nielot007 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Sans hindus--> buahahaha :D chyba interiory juz nie przecietne?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Sans hindus--> buahahaha :D chyba interiory juz nie przecietne?? :) przeciętne. w dzisiejszych czasach samo ustawienie renderera już nie budzi emocji ;) sith jest artystą, studiuje na asp, więc oczekiwania są dużo większe. te rendery wyglądają jak kiepskie foty bez większej wartości estetycznej (kompozycja, światło, kolor, etc). to duży projekt (wizualizacja), dużo ujęć, fotorealizm z montażem w naturalnym otoczeniu raczej nigdy nie wychodzi dobrze przy takiej skali projektu bo zawsze brakuje czasu na dopracowanie poszczególnych obrazków. a design pociągu... z zewnątrz, w jednolitym kolorze... ujdzie w tłumie. w końcu w polsce wygrywa się przetargi dając cenę 3 razy niższą niż np niemcy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 SansSerif--> :D ja nie mowie ze powinna trafic ani nie powinna mi to jest obojetne :) dzieki za wyjasnienie swoich "przkonan" ;P i mma do ciebie pytanie (sans) ktora z twoich prac jest w zlotej bo chcialem sobie poogladac ale nie znalazlem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Z tymi ludzmi na czy po ASP, to bym tak nie przesadzal... po sporej czesci lepiej nie oczekiwac niczego ciekawego. ;) Wiem, rodzice artysty... ale moze to mlodzienczy bunt... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 No właśnie SansSerif ma, ładniejsze tramwaje mają we francji. A za 10 lat tego typu pociągi poprostu zastąpią stare pkp'ki. Czy to dobrze. Wsumie pewnie wózki - podwozie wezmą z jakiegoś starego expresu. :/ W samym projekcie pochwalił bym tylko kible, reszta to gorsza wersja Szybkiej Koleji Miejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelman Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Podoba mi się design tego pociągu, kawał dobrej roboty w SolidWorks .Sithlord ,szkoda że nie dostałeś oryginalnej wersji projektów w solidzie ,sam byś sobie wyeksportował modele wg. własnego uznania .Niema nawet problemu z importem projektów solidworks w forme nurbs w 3dsmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 A za 10 lat tego typu pociągi poprostu zastąpią stare pkp'ki centralnie nie wierzę :D nawet nowiutki BWE to ta sama kolejka tylko ma blachy wyprostowane i pomalowane, tyle że wagony niemieckie. te diesle jeszcze długo nam posłużą :D ------------------------------------- Lis - na pociągach nie ma pseudo graffiti :> chyba że na towarówkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Ja na twoim miejscu dorzuciłbym 90% ścian pomazanych naszym polskim pseudo grafitti. I szyby trzeba jeszcze porysować. To tak dla dyrektora PKP. Żeby się oswoił z tym jak to cudeńko będzie wyglądało po 1 miesiącu :-) Wiem, że mój komentarz nic nie znaczy, ale mimo wszystko kłaniam się uniżenie i składam hołd. Oby kiedyś Pan Bóg pozwolił osiągnąć mi taki poziom! To pisałem ja Lis. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 A za 10 lat tego typu pociągi poprostu zastąpią stare pkp'ki prawda jest taka że za 100 lat nie wiem czy uświadczymy to u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 U nos na Ślasku to momy takie bany.I to jest prawdziwo sztuka i design.Anie jakies tam kolorowe bajobongo.:dwa paski i liter biołej farby:)) Proponuja ci podgladnąć prawdziwych mistrzów designu a poważnie to : kłaniam sie w pas, nawet wy-pas:) piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 wchodze sobie dzis na stronke pkp sprawdzic rozklad i patrze baner "zobacz nowe pociagi" mysle sobie hmm... gdzie ja to widzialem:) i odrazu przypomnialo mi sie max3d.pl :) piekna robota sith_LORD :P jestem Ci dozgonnie wdzieczny ze takie pociagi beda jezdzic po naszych polskich torach:D gratuluje wygranego przetargu. ps. tomeg: u nas jest jakas starsza wersja chyba albo demo tych waszych tramwaji:) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Dosyc ciekawe, nie powiem. Watpie czy takie pociagi wprowadza do obiegu - zaraz znajdzie sie jakas banda debili ze sprajami i pomaze jakies bazgroly, ktore nazwie 'dzielem sztuki' :/. Smutne ale prawdziwe. Wykonanie na +4/6 imo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 o moj boze, naprawde genialna sprawa :o : -) respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Fajna ciufcia/ciuchcia :) Spoko sprawa - podoba sie mi bo wsio jest dopracowane. Sliczne no!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelman Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 W szczecinie jakies 5 lat temu testowano takie tramwaje jak pokazał tomeg ,pewnie jakość szczecińskich torów była do bani i nic z tego nie wyszło:(.W Hanover to mają dopiero pojazdy ,klapa opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 http://www.pkp.pl/szkielet/nowy_ezt_pkppr.wmv - jak kogoś to interesuje, to tutaj znajduje się ten filmik wspomniany wcześniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafialt Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 a tu jest błąd XD , http://factory.ovh.org//ftp/projects/train_interior/2.JPG , czemu siedzenia są na podłodze XD wątpie , że komuś chce się tak nisko siadać , przynajmniej nie mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 kolejny górnik na forum, może nawet górnik roku :D zanim coś napiszesz to popatrz na datę ostatniego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek_Alpha Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 pełen szacunek, piękne maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 wątek juz ma 5 lat! Kolejnego górnika mamy, panie i panowie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuman Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 ale okazy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 Znowu ekshumacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi