Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No przecież gdybyś ją troszkę wodą pochlapał to nic złego by się nie stało ;) Chociaż dużą wilgotność powietrza daj :P Mnie w niej jedynie facjata się nie podoba bo jest zwyczajnie nieatrakcyjna. Zrób cukierkową buźkę i będzie ślicznie.

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 16,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak chcesz cukierkowo, to powinna mieć mniej wyraźne rysy i mniej szczegółów. Rysy bardziej zaokrąglone. Zbyt żółta twarz - dodaj minimalne rumieńce i zaczerwień nosek. Usta za ostre - popracuj nad spulchnieniem i rozmyciem ich lekko. Znajdź zdjęcia Marusi z "czterech pancernych" :). Teraz to ona taka troche bitch jest. cukierkowo i z pazurkiem: http://mattdixon.co.uk/g02.htm

Napisano

Niech bedzie spocona!! Bo to bitwa - ciezki sprzet nosi, duze zmeczenie. posklejane kosmyki wlosow na szyji i twarzy, ubranie przyklejone do ciala, wilgotne, wrecz przezroczyste miejscami :P

I powaga ta panienka nie jest dobra. Tak sztywno jest na tym obrazku ze zupelnie nie pasuje. Odpocznij dzien, obejrzyj nowe odcinki 24 (bo sie wlasnie 5 sezon zaczal) i sproboj do niej przysiasc raz jeszcze ;]

Napisano

Koniecznie spocona o taaak Omen trafiłeś w samo sedno. Dużo potu i mokre ciasno opinające jej lubieżne ciało ciuszki. xD

Wiaterek mógłby podwiewać jej kruciutką spódniczkę tak żeby było widać śnieżnobiałe majteczki... :P

Napisano
  • Autor

Ok, już wystarczająco obrzydziliście mi ten maziaj ;) Zmieniam klimat.

piekna_i_bestia09.jpg

Napisano

Piękna i bryka. Mogłaby byc bardziej spocona albo chlapnij ją wodą, a majteczki. Co z tobą człowieku ;)

Napisano
Piękna i bryka. Mogłaby byc bardziej spocona albo chlapnij ją wodą, a majteczki. Co z tobą człowieku ;)

No właśnie. Przecież od oceanu mogłaby ją jakaś bryza zwilżyć (jak ja lubię to słowo xD).

Swoją drogą to jakieś takie nie Twoje - nie ta technika i warsztat. Co się z Tobą dzieje? :D Mimo to pyszczek dziuni słodki. =P

Napisano

Władczyni, zwierzątko i wierni poddani to brzmi podobnie do mojego pomyslu :), no ale w sumie to pracka zupelnie o czym innym. Przekonujące to jej zwierzątko:D .

Napisano
  • Autor

Dwie próby z poprzednim temat. Postanowiłem spróbować coś tam z tą panną jeszcze. Błędy w anatomi są ale na razie pozy szukam...

piekna_i_bestia08b.jpg

piekna_i_bestia08c.jpg

Napisano

o Cię weedlog ;) super klimacik, taki ... psycho.

Działaj dalej działaj!

Napisano
  • Autor

Tylko nie wiem, czy nie jest zbyt statyczna.

A potworkowi zamierzam łapska na szpony zmienić.

Napisano

pierwsze jest cool. Moze troche dynamiki dodalyby lekko rozwiane wlosy, lub jakies szmatki itp.. Proponuje jeszcxze troche popracowac nad tyleczkiem ;P

Napisano

o potworek kogoś przypadeczkiem rozdeptał ;]

pierwsze zdecydowanie bardziej mi sie podoba, wogóle super pracka

Napisano

Jak dla mnie zbyt zstatycznie ta panienka stoi... Zmienil bym jej poze na cos dynamicznego. skok w bok lub coś tego typu ;) Albo najlepiej ucieczka przed potworem i skok w kamere... Przynajmniej zobaczyli byśmy twarz pięknej ;)

Napisano

Nie ale jakos dynamiczna scene można by było zmontować.. Ten ruski robot mógłby z tej "macki" atakować w strone kamery a baba robiłaby unik...

W tej chwili to ja sie nie dopatruje w niej piekności ;] bardziej jakiegoś cyborka z diodami we włosach ;]

Napisano

jakbys taka perspektywe, trohce od dol, kobieta tak jak jest ale troche od tylu a potwor by gorwal nad nia, (mialby w rece jakeigos czlowieczka czy cos i by morde wydzieral) wtedy bedzie dynamicznie,

Napisano
  • Autor

No nad robotem to jeszcze sporo pracy, zdecydowanie trzeba go bardziej "ubestyjnić".

Napisano

pierwsza poza bardzo fajna, taka nonszalancka. Druga niby dynamiczna, ale jakaś sztywna. Uciekłeś w ten sposób od pokazywania twarzy pięknej, ale to nie to jest najważniejsze. Miecz przypomina jakiś statek ze StarTreka :).

Napisano

w/g mnie zdecydowanie lepsza jest poza nr 2 - bardzo dynamiczna , choć mogłaby być jeszcze bardziej naprężona i "spięta" do skoku

Napisano
w/g mnie zdecydowanie lepsza jest poza nr 2 - bardzo dynamiczna , choć mogłaby być jeszcze bardziej naprężona i "spięta" do skoku

No wlasnie ;)

Poza tym możnaby było wprowadzić podwójną akcje co też rozpędzi obrazek tzn... Np prawą reką kobitka strzela w potwora a lewą manewruje mieczem zeby nie trafila ją macka... - te takie wychodzące od potwora ostrza wymienilbym na macki podobne do tych co ma dr. Ocrobus ze spidermana ;)

Powodzenia ;)

Napisano
może nogą jeszcze obsługiwać mikser ;] nie no, 1sze jest dobre!

A co myslisz ze nie wzbogaciło by to sceny? A moze niech sie bije gołymi rękami? A z tym mixerem to tez byłoby ciekawe :P..

Napisano

Bardzo spoko, dawaj dalej.

Mam kilka uwag i nawet zrobilem sobie na probe podmalowke, ale nie wysle Ci jej, tylko powiem co i jak, zebys rozwiazanie sam znalazl.

Przede wszystkim jest plasko i monochromatycznie. Plasko, bo brakuje perspektywy powietrznej, brakuje planow. Tyl moglby byc bardziej rozmyty, moglbys wprowadzic lekka "mgle", czyli postac miesza sie w swoich dalszych czesciach z tlem, cienie nie sa czarne, a brzegi lekko rozmyte. Lapy sa juz konstrastowe i daja wrazenie zblizenia.

Brzydal imho powinien byc bardziej zimny, metalowy. Ostrza sa gorace, a imho moglyby byc zimne jak lod. Dodaloby im twardosci i bezwzglednosci. Wiecej zimnych barw dla kontrastu tez chetnie bym obaczyl.

Wzrok skupia sie nie tam gdzie trzeba, bo na lewej stronie, na jasnych pazurach.

Napisano
  • Autor

Zgadam się Reanimo.

Ten pazur po lewej jest na próbę, prawię całego robota chce wykonać podobnie, czyli metalicznie, wtedy wzrok będzie się na nim prawdopodobnie kupiał :]

Obecnie mam wątpliwości czy te czerwienie i żółć z tyłu to na pewno dobry pomysł...

Napisano

A moze zostawic z tylu pieklo, a od przodu, zza plecow panienki niech naparza niebieskie jasne? taki kontrast dwoch swiatow :)

Napisano

No no, fajniutkie nie ma co..

Nie za bardzo jednak do gustu podchodzi mi wdzianko tej Pani... IMO bardziej by pasowalo jakies postnuklearne, jak np w mad max, ale.. nie jest zle :)

Napisano

jedena część ciała kobiety jest idealnie oświetlona i już tego nie zmieniaj :] gratulacje nominacji - coraz bliżej zwycięstwa weed ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności