Lis Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 want to visit my "studio" http://217.96.60.7/~angasior/rs.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 w maxwellu renderowane ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 nieee....lisu , to nie ty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Postanowiłem ze tez sie pokaze :] a i zeby nie było Ja jestem ten po lewej, i deska jest moja :] paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 kogo wypixelowałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 kolezanke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 niby dlaczego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 empeck hehehe a co ci tak zalezy na tej twarzy dziewczyny, patrz na moją:D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Nie zależy mi , tak tylko się pytam, bo dziwnie wygląda :D Jak z wiadomości. A co do Ciebie to śliczny jesteś :* Ale niestety jestem juz zajęty :( Fajne masz tam okolice, w której części Jeleniej Góry mieszkasz? Ja swego czasu zaglądałem dość często do Sobieszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 empeck hehehe a co ci tak zalezy na tej twarzy dziewczyny, patrz na moją:D :D mówiłeś że koleżanka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 A co do Ciebie to śliczny jesteś :* Ale niestety jestem juz zajęty :( Fajne masz tam okolice, w której części Jeleniej Góry mieszkasz? Ja swego czasu zaglądałem dość często do Sobieszowa. hehehe no trudno ze zajęty :/ co do okolic to są Mysłakowice, Sobieszów nie jest daleko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Hyhy moi znajomi mają rodzinke w Jeleniej Dziurze ;D ... swoją drogą fajna okolica :) zielono i w ogóle Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Ja też mam tam rodzinę, prawie całą. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 a oto pewien Jaś, kolegi dziecko, pewien pies(moj pies) no i obok ja. hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 czekaj czekaj, kto jest kto, jeszcze razz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 fotoas to jest ten w czerwonym, nooooo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 no dobra w miare najnowsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 czemu ci tak pusto na głowie, miałeś wszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Ania nie wiedziałem że jesteś taka zadziorna? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Obawiam się, iż obywatelka Ania czuje sie skonsternowana natłokiem płci brzydkiej, nie dziwie się. Ale na szczęście wie jak wybrnąć z każdej sytuacji, w czym pomaga jej wrodzony kobiecy błyskotliwy żart :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 a bo mnie zaskoczyła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Ania obrazilem sie...... :| ale przyznasz ze oczka mam ladne :D normalnie nikt niema bardziej niebiekich :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 naturalnie zwiększona saturacja ;) żebyś se jeszcze trochę jakimś Ornatrixem poleciał po czaszce... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Straszymy? Piatkowy open'er pod Gdanskiem a po to tam jechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 normalnie nikt niema bardziej niebiekich :P NIE PRAWDA, to ja mam najbardziej najniebieskawskie oczka na świecie. :D Widac to co widac, jedynie co nie chciałem pokazywac to własnego nosa. :P Czy można poprawiac naturę, czy pózniej są jakies koncekwencje ?.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Tomek sciagaj reke i dawaj calosc :) fajnie wiedziec jak wtglada Twoje oko lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ah czy te oczy moga klamac :D te pisalem ci zebys fotki tyh beemek z rynku zapodal :P fotka fajna (najlepiej wygladaja te niebieskie oczy w odcieniach szarposci :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 KLICEK - he he, nie mam zamiaru ściągac ręki. Chcieliście w odcieniach szarości. I pokazę moje prawdziwe niebieskie oko. Naprawdę, nie dawałem zadnych kolorów. Maverick - aaa, o te beemki Ci chodziły, to juz wrzucam. Ale jest trochę tego. :/ Wszystkich nie bede pokazywał, bo to nie ma sensu. Tylko nie wiem czy to jest dobry dział. Jesli nie, to przepraszam i proszę moderatorów o przeniesienie te posty w odpowiednim miejscu. :] 13 czerwca w Krakowie odbyły sie pokaz samochodów beemek. Całej kolekcji. Dobrze ze miałem aparat. Bedą też referencje, jesli sie komus sie przyda. Miłego oglądania...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 isetty nie pokazałes:D a jest najpiękniejsza:] (ta trójkołówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 I cos na rozluznienie, jakos nie miałem odwagi podnies ten aparat, eh...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 trojmiejski zlot ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Cos Ci sie do twarzy przykleilo, takie czarne, ło... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Spotkanie światowej elity :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 ekhm....:D i na deser Elita Pozdrawia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Ooo widać że kolejne spotkanie sektciarskie organizowane zapewne przez AG :D Ciekawe co było w tej coca-coli że Kome wykładał sie na bruku a pozniej stał na głowie ?;) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Nieee...spotkanie było okazyjne bez organizacji ;) Ale kome ma coś w sobie...coś takiego że jak stoi na głowie to mu sie spodnie nie podwijają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 heheh to pewnie przez ten dresik :D Lub coli poprzez ktorą stracił grawitacje w nogach i tylko łapie sie czego moze zeby nie odleceć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 doslownie przed chwilą po jednej stronie ekranu - brera, a po drugiej - ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 heheh hkropinski widze powalające podobieństwo do avatara :D no naprawde załatw sobie takie okulary i hełm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Ssij palce mały ;];];];];];] hkropinski: to ty czy brera ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 hcpiter3d to samo zauwazylem ;D chlopczyk z avataru ;D Hehe ladnie tam sobie poczynaliscie Ag,kome , Ra i Chveti hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 HKropiński => Twój avatar jest bezbłędny :D Heheh ta akcja z paluszkami mnie rozbraja XD :D, nie mam zielonego pojęcia co to ma przedstawiać ale wygląda uroczo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Tajemnica tego zdjęcia leży w tekscie kome , przywal mi w ryj poważnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 ale jak zwykle bylem delikatny i wyszlo tak slodziootko :* mocno wesoly, kolorowy i dloogi dzien :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 o! Wrócił! Jakim cudem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Ty ale tego nie czaje xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 No AG chciał żeby go kome uderzył. :D Proste. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 na pewno bylo tak: AG: chlopie, wiem ze cie skrzywdilem, musze to odpokutować, wez mnie mocno rąbnij Kome: spoko brachu, nic sie nie stalo, daj spokoj! AG: NIE! to bylo potworne z mojej strony! Mój honor! Uderz mnie natychmiast! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 raczej to wyglądało tak: AG: kome miłości życia mego! twe oblicze niczym gwiazda zaranna na niebie! kome: och AG! nie tutaj! AG: niechaj ja tylko ręce twe ucałować zdążę! kome: nie! nie! zostaw rękę mą! paparazzi czają się wszędzie! i tak oto przez przypadek odkryto tak silne uczucie jakim darzą się kome i AG. taki Romeo i Julian w nowoczesnym wydaniu :D :D ;) ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi