Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ArTooRo, na pierwszym zdjęciu wyglądasz jak "o matko boska", a na drugim troszkę przypominasz moją byłą dziewczynę, hmm... czy Ty nie masz przypadkiem na drugie Ania?

Napisano

Heh :D dziewczynę to przypominałem tu:

T0_-1_1059731.jpg

Kurde jak to dawno było, kiedy miałem takiego fryza...

A swoją drogą to widzisz we mnie matkę boską i swoją byłą dziewczynę? Rety...

Napisano

ArTooRo, nie wiem, czemu, ale nie widzę tu żadnej dziewczyny, ani Matki Boskiej, ani nawet linków do wspomnianych fotek...

EDIT: juz widzę. Ale nie będę sie do Ciebie modlił...

Napisano

Chveti - przypominasz mi C.Ronaldo....hyhy

Pablonardo - AND1 ma kilka fajnych modeli trampkowatych , ale mnie nie stac...a to co pokazalem to Kickers...:)

Napisano

helo tu wasz naczelny dupa game programista :]

Teraz mam już dłuższe włosy ]:->

Tylko sie nie zakochać!!! Dobra spadam dalej bawić sie shaderami :D RenderMonkey rulez !!! :D

frodas2.gif

Napisano
wiesz, ze "koziolka" pokazuje sie w druga strone ? :>

heh, dobrze wiedzieć, bo tez mam dlugie wlosy :)

i tez kiedys zostalem wziety za dziewczyne buahhaahha :D:D

Napisano

no ba tylko że cięzko było przymać między nogami bmx-a, robić fotke, pięknie pozować :P i jeszcze wygiąć odpowiedni ręke do aparatu :D no ale nie czepiajmy sie szczegółów :P - dobra dobra zawaliłem i tyle :[

Napisano

Frodo, przypominasz mi pewnego swietnego brytyjskiego aktora, który grał m.in. w "51th State", zwanym w polsce potocznie "Regułą" (Paranoja z tymi nazwami, zamiast "Dirty Dancing" zrobili "Wirujący Seks", teraz "51 Stan" przerobili na "Regułę", całkowicie usuwając puentę (w filmie Lizard nazywa GB "pierdolonym 51 stanem USA", zaś sam specyfik narkotyczny stworzony przez genialnego chemika miał być 51 razy silniejszy niz kompozycja koki, heroiny i amfetaminy i na dodatek całkowicie legalny ze wzgledu na zastosowane do jego produkcji surowce)).

Napisano
Badlack, racja, przepraszam, kajam się, posypuję głowę popiolem i wsadzam ją w piach...

wsadzaj sobie co chcesz i gdzie chcesz;)

byle sprawialo ci to przyjemnosc:P

Napisano

długie włosy to chyba rzeczywiście zboczenie grafików

edit:

male jest nas dwóch

edit2:

coraz bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu

Napisano

np dziewczyny :P

mkk3a: nie bede mial dlugich wlosow nigdy - co najwyzej takie, jak ma wokalista rammsteina :P Nie lubie dlugich wlosow. Najchetniej golilbym sie na lyso.

i zeby nie bylo, ze posty nabijam tak, jak reszta :P Desu w pigulce:

udwp4wv.jpg

Napisano

hm.. co do włosów to też aktualnie zapuszczam : ) ale nie wiem czy z tego grafik wyrośnie ... choć bym chciał : )

Co do fotki.. hm.. dał bym ale nie mam aktualnych :/ a do skanera przykładać ryja nie będe :D

Napisano

Deus, proponuję tą sesje zdjęciową nazwać "nie spocznę aż nie skończę" i wsadzić ją do portfolio, drzwi do każdej pracy staną przed Tobą otworem... poza tym avatar Ci się odkleja

pozdrawiam

P.S. drugie zdjęcie to już zdecydowanie etap renderingu redface.gif

Napisano
Matriksowska ;>. Pionier wchodzi do niej i jest w domu, a jak trzeba do pracy to wchodzi z powrotem i jest w Matrixie... ekhm tzn w pracy ;] ;>

Co ty, Pionier ma komorke, i przez nia sie teleportuje ;p

Napisano

SimeN - ale obciach :/ Limuzyna, kobieta, a ty w jakiejs ortalionowej kurteczce... geez man... do tego plecami obrocony kolejny ortalionowy pan ;]