Napisano 22 Luty 200619 l a to ja przepraszam. Fakt - teraz wszystko ok. I ścianka rozumiem nie wyższa niż człek... Ta perspektywa zmyliła (-;
Napisano 23 Luty 200619 l Autor no chveti dajesz:) jak mi sie skończy render to chcętnie podetaluje jakieś tam uszczerbki:)
Napisano 23 Luty 200619 l wszystko pieknie itp, ale jak to poskladacie do kupy to ja nie wiem gdzie wy taka maszyne znajdziecie co to udzwiginie;) sztuka polega na takim oszukaniu zeby przedstawic jak najwiecej jak najmniejszym kosztem;)) no ale zobaczymy jak wam pojdzie:), mam nadzieje ze nie przerwiecie pracy w polowie=)
Napisano 23 Luty 200619 l Autor super detalowe modele będa tylko na 1 planie, dalej będa ogólne modele, nie zbyt szczegółowe, jeszcze dalej plane+textura+alpha. Mamy zamiar renderowac an warstwach wiec nie am praoblemu jakiegoś wielkiego. A przy skłądaniu nie obędzie się bez display as box no i ukrywania warstw. Do renderingu uzyjemy 3 maszyn 3,2ghz 512 ramu wiec wszytkie ujęcia w tydzień raczej załatwi się
Napisano 24 Luty 200619 l a o jakich wiesz bo bym ci powiedział o tych co nie wiesz ale jak nie wiem o których wiesz to ci nie moge napisac o tych o których nie wiesz...:D To koszary??
Napisano 24 Luty 200619 l Jak dla mnie to ten dach jest jakiś płaski. Podniósłbym go bardziej, lub zrobił całkowicie płaski. Poza tym robota idzie wam świetnie. Pozdr.
Napisano 24 Luty 200619 l Autor konkrety będą niebawem, jak się zmusze to zabiore się za texturki, a chveti juz jutro wieczorem powinien zakończyć parce nad willa, potem ja zrobie jakies uszczerbki i kolejny obiekt gotowy, to będzie jeden z najbardziej szczegółowych obiektów, mamy limit do 50K
Napisano 24 Luty 200619 l Chłopaki...niechce być upierdliwy ale uwazam ze jak na wille to cos za duze to jest....dach musicie " u podstawy" rozjechać bardziej poza obrys zewnetrzny budynku....reszta sie okaze w praniu.
Napisano 24 Luty 200619 l Autor Klimencie bo to jest tez całe dowództwo, cała administracja i takie bajery
Napisano 26 Luty 200619 l pomysł pierwsza klasa - widze ze duzo sie działo jak mnie nie było - pytanie tylko czy starczy cierpliwosci do pracy - wychodzi jak narazie dobrze - zobaczymy co bedzie dalej - jak znajde chwile to sie podłącze ;)
Napisano 2 Marzec 200619 l Autor projekt nie Uumarł:) robimy jak tylko mzoemy, chveti własnie robi balkoniki;]
Napisano 2 Marzec 200619 l Autor no gót:D teraz reszte zrobisz migiem boś rozgrzany:D ja uruchamiam szopa co by texturki zrobić
Napisano 2 Marzec 200619 l Jestem pod wrażeniem :) wkońcu konkretne modelowanie b. ładnie zapodaj jakis render :)
Napisano 2 Marzec 200619 l niezły z ciebie kowal artystyczny Chveti :) edit do postu ponizej: a ja wiem, ale wam nie powiem! :)
Napisano 2 Marzec 200619 l No extra :D coś sie zaczyna dziać. Nie wiem tylko dlaczego poręcz na tym balkonie ma tak gęstą siatkę...
Napisano 2 Marzec 200619 l chveti - bardzo ładny balkonik niezłe detale:) hindus - widzę że wróciłeś do tyłeczka i bardzo dobrze bo dla mnie to najładniejszy avatar na forum
Napisano 3 Marzec 200619 l Kawał dobrej barierki. :) Ale ja bym wolał najpierw zobaczyć ogół obozu. :) pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200619 l a ja bym sie kcial dowiedziec czy oni tam wskakuja czy wchdodzia po drabinie :P hehe nie no zartuje :D modelik swietny :D tylko ta siatka geeesta :p
Napisano 3 Marzec 200619 l Autor juz nie gęsta;] RA - ogół w zasadzie nie ma jak pokazac, narazie robimy klocki kótre potem będziemy ukłdac na landscape'ie jeszcze wiele pracy ale trzymajcie kciuki
Napisano 4 Marzec 200619 l Autor No i troche podłubałem chveti teraz zrobi parapety, dachówki i żwirek na podjeździe;]
Napisano 4 Marzec 200619 l Jeszcze dziś powinien dojść update z drzwiami ; ] na balkon i wejście i małym podjazdem do budynku.
Napisano 4 Marzec 200619 l cos mi proporcje nie podobaja w tym budynku tzw jak sie patrzy na ta "barierke" i na budynke bariera za duza pokazcie bipeda?? dokad ta bariera siega czlowiekowi?? ale po za tym to super
Napisano 5 Marzec 200619 l :) przewidzialo mi sie ;) ale rynna(ta rura) jest za mala tzw na cienka :) pozdro
Napisano 5 Marzec 200619 l no ładnie się prezentuje ten budynek i jak już coś nie tak to te okna za małe się wydają ale i tak jest dobrze
Napisano 5 Marzec 200619 l nie za wysoko ta klamka ?? w normalnych drzwiach jest w połowie wysokości a czasem niżej jeżeli drzwi są wysokie
Napisano 5 Marzec 200619 l Witam caly Squad :) KTV .Zaczyna wygladac coraz to bardziej tresciwie ten wasz projekt :) tak trzymac . A propos balkonu wydaje mi sie iz te zeberka, szczebelki lub jak to sie tam nazywa :P w balkonie mozna by zdecydowanie odchudzic zachowujac ksztalt a i potem z mapingiem bedzie mniej roboty. :) Ale to takie moje male spostrzezenie.:)
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor sa juz odchudzone, juz o to zadbałem, a co do klamki to zauwaz ze kiedyś robiono inaczej
Napisano 5 Marzec 200619 l javor - kiedyś także nie montowało się klamki na rowkach ;) Predator - dzięki ;) i tak jak AG wspomniał - odchudzone już ;)
Napisano 5 Marzec 200619 l to babol w lewym górnym rogu ? podest wydaje sie zbyt kwadratowy ale to po cieniu z lewej stwierdzam wiec moge sie mylic - go go go :]