piotrek Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Każde pomieszczenie w tym obozie będzie z tyloma detalami co łaźnia? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Na close'upach - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrow Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 a to ja przepraszam. Fakt - teraz wszystko ok. I ścianka rozumiem nie wyższa niż człek... Ta perspektywa zmyliła (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Ścianka ma o ile pamiętam 1,20m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Willa w budowie. SS-man klimenta woroszyłowa ma 175cm ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 no chveti dajesz:) jak mi sie skończy render to chcętnie podetaluje jakieś tam uszczerbki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 wszystko pieknie itp, ale jak to poskladacie do kupy to ja nie wiem gdzie wy taka maszyne znajdziecie co to udzwiginie;) sztuka polega na takim oszukaniu zeby przedstawic jak najwiecej jak najmniejszym kosztem;)) no ale zobaczymy jak wam pojdzie:), mam nadzieje ze nie przerwiecie pracy w polowie=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 super detalowe modele będa tylko na 1 planie, dalej będa ogólne modele, nie zbyt szczegółowe, jeszcze dalej plane+textura+alpha. Mamy zamiar renderowac an warstwach wiec nie am praoblemu jakiegoś wielkiego. A przy skłądaniu nie obędzie się bez display as box no i ukrywania warstw. Do renderingu uzyjemy 3 maszyn 3,2ghz 512 ramu wiec wszytkie ujęcia w tydzień raczej załatwi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 hehe to do roboty! ciekawy jestem efektu;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 uncle - dzięki ;) skromny updt. wiem o błędach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 a o jakich wiesz bo bym ci powiedział o tych co nie wiesz ale jak nie wiem o których wiesz to ci nie moge napisac o tych o których nie wiesz...:D To koszary?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Jak dla mnie to ten dach jest jakiś płaski. Podniósłbym go bardziej, lub zrobił całkowicie płaski. Poza tym robota idzie wam świetnie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Ostatnie update'y to same boxy, czekam na jakieś konkrety :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 konkrety będą niebawem, jak się zmusze to zabiore się za texturki, a chveti juz jutro wieczorem powinien zakończyć parce nad willa, potem ja zrobie jakies uszczerbki i kolejny obiekt gotowy, to będzie jeden z najbardziej szczegółowych obiektów, mamy limit do 50K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Chłopaki...niechce być upierdliwy ale uwazam ze jak na wille to cos za duze to jest....dach musicie " u podstawy" rozjechać bardziej poza obrys zewnetrzny budynku....reszta sie okaze w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Klimencie bo to jest tez całe dowództwo, cała administracja i takie bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 ......a to spoko i juz przymykam swój gupi niewyparzony ryj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 pomysł pierwsza klasa - widze ze duzo sie działo jak mnie nie było - pytanie tylko czy starczy cierpliwosci do pracy - wychodzi jak narazie dobrze - zobaczymy co bedzie dalej - jak znajde chwile to sie podłącze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 N o c o j e s t !!! bo wam sie jeńcy porozłażą robić nie spać! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 projekt nie Uumarł:) robimy jak tylko mzoemy, chveti własnie robi balkoniki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Wszyscy czekamy na update'y z niecierpliwością ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 No już już , ostatnio mamy deficyt czasowy :P . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 no gót:D teraz reszte zrobisz migiem boś rozgrzany:D ja uruchamiam szopa co by texturki zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Jestem pod wrażeniem :) wkońcu konkretne modelowanie b. ładnie zapodaj jakis render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 niezły z ciebie kowal artystyczny Chveti :) edit do postu ponizej: a ja wiem, ale wam nie powiem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 No extra :D coś sie zaczyna dziać. Nie wiem tylko dlaczego poręcz na tym balkonie ma tak gęstą siatkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 fakt dzięki slayer , przeoczyłem :) dzięki za komentarze. [+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Kliment -> Powiedz, proszę, bo mnie też to bardzo ciekawi...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 będzie zoom na snajpera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 chveti -bardzo ladny detalik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 chveti - bardzo ładny balkonik niezłe detale:) hindus - widzę że wróciłeś do tyłeczka i bardzo dobrze bo dla mnie to najładniejszy avatar na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Nawet ladnie, chociaz moznaby troche zoptymalizowac ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Kawał dobrej barierki. :) Ale ja bym wolał najpierw zobaczyć ogół obozu. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 a ja bym sie kcial dowiedziec czy oni tam wskakuja czy wchdodzia po drabinie :P hehe nie no zartuje :D modelik swietny :D tylko ta siatka geeesta :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 juz nie gęsta;] RA - ogół w zasadzie nie ma jak pokazac, narazie robimy klocki kótre potem będziemy ukłdac na landscape'ie jeszcze wiele pracy ale trzymajcie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 No i troche podłubałem chveti teraz zrobi parapety, dachówki i żwirek na podjeździe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Pięknie się na renderze prezentuje :) czekam na kolejne update'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Jeszcze dziś powinien dojść update z drzwiami ; ] na balkon i wejście i małym podjazdem do budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 cos mi proporcje nie podobaja w tym budynku tzw jak sie patrzy na ta "barierke" i na budynke bariera za duza pokazcie bipeda?? dokad ta bariera siega czlowiekowi?? ale po za tym to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 nielot , proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 :) przewidzialo mi sie ;) ale rynna(ta rura) jest za mala tzw na cienka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 no ładnie się prezentuje ten budynek i jak już coś nie tak to te okna za małe się wydają ale i tak jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Dzięki za komenty. Mały updt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 nie za wysoko ta klamka ?? w normalnych drzwiach jest w połowie wysokości a czasem niżej jeżeli drzwi są wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Witam caly Squad :) KTV .Zaczyna wygladac coraz to bardziej tresciwie ten wasz projekt :) tak trzymac . A propos balkonu wydaje mi sie iz te zeberka, szczebelki lub jak to sie tam nazywa :P w balkonie mozna by zdecydowanie odchudzic zachowujac ksztalt a i potem z mapingiem bedzie mniej roboty. :) Ale to takie moje male spostrzezenie.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 sa juz odchudzone, juz o to zadbałem, a co do klamki to zauwaz ze kiedyś robiono inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 javor - kiedyś także nie montowało się klamki na rowkach ;) Predator - dzięki ;) i tak jak AG wspomniał - odchudzone już ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 ładne drzwi klamka jest dobrze kiedyś tak robiono:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 to jeszcze rzucę ziarnem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 to babol w lewym górnym rogu ? podest wydaje sie zbyt kwadratowy ale to po cieniu z lewej stwierdzam wiec moge sie mylic - go go go :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi