Napisano 13 Luty 200619 l ot taki bezwartosciowy plakacik, zaczalem go robic pol roku temu, potem mial sie nie odbyc a przedwczoraj nagle kazali mi go skonczyc:) na koniec wielkie dzieki anathosowi i leanderowi, duzo ich propozycji tu zawarłem:) przy okazji dam jeszcze projekt gazetki(doczekala sie wydruku w 20 egzemplarzach:P- i moje 2 szablony szablony przedstawiajace lisa kule i generalala Jozefa Zajaczka. IllustratorCS + kawalek plastiku + spray. Dodam, ze na moim osiedlu sa ulice im. obydwu tych panów. i logo dla fundacji charytatywnej
Napisano 13 Luty 200619 l bardzo fajny plakacik wszytko w twoim stylu a plakat takze w moim..gratuluje ukonczonego projektu:)
Napisano 13 Luty 200619 l serwusik :) bardzo fajne :). poza tym ametria jest bardzo przyjemna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 13 Luty 200619 l chmura obok chmurki z tekstem najlepsza jest. logo ładniejsze w czarno białym,wali po mordzie, a to kolorowe "miśkuje" za bardzo po oczach, dla mnie jak "nielogo".Szablon zajaczka ,bardzo mi sie podoba,uszy szczególnie. layout do gazetki średni. podsumowując, pomysły świeże i do niczego nie podobne :)
Napisano 13 Luty 200619 l masz we mnie fana kolegaalku. lis kula jest genialny. napisy beznadziejne, ale sam lisek mistrzostwo swiata. reszta tez na poziomie. brakuje w tym wszystkim takiego doprojektowania do konca, w sensie ze masz super pomysly na poziomie plastycznym ale jeszcze nie do konca na projektowym, ale to jest do nauczenia. a nauka z tego co widze to ci bardzo szybko idzie.
Napisano 13 Luty 200619 l No nie moge jak dla mnie kolegaalek jestes miszczem:]od szablonow po plakat wszystko mnie bierze:D
Napisano 13 Luty 200619 l Dla fundacji charytatywnej wyraznie Ci sie nie chcialo czcionki szukac :) A w ogole to super. Normalnie przyszlosc sztuki polskiej, bez kitu :)
Napisano 14 Luty 200619 l kolegoalku potwierdziłeś znowu to co już Ci kiedyś pisałem :) fajne , fajne, na poziomie. Generał Zajączek mnie rozłozył ! czy mogę wykorzystać go jako avatarek ? rezerwuję go :)
Napisano 14 Luty 200619 l Autor miwt, Pablonardo, nogood, Scatmax, jaras, woznkt noi i leru oczywiscie:)- dzieki:) kannu- jak przyjemna to dobrze, szczerze sie przyznam, ze nie znam zadnego z tych zespołów:p Gitarzyszta (czy basisita) jednego z nich chodzi do mojej szkoly, wiec ma po znajmosci. smart- wiele osob mi zwracalo uwage na to kolorwe logo, prawdopodobnie tylko wersja czarno biala bedzie w uzyciu. Wiem, ze troche jak nie logo, ale takie byly wymagania, zeby to takie dla dzieci było:) kengi- no, ciesza mnie bardzo slowa pochwaly z twoich ust:p do fonta od lisa masz racje, fatalny jest. co do doprektoywaniai kompozycji to mam z tym problem, ale walcze:) leander-z czcionka tez masz racje, bo nawet nie szukałem tylko dałem standartowy myriad z illustratora:)
Napisano 14 Luty 200619 l plakat i gazetka fajnie wygladaja, oczywscie szablony tez ( zwlaszcza ten lis :)) ale gen.J.Zając przypomina mi bardziej osła... :P
Napisano 14 Luty 200619 l Tak jak powiedzial Jaras, Generał Zajączek jest mistrzowski :D podoba mi sie zwłaszcza dlatego że chodze do szkoły własnie przy "Zajączka" :]
Napisano 14 Luty 200619 l spoko wszystko fajne, napisy na plakacie slabe, lis kula rzadzi, roller tez niezly ps. rozbawilo mnie, ze ametrie podpisales jako hardcore :)
Napisano 14 Luty 200619 l Autor jeszcze raz podziekowania dla wszystich:) miesiekhc- sprostowanie, pisalem, ze w zyciu nie slyszalem jak graja te zespoly, nie slucham takiej muzyki wlasciwie:p Organizator nakazał mi dac te podpisy (pierwotnie mialy byc rownie wielkie co nazywy i w nawiasach obok tychze nazw) muzzy- chodisz tam do szkoly? z tego co widze w profilu to masz 20 lat, a tam podstawowka jest:p mieszkam na tej ulicy:) chyba, ze mowisz o elektroniku...
Napisano 14 Luty 200619 l Wazuuuupp!!!! Yo! WoW. GiT...kolegaalekPRO...Świetna Robota... ...chyba nie lubie Metalu:|(?!) Wazuuuup. Pozdro CzAki Techna też Nie:)
Napisano 14 Luty 200619 l Your style it's lovely ;D Uwielbiam u Ciebie ten styl i te podejście do tematu. śiwetnie. Observe Ludkan as he rolls across the pages hahahahahahahahah
Napisano 17 Luty 200619 l hah, gratuluje wyróżnienia na stronie głównej; należało się - będą z Ciebie ludzie:)
Napisano 22 Luty 200619 l swietne :) masz ty panie leb i fajna faze :) btw: co noc wracam kolop Generala Zajaczka :D nocnym :D
Napisano 22 Luty 200619 l ja tez przykladam sie do chylacych czola respekt maaan nareszcie ktos pokazal jakies szablony ... nom przynajmniej nie zauwazylem innych wczesniej leander :taaa nie jest to takie glupie co powiedziales :) poz
Napisano 28 Luty 200619 l hihihihiihihihihihiihihi przyglądałem się, z uwagą, od dawna i w końcu odważyłem się wyrazić opinię... koniec posta :D
Napisano 6 Marzec 200619 l I kto by pomyslal, ze z takiego kolegialka, ktory malowal kible na drzewie... ;) Kulka naprawde swietna. Flota naprawde slabiutka. Ogolnie super:)
Napisano 6 Marzec 200619 l Autor uff, to na koniec dodam- dzieki wszystkim wielkie- zaszczyt mnie spotkal:] Reanimator- szczerze mowiac to tylko czekalem jak wreszcie tu zawitasz i po mnie pojedziesz;) mila niespodzianka.
Napisano 30 Marzec 200618 l Autor jeszcze takie szybkie cóś. Pczka z wilkiem kwadratem. (wilk kwadrat to wróg lisa kuli, mam zamiar wraz ze znajomy zrobić o ich przygodach książeczke dla dzieci)