Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 241
  • Wyświetleń 21,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a to ja przepraszam. Fakt - teraz wszystko ok. I ścianka rozumiem nie wyższa niż człek... Ta perspektywa zmyliła (-;

Napisano

wszystko pieknie itp, ale jak to poskladacie do kupy to ja nie wiem gdzie wy taka maszyne znajdziecie co to udzwiginie;)

sztuka polega na takim oszukaniu zeby przedstawic jak najwiecej jak najmniejszym kosztem;))

no ale zobaczymy jak wam pojdzie:), mam nadzieje ze nie przerwiecie pracy w polowie=)

Napisano
  • Autor

super detalowe modele będa tylko na 1 planie, dalej będa ogólne modele, nie zbyt szczegółowe, jeszcze dalej plane+textura+alpha. Mamy zamiar renderowac an warstwach wiec nie am praoblemu jakiegoś wielkiego. A przy skłądaniu nie obędzie się bez display as box no i ukrywania warstw. Do renderingu uzyjemy 3 maszyn 3,2ghz 512 ramu wiec wszytkie ujęcia w tydzień raczej załatwi się

Napisano

Jak dla mnie to ten dach jest jakiś płaski. Podniósłbym go bardziej, lub zrobił całkowicie płaski. Poza tym robota idzie wam świetnie. Pozdr.

Napisano
  • Autor

konkrety będą niebawem, jak się zmusze to zabiore się za texturki, a chveti juz jutro wieczorem powinien zakończyć parce nad willa, potem ja zrobie jakies uszczerbki i kolejny obiekt gotowy, to będzie jeden z najbardziej szczegółowych obiektów, mamy limit do 50K

Napisano

Chłopaki...niechce być upierdliwy ale uwazam ze jak na wille to cos za duze to jest....dach musicie " u podstawy" rozjechać bardziej poza obrys zewnetrzny budynku....reszta sie okaze w praniu.

Napisano

pomysł pierwsza klasa - widze ze duzo sie działo jak mnie nie było - pytanie tylko czy starczy cierpliwosci do pracy - wychodzi jak narazie dobrze - zobaczymy co bedzie dalej - jak znajde chwile to sie podłącze ;)

Napisano

Jestem pod wrażeniem :) wkońcu konkretne modelowanie b. ładnie zapodaj jakis render :)

Napisano

No extra :D coś sie zaczyna dziać. Nie wiem tylko dlaczego poręcz na tym balkonie ma tak gęstą siatkę...

Napisano

chveti - bardzo ładny balkonik niezłe detale:)

hindus - widzę że wróciłeś do tyłeczka i bardzo dobrze bo dla mnie to najładniejszy avatar na forum

Napisano

Nawet ladnie, chociaz moznaby troche zoptymalizowac ;)...

Napisano

Kawał dobrej barierki. :)

Ale ja bym wolał najpierw zobaczyć ogół obozu. :)

pozdrawiam

Napisano

a ja bym sie kcial dowiedziec czy oni tam wskakuja czy wchdodzia po drabinie :P hehe nie no zartuje :D modelik swietny :D tylko ta siatka geeesta :p

Napisano
  • Autor

juz nie gęsta;]

RA - ogół w zasadzie nie ma jak pokazac, narazie robimy klocki kótre potem będziemy ukłdac na landscape'ie jeszcze wiele pracy ale trzymajcie kciuki

Napisano

Jeszcze dziś powinien dojść update z drzwiami ; ] na balkon i wejście i małym podjazdem do budynku.

Napisano

cos mi proporcje nie podobaja w tym budynku tzw jak sie patrzy na ta "barierke" i na budynke bariera za duza

pokazcie bipeda??

dokad ta bariera siega czlowiekowi??

ale po za tym to super

Napisano

no ładnie się prezentuje ten budynek i jak już coś nie tak to te okna za małe się wydają ale i tak jest dobrze

Napisano

nie za wysoko ta klamka ?? w normalnych drzwiach jest w połowie wysokości a czasem niżej jeżeli drzwi są wysokie

Napisano

Witam caly Squad :) KTV .Zaczyna wygladac coraz to bardziej tresciwie ten wasz projekt :) tak trzymac . A propos balkonu wydaje mi sie iz te zeberka, szczebelki lub jak to sie tam nazywa :P w balkonie mozna by zdecydowanie odchudzic zachowujac ksztalt a i potem z mapingiem bedzie mniej roboty. :) Ale to takie moje male spostrzezenie.:)

Napisano

javor - kiedyś także nie montowało się klamki na rowkach ;)

Predator - dzięki ;) i tak jak AG wspomniał - odchudzone już ;)

Napisano

to babol w lewym górnym rogu ? podest wydaje sie zbyt kwadratowy ale to po cieniu z lewej stwierdzam wiec moge sie mylic - go go go :]