Napisano 11 Wrzesień 200618 l Knysha nie musisz pytać, tutaj masz odpowiedź ;) jak mozesz Ty draniu?! Po tym co razem przezylismy? ;((( Badyl Twoje heruny rulez !
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Pain - e! łysy, łysy :D :D hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :) pozdro
Napisano 11 Wrzesień 200618 l eh Ania, Ania... prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;) O, dobrze powiedziane, polac mu! ;]
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :> Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Eeeee tam Klicek, przesadzasz;) Piszesz, ze grozny a chłopakowi łyso ;) Ja tez jestem bald-man (s171), mam jakies tam umiejetnosci odstraszawcze a wałka do ciasta w rekach kobiety do dzis sie boje ;P
Napisano 12 Wrzesień 200618 l zdjecie z ostatniej domowki na na drugim planie znajomy z bloku :) koszulka max3d ofcouze!
Napisano 12 Wrzesień 200618 l Pain - e! łysy, łysy :D :D hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :) Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe A co do włosów - no to niestety: Bozia dała i Bozia zabrała ;) hehe eh Ania, Ania... prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;) Myśle że to raczej kwestia rozsądku ;] Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :> Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL Wystarczy, że powiem iż z dresiarzami nie mam jakoś kłopotu ;). Cóż, jak to ktoś kiedyś zauważył pewną oczywistość: nikt nie wybiera swojego wyglądu :p Tak na prawde jestem niezwykle spokojnym człowiekiem :] Badyl => Czadowa fryzura :) Kuciel => Yo Bro ;D
Napisano 12 Wrzesień 200618 l Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :* ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :( paputki ;D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :* ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :( Próbowałeś :D XD a wiec znalazł się choć jeden chętny :* Nie no Pain nie pekaj :) wygladasz spoko tylko troszke groznie :) Ufffff ;)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l powiedz mu że za takie kadrowanie grozi pluton egzekucyjny :] aha: moge pożyczyć kniszkę z napisem Fotografia co stoi nad monitorem? :D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l a mi się właśnie kadr podoba, fajnie się komponuje z monitorkiem :D Co do książki to jasne, muszę tylko sprawdzić czy są wszystkie strony/ rozdziały :] Pozdrawiam
Napisano 13 Wrzesień 200618 l wydaje mi sie chyba albo duzy dzek nie siedzi w swoim przytulnym gniazdku? tak na sucho Vorek? :D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l no i ma mnie :D to było ustawiane do zdjęcia, ale faktem jest że zwykle gram "na sucho", dopiero się uczę i to grać raczej akordy a gitarkę mamy tylko tą, ja sobie planuje zakup jakiegoś przyjemnego klasyka :)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii hihi... fajnie wyszedlem co nie misiaczki??:D:D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii Ja na chemi wolę niczego nie wciągać :D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l hkropinski, dałeś zbyt mocny bump na twarzy z tyłu pewnie jakieś chemikalia wybuchły że tak jasno?
Napisano 13 Wrzesień 200618 l chveti -> ja tez ale mialem zastepstwo isie nudzilismy:P eee Ania nie czepiaj sie... to tylko telefon:P:P pozdr
Napisano 13 Wrzesień 200618 l hk> Ona chyba nie to miała na myśli :P Btw. że tak nieskromnie zapytam: Gdzie podział się el Ninjo i jego foty?? :D Te z podróży poślubvnej też obejrzymy?? :D Ekhm, ekhm.. no i druhnę chciałbym zobaczyć, bo.. a nie ważne dlaczego ;)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l ja się nie czepiam, bałam się o ciebie że ci coś w plecy wybuchło, kamień z serca spadł.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l hkropinski - wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami ;]. Uffff jak dobrze, ze juz chemii nie bede mial :D
Napisano 14 Wrzesień 200618 l wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami heh... hmm... khem... khem... aż się boję ale zapytam: a co robiłeś z kolegami? :D :D
Napisano 14 Wrzesień 200618 l hehehe kiedys sedziwa wiekiem Babcia pokazywala mi swoje.."mohery" ktore gdzies tam kupila...dla humoru wiec powstalo kilka fotek (innych nie pokaze:P)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l To może ja pokażę siebie i moją brykę :D Na szczęście nie za dużo widać:)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l takie płaskie, przecież to wycieraczka nie auto, da się w tym siedzieć?
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Mialem okazje kiedys w stanach przejechac sie czyms podobnym. Wierz mi Aniu...doznania podobne do "lezenia" w fotelu z pilotem w reku ;) Cos pieknego:)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Pewnie, że się da:) Miejsca jak w maluchu, do bagażnika włożysz laptopa i kanapki ale dźwięk silnika to prawdziwa melodia. Tylko trzeba się nauczyć z niego wysiadać:D
Napisano 14 Wrzesień 200618 l S.T.O.R.M żeby coś takiego sprzedać to trzeba to posiadać hihihi. O ile się oriętuję to w PL nie ma takich samochodów. Mają za niskie podwozie na nasze droki...
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Kto napisał, że ja to posiadam?? Czy ja na zdjęciu mam minę właściciela Viper'a? Zresztą pamiętam, że kilka lat temu było w kraju kilka Viper'ów. I co zawieszenie ma do dróg? Już widziałem na polskich drogach porsche, mustangi i inne podobne pojazdy. Trzeba mieć chęci i kasę:)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l S.T.O.R.M. kupić może i chce ale pytanie czy za tyle ile moge dać ty będziesz chciał sprzedać ;P daj zdjęcia z przodu, boku, środka, silnika, wnętrza i nagraj mp3 jak chodzi silnik to sobie popatrze chociaż ;))) -edit- S.T.O.R.M. ale wkręcasz porządnych ludzi ;) co do zawieszenie to w niektórych miejscach po tych upałach to powstały takie koleiny że można takim niskopodłogowcem w pewnym momencie zawisnąć nad jezdnią ;)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Zdjęcia mam ale na każdym jestem ja:D A mp3 z odgłosem silnika można znaleźć na Sieci. Ponadto obstrykałem sobie aparatem także model RT/10 więc fotek jest sporo:) Jak na razie to sobie mogę popatrzeć na moje modele na półce:( EDIT: Koleiny powstały tylko w niektórych miejscach:) Nie mam jak udowodnić ale za oknem widzę właśnie na parkingu Jaguara XK. Zawieszenie nisko nad jezdnią więc jakoś się da jeździć takimi brykami:)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Zusia-27: widzialem vipera w gdyni na chyba warszawkich numerach wiec jest ;d http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C454362