Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Knysha nie musisz pytać, tutaj masz odpowiedź ;)

jak mozesz Ty draniu?! Po tym co razem przezylismy? ;(((

Badyl Twoje heruny rulez !

• Odpowiedzi 2,3k
  • Wyświetleń 188,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pain - e! łysy, łysy :D :D

hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :)

pozdro

Napisano

ale Ziomuś teraz wiesz już jak on wygląda, to możesz w porę uciec

Napisano

eh Ania, Ania...

prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;)

Napisano
prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;)

O, dobrze powiedziane, polac mu! ;]

Napisano

Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :>

Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL

Napisano

Eeeee tam Klicek, przesadzasz;) Piszesz, ze grozny a chłopakowi łyso ;) Ja tez jestem bald-man (s171), mam jakies tam umiejetnosci odstraszawcze a wałka do ciasta w rekach kobiety do dzis sie boje ;P

Napisano

zdjecie z ostatniej domowki na na drugim planie znajomy z bloku :) koszulka max3d ofcouze!

54.jpg

Napisano
Pain - e! łysy, łysy :D :D

hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :)

Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe

A co do włosów - no to niestety: Bozia dała i Bozia zabrała ;) hehe

eh Ania, Ania...

Myśle że to raczej kwestia rozsądku ;]

Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :>

Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL

Wystarczy, że powiem iż z dresiarzami nie mam jakoś kłopotu ;). Cóż, jak to ktoś kiedyś zauważył pewną oczywistość: nikt nie wybiera swojego wyglądu :p Tak na prawde jestem niezwykle spokojnym człowiekiem :]

Badyl => Czadowa fryzura :)

Kuciel => Yo Bro ;D

Napisano
Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe

oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :*

ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :(

paputki ;D

Napisano
oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :*

ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :(

Próbowałeś :D XD a wiec znalazł się choć jeden chętny :*

Nie no Pain nie pekaj :) wygladasz spoko tylko troszke groznie :)

Ufffff ;)

Napisano

powiedz mu że za takie kadrowanie grozi pluton egzekucyjny :]

aha: moge pożyczyć kniszkę z napisem Fotografia co stoi nad monitorem? :D

Napisano

a mi się właśnie kadr podoba, fajnie się komponuje z monitorkiem :D

Co do książki to jasne, muszę tylko sprawdzić czy są wszystkie strony/ rozdziały :]

Pozdrawiam

Napisano

wydaje mi sie chyba albo duzy dzek nie siedzi w swoim przytulnym gniazdku? tak na sucho Vorek? :D

Napisano

no i ma mnie :D to było ustawiane do zdjęcia, ale faktem jest że zwykle gram "na sucho", dopiero się uczę i to grać raczej akordy a gitarkę mamy tylko tą, ja sobie planuje zakup jakiegoś przyjemnego klasyka :)

Napisano

i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii

hihi... fajnie wyszedlem co nie misiaczki??:D:D

13092006001wd2.jpg

Napisano
i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii

Ja na chemi wolę niczego nie wciągać :D

Napisano

hkropinski, dałeś zbyt mocny bump na twarzy

z tyłu pewnie jakieś chemikalia wybuchły że tak jasno?

Napisano

chveti -> ja tez ale mialem zastepstwo isie nudzilismy:P

eee Ania nie czepiaj sie... to tylko telefon:P:P

pozdr

Napisano

hk> Ona chyba nie to miała na myśli :P

Btw. że tak nieskromnie zapytam: Gdzie podział się el Ninjo i jego foty?? :D Te z podróży poślubvnej też obejrzymy?? :D Ekhm, ekhm.. no i druhnę chciałbym zobaczyć, bo.. a nie ważne dlaczego ;)

Napisano

ja się nie czepiam, bałam się o ciebie że ci coś w plecy wybuchło, kamień z serca spadł.

Napisano

hkropinski - wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami ;]. Uffff jak dobrze, ze juz chemii nie bede mial :D

Napisano
wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami

heh... hmm... khem... khem... aż się boję ale zapytam: a co robiłeś z kolegami? :D :D

Napisano

hehehe kiedys sedziwa wiekiem Babcia pokazywala mi swoje.."mohery" ktore gdzies tam kupila...dla humoru wiec powstalo kilka fotek (innych nie pokaze:P)

Napisano

To może ja pokażę siebie i moją brykę :D Na szczęście nie za dużo widać:)

GTS.jpg

Napisano

takie płaskie, przecież to wycieraczka nie auto, da się w tym siedzieć?

Napisano

Mialem okazje kiedys w stanach przejechac sie czyms podobnym. Wierz mi Aniu...doznania podobne do "lezenia" w fotelu z pilotem w reku ;) Cos pieknego:)

Napisano

Pewnie, że się da:) Miejsca jak w maluchu, do bagażnika włożysz laptopa i kanapki ale dźwięk silnika to prawdziwa melodia. Tylko trzeba się nauczyć z niego wysiadać:D

Napisano

S.T.O.R.M żeby coś takiego sprzedać to trzeba to posiadać hihihi. O ile się oriętuję to w PL nie ma takich samochodów. Mają za niskie podwozie na nasze droki...

Napisano

Kto napisał, że ja to posiadam?? Czy ja na zdjęciu mam minę właściciela Viper'a?

Zresztą pamiętam, że kilka lat temu było w kraju kilka Viper'ów. I co zawieszenie ma do dróg? Już widziałem na polskich drogach porsche, mustangi i inne podobne pojazdy. Trzeba mieć chęci i kasę:)

Napisano

S.T.O.R.M. kupić może i chce ale pytanie czy za tyle ile moge dać ty będziesz chciał sprzedać ;P

daj zdjęcia z przodu, boku, środka, silnika, wnętrza i nagraj mp3 jak chodzi silnik to sobie popatrze chociaż ;)))

-edit-

S.T.O.R.M. ale wkręcasz porządnych ludzi ;)

co do zawieszenie to w niektórych miejscach po tych upałach to powstały takie koleiny że można takim niskopodłogowcem w pewnym momencie zawisnąć nad jezdnią ;)

Napisano

Zdjęcia mam ale na każdym jestem ja:D A mp3 z odgłosem silnika można znaleźć na Sieci. Ponadto obstrykałem sobie aparatem także model RT/10 więc fotek jest sporo:) Jak na razie to sobie mogę popatrzeć na moje modele na półce:(

EDIT:

Koleiny powstały tylko w niektórych miejscach:) Nie mam jak udowodnić ale za oknem widzę właśnie na parkingu Jaguara XK. Zawieszenie nisko nad jezdnią więc jakoś się da jeździć takimi brykami:)