar jest bezbłędny :D Heheh ta akcja z paluszkami mnie rozbraja XD :D, nie mam zielonego pojęcia co to ma przedstawiać ale wygląda uroczo :D
Napisano 20 Czerwiec 200618 l Tajemnica tego zdjęcia leży w tekscie kome , przywal mi w ryj poważnie :D
Napisano 20 Czerwiec 200618 l ale jak zwykle bylem delikatny i wyszlo tak slodziootko :* mocno wesoly, kolorowy i dloogi dzien :D
Napisano 21 Czerwiec 200618 l na pewno bylo tak: AG: chlopie, wiem ze cie skrzywdilem, musze to odpokutować, wez mnie mocno rąbnij Kome: spoko brachu, nic sie nie stalo, daj spokoj! AG: NIE! to bylo potworne z mojej strony! Mój honor! Uderz mnie natychmiast! :D:D
Napisano 21 Czerwiec 200618 l raczej to wyglądało tak: AG: kome miłości życia mego! twe oblicze niczym gwiazda zaranna na niebie! kome: och AG! nie tutaj! AG: niechaj ja tylko ręce twe ucałować zdążę! kome: nie! nie! zostaw rękę mą! paparazzi czają się wszędzie! i tak oto przez przypadek odkryto tak silne uczucie jakim darzą się kome i AG. taki Romeo i Julian w nowoczesnym wydaniu :D :D ;) ;) Pozdrawiam