kolegaalek Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 ot taki bezwartosciowy plakacik, zaczalem go robic pol roku temu, potem mial sie nie odbyc a przedwczoraj nagle kazali mi go skonczyc:) na koniec wielkie dzieki anathosowi i leanderowi, duzo ich propozycji tu zawarłem:) przy okazji dam jeszcze projekt gazetki(doczekala sie wydruku w 20 egzemplarzach:P- i moje 2 szablony szablony przedstawiajace lisa kule i generalala Jozefa Zajaczka. IllustratorCS + kawalek plastiku + spray. Dodam, ze na moim osiedlu sa ulice im. obydwu tych panów. i logo dla fundacji charytatywnej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 bardzo fajny plakacik wszytko w twoim stylu a plakat takze w moim..gratuluje ukonczonego projektu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 serwusik :) bardzo fajne :). poza tym ametria jest bardzo przyjemna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 masz nietuzinkowy styl, trzeba ci to przyznać:) dobre, dobre:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 chmura obok chmurki z tekstem najlepsza jest. logo ładniejsze w czarno białym,wali po mordzie, a to kolorowe "miśkuje" za bardzo po oczach, dla mnie jak "nielogo".Szablon zajaczka ,bardzo mi sie podoba,uszy szczególnie. layout do gazetki średni. podsumowując, pomysły świeże i do niczego nie podobne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 masz we mnie fana kolegaalku. lis kula jest genialny. napisy beznadziejne, ale sam lisek mistrzostwo swiata. reszta tez na poziomie. brakuje w tym wszystkim takiego doprojektowania do konca, w sensie ze masz super pomysly na poziomie plastycznym ale jeszcze nie do konca na projektowym, ale to jest do nauczenia. a nauka z tego co widze to ci bardzo szybko idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogood Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 streetarty fajne lis kula kozak koncept:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 No nie moge jak dla mnie kolegaalek jestes miszczem:]od szablonow po plakat wszystko mnie bierze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Dla fundacji charytatywnej wyraznie Ci sie nie chcialo czcionki szukac :) A w ogole to super. Normalnie przyszlosc sztuki polskiej, bez kitu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 kolegoalku potwierdziłeś znowu to co już Ci kiedyś pisałem :) fajne , fajne, na poziomie. Generał Zajączek mnie rozłozył ! czy mogę wykorzystać go jako avatarek ? rezerwuję go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Tak, on umi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 miwt, Pablonardo, nogood, Scatmax, jaras, woznkt noi i leru oczywiscie:)- dzieki:) kannu- jak przyjemna to dobrze, szczerze sie przyznam, ze nie znam zadnego z tych zespołów:p Gitarzyszta (czy basisita) jednego z nich chodzi do mojej szkoly, wiec ma po znajmosci. smart- wiele osob mi zwracalo uwage na to kolorwe logo, prawdopodobnie tylko wersja czarno biala bedzie w uzyciu. Wiem, ze troche jak nie logo, ale takie byly wymagania, zeby to takie dla dzieci było:) kengi- no, ciesza mnie bardzo slowa pochwaly z twoich ust:p do fonta od lisa masz racje, fatalny jest. co do doprektoywaniai kompozycji to mam z tym problem, ale walcze:) leander-z czcionka tez masz racje, bo nawet nie szukałem tylko dałem standartowy myriad z illustratora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 zajebiste prace:) Ludkan Baba był by z Ciebie dumny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 plakat i gazetka fajnie wygladaja, oczywscie szablony tez ( zwlaszcza ten lis :)) ale gen.J.Zając przypomina mi bardziej osła... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Tak jak powiedzial Jaras, Generał Zajączek jest mistrzowski :D podoba mi sie zwłaszcza dlatego że chodze do szkoły własnie przy "Zajączka" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 łiiii ale fajne zespoly ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Plakat jest godny. Ładne liternictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 spoko wszystko fajne, napisy na plakacie slabe, lis kula rzadzi, roller tez niezly ps. rozbawilo mnie, ze ametrie podpisales jako hardcore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 jeszcze raz podziekowania dla wszystich:) miesiekhc- sprostowanie, pisalem, ze w zyciu nie slyszalem jak graja te zespoly, nie slucham takiej muzyki wlasciwie:p Organizator nakazał mi dac te podpisy (pierwotnie mialy byc rownie wielkie co nazywy i w nawiasach obok tychze nazw) muzzy- chodisz tam do szkoly? z tego co widze w profilu to masz 20 lat, a tam podstawowka jest:p mieszkam na tej ulicy:) chyba, ze mowisz o elektroniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Wazuuuupp!!!! Yo! WoW. GiT...kolegaalekPRO...Świetna Robota... ...chyba nie lubie Metalu:|(?!) Wazuuuup. Pozdro CzAki Techna też Nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Your style it's lovely ;D Uwielbiam u Ciebie ten styl i te podejście do tematu. śiwetnie. Observe Ludkan as he rolls across the pages hahahahahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anathos Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 hah, gratuluje wyróżnienia na stronie głównej; należało się - będą z Ciebie ludzie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 dobry plakacior ... pozdro z Monachium :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 swietne :) masz ty panie leb i fajna faze :) btw: co noc wracam kolop Generala Zajaczka :D nocnym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 hyhyh ... bardz0, bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 ja tez przykladam sie do chylacych czola respekt maaan nareszcie ktos pokazal jakies szablony ... nom przynajmniej nie zauwazylem innych wczesniej leander :taaa nie jest to takie glupie co powiedziales :) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 dzień dobry, jestem tu nowy..ma Pan bardzo ciekawe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 hihihihiihihihihihiihihi przyglądałem się, z uwagą, od dawna i w końcu odważyłem się wyrazić opinię... koniec posta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 hehehe Przez rok mieszkałem na Gen. Zajączka :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 I kto by pomyslal, ze z takiego kolegialka, ktory malowal kible na drzewie... ;) Kulka naprawde swietna. Flota naprawde slabiutka. Ogolnie super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 uff, to na koniec dodam- dzieki wszystkim wielkie- zaszczyt mnie spotkal:] Reanimator- szczerze mowiac to tylko czekalem jak wreszcie tu zawitasz i po mnie pojedziesz;) mila niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 jeszcze takie szybkie cóś. Pczka z wilkiem kwadratem. (wilk kwadrat to wróg lisa kuli, mam zamiar wraz ze znajomy zrobić o ich przygodach książeczke dla dzieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 mueheheh ;D pomysłami wymiatasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 tam po prawej to fotka czy render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 ale cień torebki to sobie wydumałeś Alku..przyjrzyj mu się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi