Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No przecież gdybyś ją troszkę wodą pochlapał to nic złego by się nie stało ;) Chociaż dużą wilgotność powietrza daj :P Mnie w niej jedynie facjata się nie podoba bo jest zwyczajnie nieatrakcyjna. Zrób cukierkową buźkę i będzie ślicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 No własnie kurna nie wychodzi mi cukierkowo ślicznie i z pazurkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 jak chcesz cukierkowo, to powinna mieć mniej wyraźne rysy i mniej szczegółów. Rysy bardziej zaokrąglone. Zbyt żółta twarz - dodaj minimalne rumieńce i zaczerwień nosek. Usta za ostre - popracuj nad spulchnieniem i rozmyciem ich lekko. Znajdź zdjęcia Marusi z "czterech pancernych" :). Teraz to ona taka troche bitch jest. cukierkowo i z pazurkiem: http://mattdixon.co.uk/g02.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Niech bedzie spocona!! Bo to bitwa - ciezki sprzet nosi, duze zmeczenie. posklejane kosmyki wlosow na szyji i twarzy, ubranie przyklejone do ciala, wilgotne, wrecz przezroczyste miejscami :P I powaga ta panienka nie jest dobra. Tak sztywno jest na tym obrazku ze zupelnie nie pasuje. Odpocznij dzien, obejrzyj nowe odcinki 24 (bo sie wlasnie 5 sezon zaczal) i sproboj do niej przysiasc raz jeszcze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Koniecznie spocona o taaak Omen trafiłeś w samo sedno. Dużo potu i mokre ciasno opinające jej lubieżne ciało ciuszki. xD Wiaterek mógłby podwiewać jej kruciutką spódniczkę tak żeby było widać śnieżnobiałe majteczki... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 Ok, już wystarczająco obrzydziliście mi ten maziaj ;) Zmieniam klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Piękna i bryka. Mogłaby byc bardziej spocona albo chlapnij ją wodą, a majteczki. Co z tobą człowieku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 no weed wywal tego turbogeja... panienka sama wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 No jak mogę bestię wywalić??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 EEE bestia to silnik tego wozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Piękna i bryka. Mogłaby byc bardziej spocona albo chlapnij ją wodą, a majteczki. Co z tobą człowieku ;) No właśnie. Przecież od oceanu mogłaby ją jakaś bryza zwilżyć (jak ja lubię to słowo xD). Swoją drogą to jakieś takie nie Twoje - nie ta technika i warsztat. Co się z Tobą dzieje? :D Mimo to pyszczek dziuni słodki. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Władczyni, zwierzątko i wierni poddani to brzmi podobnie do mojego pomyslu :), no ale w sumie to pracka zupelnie o czym innym. Przekonujące to jej zwierzątko:D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Dwie próby z poprzednim temat. Postanowiłem spróbować coś tam z tą panną jeszcze. Błędy w anatomi są ale na razie pozy szukam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 o Cię weedlog ;) super klimacik, taki ... psycho. Działaj dalej działaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Zdecydowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Tylko nie wiem, czy nie jest zbyt statyczna. A potworkowi zamierzam łapska na szpony zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 pierwsze jest cool. Moze troche dynamiki dodalyby lekko rozwiane wlosy, lub jakies szmatki itp.. Proponuje jeszcxze troche popracowac nad tyleczkiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 coraz bardzjie zaczyna mi sie ta praca podoba - tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 o potworek kogoś przypadeczkiem rozdeptał ;] pierwsze zdecydowanie bardziej mi sie podoba, wogóle super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Jak dla mnie zbyt zstatycznie ta panienka stoi... Zmienil bym jej poze na cos dynamicznego. skok w bok lub coś tego typu ;) Albo najlepiej ucieczka przed potworem i skok w kamere... Przynajmniej zobaczyli byśmy twarz pięknej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 Co ma uciekać jak ona zimną profesjonalistką jest? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Nie ale jakos dynamiczna scene można by było zmontować.. Ten ruski robot mógłby z tej "macki" atakować w strone kamery a baba robiłaby unik... W tej chwili to ja sie nie dopatruje w niej piekności ;] bardziej jakiegoś cyborka z diodami we włosach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Ładnie, bardzo ładnie - czekam na dalsze update'y. Pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 na 1szym wygląda na zimną profesjonalistkę. Ciekawa praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Jak się ładnie proporcje postaci poprawi to będzie piękność:D ( chodzi mi oczywiście o tą pierwszą jej pozycje). a co do robota to może jedną łapkę ze szponów, a drógą coś na ten wzór: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/czn9y9j2swq8plqj.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 jakbys taka perspektywe, trohce od dol, kobieta tak jak jest ale troche od tylu a potwor by gorwal nad nia, (mialby w rece jakeigos czlowieczka czy cos i by morde wydzieral) wtedy bedzie dynamicznie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 No nad robotem to jeszcze sporo pracy, zdecydowanie trzeba go bardziej "ubestyjnić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 pierwsza poza bardzo fajna, taka nonszalancka. Druga niby dynamiczna, ale jakaś sztywna. Uciekłeś w ten sposób od pokazywania twarzy pięknej, ale to nie to jest najważniejsze. Miecz przypomina jakiś statek ze StarTreka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 w/g mnie zdecydowanie lepsza jest poza nr 2 - bardzo dynamiczna , choć mogłaby być jeszcze bardziej naprężona i "spięta" do skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 w/g mnie zdecydowanie lepsza jest poza nr 2 - bardzo dynamiczna , choć mogłaby być jeszcze bardziej naprężona i "spięta" do skoku No wlasnie ;) Poza tym możnaby było wprowadzić podwójną akcje co też rozpędzi obrazek tzn... Np prawą reką kobitka strzela w potwora a lewą manewruje mieczem zeby nie trafila ją macka... - te takie wychodzące od potwora ostrza wymienilbym na macki podobne do tych co ma dr. Ocrobus ze spidermana ;) Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 może nogą jeszcze obsługiwać mikser ;] nie no, 1sze jest dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetal Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 może nogą jeszcze obsługiwać mikser ;] nie no, 1sze jest dobre! A co myslisz ze nie wzbogaciło by to sceny? A moze niech sie bije gołymi rękami? A z tym mixerem to tez byłoby ciekawe :P.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Na drugim obrazku w #1 poscie fatalna pupcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Niestety mocno odpuściłem... Ale coś tam próbuje jeszcze podskrobać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Nie odpuszczaj - jestesmy z toba ;] Strasznie mnie rajcuja kolorki w tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 qrde qrde...zajefajne!! robocik (czy jakkolwiek to nazwać;) wymiata. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 zgadzam sie-robot 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 bardzo dobra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Bardzo spoko, dawaj dalej. Mam kilka uwag i nawet zrobilem sobie na probe podmalowke, ale nie wysle Ci jej, tylko powiem co i jak, zebys rozwiazanie sam znalazl. Przede wszystkim jest plasko i monochromatycznie. Plasko, bo brakuje perspektywy powietrznej, brakuje planow. Tyl moglby byc bardziej rozmyty, moglbys wprowadzic lekka "mgle", czyli postac miesza sie w swoich dalszych czesciach z tlem, cienie nie sa czarne, a brzegi lekko rozmyte. Lapy sa juz konstrastowe i daja wrazenie zblizenia. Brzydal imho powinien byc bardziej zimny, metalowy. Ostrza sa gorace, a imho moglyby byc zimne jak lod. Dodaloby im twardosci i bezwzglednosci. Wiecej zimnych barw dla kontrastu tez chetnie bym obaczyl. Wzrok skupia sie nie tam gdzie trzeba, bo na lewej stronie, na jasnych pazurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Zgadam się Reanimo. Ten pazur po lewej jest na próbę, prawię całego robota chce wykonać podobnie, czyli metalicznie, wtedy wzrok będzie się na nim prawdopodobnie kupiał :] Obecnie mam wątpliwości czy te czerwienie i żółć z tyłu to na pewno dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 A moze zostawic z tylu pieklo, a od przodu, zza plecow panienki niech naparza niebieskie jasne? taki kontrast dwoch swiatow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Świetna ilustracja, ale tą szachownicą to mnie rozwaliłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Świetna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Dzięki za wsparcie duchowe ;) Jeszcze jeden update przed nominacjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 świetna praca ale przypomina jedną z finałowych na cg konkursie: Daryl Mandrake: http://features.cgsociety.org/challenge/machineflesh/image.php?entry_id=12538 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 świetna kolorystycznie - postaci też bardzo ciekawe - dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 No no, fajniutkie nie ma co.. Nie za bardzo jednak do gustu podchodzi mi wdzianko tej Pani... IMO bardziej by pasowalo jakies postnuklearne, jak np w mad max, ale.. nie jest zle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 ta pracka zdecydowanie zasługuje na nominację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 gratuluje:) zaslugujesz w 100%:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 jedena część ciała kobiety jest idealnie oświetlona i już tego nie zmieniaj :] gratulacje nominacji - coraz bliżej zwycięstwa weed ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi