golum Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Oto taki mały eksperymęcik...robiony nieco na szybko, ale moze jeszcze cos w tym stylu zrobie kiedyś. Co o tym myslicie? Wygąda choć troche realnie?Może ktoś ma jakies rady?:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 hehe, calkiem fajne, na poczatku nie skumalem o co wlasciwie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 fajny pomysle ale musisz cien dopracowac i jeszcze go wzmocnic:)i jeszcze nie rob takich ostrych krawedzi tego cienia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 pomysl dobry ... konieczna wieksza glebia ... mocniejsze cieniowanie ... lepsze zdjecie ... ale pomysl mi sie podoba bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 hehe tez na początku nie skumalem, ale powiem szczerze ze nawet sie nabralem ;) fajoski pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 haha super...tez nie skumalem na poczatku o co chodzi...no ale jak ktos wczesniej mowil za mocne krawedzie troche...za topomysl super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Przyłączam się do klubu tych co nie skumali od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 hehe, ja też :) Ale ciekawy eksperymencik, teraz przydalo by się bardziej dopracować / rozbudować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 do tych ziomów co po chodnikach malują jeszcze sporo Ci brakuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 1. zrób lepszą fotografię, bo ta jest płaska 2. pomyśl o kompozycji 3. pooglądaj sobie prace Eschera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 fajny eksperyment...a to ze ma troche bledow pozwala wlasnie skumac o co chodzi:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 a ja skumałem :D fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 fajny eksperyment, tez nie zorientowalem sie od razu http://www.thegnomonworkshop.com/dvds/sro07.html moze to sie okaze pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 Wiem że cienie nie sa wyznaczone no i w sumie rzeczywiście nie widac na pierwszy rzut oka tego co tam jest. Jak juz mówiłem zrobiłem to na speedzie bo wpadłem na pomysł a czasu nie miałem. Jak będe miał czas to jescze poeksperymentuje:] Dzięki za rady. O co chodzi z tymi gościami co robią coś takiego na bruku? (Miałem nadzieje że to mój orginalny pomysł, a tu wałek. Czy na tym swiecie da się zrobić cos czego jeszcze nikt nie robił?! Eh...nie odpowiadajcie). Zrobiłem jeszcze jedno. Sorki za zdjęcia ale mój aparat nie jest najlepszy a ja robie te zdjecia po nocach, no i wprawiony w tej sztuce też nie jestem. Oceńcie czy ten lepiej wygląda? Co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 swietne! :D IMO genialny pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 no to jest lepsze od wczesniejszego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 no lepiej lepiej fajne cwiczenie swoja droga :], mam nadzieje ze nie poprzestaniesz na tych dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 no nie powiem, wpadłem w twoje sidła, masz mnie:p pomysł najleprzy z pracki, wykonanie... jak wyżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 jaaak znajde chwilke tez sprobuje cos takiego bo mi sie podoba;) co prawda widzialem wczesniej pracki tego kolesia co rysowal na chodniku (nie pamietam jak on sie teraz nazywa jak przypomne to napisze;) ) ale niewpadlem na to zeby samemu cos takiego pokombinowac a efekt widze ciekawy :) pozdrawiam!ps. to z dlugopisem genialne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Porob zdjecia z gory! ciekaw jestem jakie to duze, bo tak to srednio widac! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Idea fajna... mi się od zawsze to podobało.. wielu ludzi zajmuje się tym na dość szeroką skalę... może Cię wciągnie i dołączysz do grona pro... do czego szalenie zachęcam. Polecam link dla smaku :) http://www.european-street-painting.com no a przede wszystkim TEN LINK! :) http://users.skynet.be/J.Beever/pave.htm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 heheheh ... drugie duzo lepsze :) ... fajna iluzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 ekstra jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 wow ten drugi jest naprawde fajny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No dobre, też się nabrałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 Fajnie że juz sie bardziej podoba:) Dzieki za linki(ci goście ze streeta sa genialni-widać że nie odktyłem czgoś nowego:] ) Mam juz pomysł na nowy rysunek...ale nie wiem kiedy wykonam...jak zrobie odrazu wrzuce. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 taaaak wlasnie o Beeversa mi chodzilo:) a tak pozatym golum mala prosba;) mozesz zrobic zdjecie tej kartki z gory ?;] dziekowka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 Świetne to 2 :) , jestem inteligent , skumałem odrazu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 O co chodzi z tymi gościami co robią coś takiego na bruku? (Miałem nadzieje że to mój orginalny pomysł, a tu wałek. heheh, bynajmniej ;) http://www.redjellyfish.com/fun/street-art4.html http://www.redjellyfish.com/fun/street-art5.html http://www.redjellyfish.com/fun/street-art.html ...no i oczywiście wspomniany już wczesniej Escher, który to wszystko zapoczątkował.... dawno, dawno temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 osz k*....mocne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 no no, gratuluje pomyslu!!!!! :D na po czatku nie skapowalem, ale zajebioza tak pozatym :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi