MaGuu Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Knysha nie musisz pytać, tutaj masz odpowiedź ;) jak mozesz Ty draniu?! Po tym co razem przezylismy? ;((( Badyl Twoje heruny rulez ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Pain - e! łysy, łysy :D :D hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ale Ziomuś teraz wiesz już jak on wygląda, to możesz w porę uciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 eh Ania, Ania... prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;) O, dobrze powiedziane, polac mu! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Badyl jak czesto ogladasz film "Mlody Eistein""? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :> Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Eeeee tam Klicek, przesadzasz;) Piszesz, ze grozny a chłopakowi łyso ;) Ja tez jestem bald-man (s171), mam jakies tam umiejetnosci odstraszawcze a wałka do ciasta w rekach kobiety do dzis sie boje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 zdjecie z ostatniej domowki na na drugim planie znajomy z bloku :) koszulka max3d ofcouze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 lancuch jak trzeba i wogole, strach przejsc kolo tapczanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Pain - e! łysy, łysy :D :D hehe, i jeszcze ten zimny wzrok - shit, nie chciałbym Ciebie spotkać w ciemnym zaułku :) Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe A co do włosów - no to niestety: Bozia dała i Bozia zabrała ;) hehe eh Ania, Ania... prawdziwi faceci nie uciekają, prawdziwi faceci wycofują się by się przegrupować ;) Myśle że to raczej kwestia rozsądku ;] Pain LOL wydawalo mi sie ze wygladasz zupelnie inaczej :O oł szit tak jak ktos wspominal gdybym Cie spotkal w ciemnym zaułku to serio bałbym sie :> Z twarzy to wygladasz mi na takiego wiesz ... zawadiake ;) przyznaj sie dziesionujesz kolesi w wawie ! LOL Wystarczy, że powiem iż z dresiarzami nie mam jakoś kłopotu ;). Cóż, jak to ktoś kiedyś zauważył pewną oczywistość: nikt nie wybiera swojego wyglądu :p Tak na prawde jestem niezwykle spokojnym człowiekiem :] Badyl => Czadowa fryzura :) Kuciel => Yo Bro ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 w sumie to tez sie nie boje jakos chodzic po nocy :P PAIN yoyo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Wierz mi - nie chciałbyś mnie spotkać w "ciemnym zaułku" ;D hehe oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :* ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :( paputki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Nie no Pain nie pekaj :) wygladasz spoko tylko troszke groznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 oj, tylko się tak z tobą droczę twardzielu :* ps. Mailer - Demon mi pisze że mail zaciskaj@poślady.eu nie odpowiada :( Próbowałeś :D XD a wiec znalazł się choć jeden chętny :* Nie no Pain nie pekaj :) wygladasz spoko tylko troszke groznie :) Ufffff ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 foto autorstwa mojego brata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 powiedz mu że za takie kadrowanie grozi pluton egzekucyjny :] aha: moge pożyczyć kniszkę z napisem Fotografia co stoi nad monitorem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 a mi się właśnie kadr podoba, fajnie się komponuje z monitorkiem :D Co do książki to jasne, muszę tylko sprawdzić czy są wszystkie strony/ rozdziały :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 wydaje mi sie chyba albo duzy dzek nie siedzi w swoim przytulnym gniazdku? tak na sucho Vorek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 no i ma mnie :D to było ustawiane do zdjęcia, ale faktem jest że zwykle gram "na sucho", dopiero się uczę i to grać raczej akordy a gitarkę mamy tylko tą, ja sobie planuje zakup jakiegoś przyjemnego klasyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii hihi... fajnie wyszedlem co nie misiaczki??:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 i ja dam tez swoje foto... zrobione dzisiaj na wciągającej chemiiiiiiiiiiiii Ja na chemi wolę niczego nie wciągać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 hkropinski, dałeś zbyt mocny bump na twarzy z tyłu pewnie jakieś chemikalia wybuchły że tak jasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 chveti -> ja tez ale mialem zastepstwo isie nudzilismy:P eee Ania nie czepiaj sie... to tylko telefon:P:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 hk> Ona chyba nie to miała na myśli :P Btw. że tak nieskromnie zapytam: Gdzie podział się el Ninjo i jego foty?? :D Te z podróży poślubvnej też obejrzymy?? :D Ekhm, ekhm.. no i druhnę chciałbym zobaczyć, bo.. a nie ważne dlaczego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 ja się nie czepiam, bałam się o ciebie że ci coś w plecy wybuchło, kamień z serca spadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 hkropinski - wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami ;]. Uffff jak dobrze, ze juz chemii nie bede mial :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Knysha -> heh... mimo wszystko zazdroszcze ci...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wole nie mowic, co ja na chemii robilem z kolegami heh... hmm... khem... khem... aż się boję ale zapytam: a co robiłeś z kolegami? :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wytwarzali zwiazki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 i zrobil sie kwas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 z zasady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Hmmm co powiecie na to? Drobne porownanie ze str 171 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Moher ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Stuhr ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 :D buehehhe w głowe to napewno ci już zimno nie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 wręcz chyba za gorąco ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 hehehe kiedys sedziwa wiekiem Babcia pokazywala mi swoje.."mohery" ktore gdzies tam kupila...dla humoru wiec powstalo kilka fotek (innych nie pokaze:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 To może ja pokażę siebie i moją brykę :D Na szczęście nie za dużo widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 takie płaskie, przecież to wycieraczka nie auto, da się w tym siedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Mialem okazje kiedys w stanach przejechac sie czyms podobnym. Wierz mi Aniu...doznania podobne do "lezenia" w fotelu z pilotem w reku ;) Cos pieknego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Pewnie, że się da:) Miejsca jak w maluchu, do bagażnika włożysz laptopa i kanapki ale dźwięk silnika to prawdziwa melodia. Tylko trzeba się nauczyć z niego wysiadać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M. już ci zazdroszcze tej furki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 fikołek, chcesz okazyjnie kupić?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 lata temu, jeszcze za czasow dlugich piorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zusia-27 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M żeby coś takiego sprzedać to trzeba to posiadać hihihi. O ile się oriętuję to w PL nie ma takich samochodów. Mają za niskie podwozie na nasze droki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Kto napisał, że ja to posiadam?? Czy ja na zdjęciu mam minę właściciela Viper'a? Zresztą pamiętam, że kilka lat temu było w kraju kilka Viper'ów. I co zawieszenie ma do dróg? Już widziałem na polskich drogach porsche, mustangi i inne podobne pojazdy. Trzeba mieć chęci i kasę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 S.T.O.R.M. kupić może i chce ale pytanie czy za tyle ile moge dać ty będziesz chciał sprzedać ;P daj zdjęcia z przodu, boku, środka, silnika, wnętrza i nagraj mp3 jak chodzi silnik to sobie popatrze chociaż ;))) -edit- S.T.O.R.M. ale wkręcasz porządnych ludzi ;) co do zawieszenie to w niektórych miejscach po tych upałach to powstały takie koleiny że można takim niskopodłogowcem w pewnym momencie zawisnąć nad jezdnią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Zdjęcia mam ale na każdym jestem ja:D A mp3 z odgłosem silnika można znaleźć na Sieci. Ponadto obstrykałem sobie aparatem także model RT/10 więc fotek jest sporo:) Jak na razie to sobie mogę popatrzeć na moje modele na półce:( EDIT: Koleiny powstały tylko w niektórych miejscach:) Nie mam jak udowodnić ale za oknem widzę właśnie na parkingu Jaguara XK. Zawieszenie nisko nad jezdnią więc jakoś się da jeździć takimi brykami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Zusia-27: widzialem vipera w gdyni na chyba warszawkich numerach wiec jest ;d http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C454362 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi