Pawel Lipka Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Witam. W imieniu calego zespolu chcialbym zaprosic Was do obejrzenia strony naszej produkcji animowanej "Wirtulandia" przy czym zaznaczam,ze stronka jest dedykowana dla dzieci wiec mysle,ze bardziej zainteresuja Was same fragmenty filmu. Podaje bezposredniego linka do jednego z nich(reszte mozna obejrzec wybierajac nazwe z listy w prawym dolnym rogu - dzial MAGICZNE LUSTRO). Link: http://ww6.tvp.pl/5665,20060118292199.strona Link do strony glownej: http://www.wirtulandia.tvp.pl INFO: Wirtulandia to produkcja wykonywana dla TVP1. Serial powstaje w tempie jednego 22-minutowego odcinka co dwa tygodnie. Mam nadzieje,ze tlumaczy to wystarczajaco jego ogolny poziom Jest to jedyna taka produkcja w Polsce i robimy wszystko zeby sie rozwijac. Ostatnio powstaly zupelnie nowe scenografie, na dosc wysokim poziomie. Niestety uzyjemy ich dopiero w nastepnej serii. Aktualnie przy serialu pracuja: Animatorzy: Monika Szyszuk Blazej Andrzejewski Mikolaj Krawcow Wojtek Wojcik Pawel Jasinki Technical director: Michal Iwaszko Rezyseria i montaz: Pawel Lipka Muzyka: Bartek Kedzierski Pawel Lipka Pozdrawiam i milego ogladania/jazdy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 No i ujawnili się ;) Widziałem już wcześniej fragmenty w TV. Z tego co mapiętam animacja jest dobra. Czekam na serię z nową scenografią :) Powodzenia w dalszej pracy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 heh no spoko to wyszlo wszystko. ladnie zanimowane bez zadnych zgrzytow. Dzieciaki beda w niebo wziete. O ktorej tvp ma zapiar to poszczac?? :D kto wstaje w sobote o 8.30?? THCx za info AB sam bym sie niedopatrzyl...moze sie zmusze jutro zeby podniesc lba o wschodzie slonca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 :) To już leci od jakiegoś czasu... ;) czas emisji jest na stronie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Jakie to urocze :) Trzeba zacząć to w TVP oglądać :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Trudniej to wytrzymac nic Teletubisie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 ale dzieciaki teletubisie uwielbiają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Wspaniale sfilmowany, wyrafinowany thriller z zaskakującą wirtuozerią bansujący na krawędzi strachu i seksualnej prowokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 czary, nie czary dotkinuj te cegle stary- HAHAHAHHA, kto odpowiada za scenariusz:D Mnie sie podoba sama animacja, mimika postaci profesjonalnie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soran Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Ej a w czym wy to robicie - czy jeszcze w LightWave ?? kiedys mi sie tak on zucil w oko w ktoryms odcinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 gdzieś te "ludziki" widziałem wczesniej, możliwe ze w jakimś innym programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Początkowo był to LightWave... jednak od lutego zeszłego roku serial robiony jest w Majce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Hah no to juz wiem kto to majstruje... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
southside Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Myslalem ze ten program robi RMG wrocek. Rozumiem ze cos sie zmienilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 A jakiego renderera używacie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Myslalem ze ten program robi RMG wrocek. Rozumiem ze cos sie zmienilo. nic sie nie zmienilo z tego co mi wiadomo, bo to przeciez robi RMGfx wrocek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Nieźle nieźle, takie dziecko na to patrzy, i myśli... "ooo, jaka fajna bajeczka" ... pare lat puźniej... " ooo, jaka fajna grafa..." jeszcze pare lat puźniej... " zrobił bym lepsze..." .... :)) Pozdro dla wsysztkich młodych grafików ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Przecież to leci już od paru dobrych lat:) Kiedyś widziałem parę odcinków i stwierdziłem, że to beznadziejnie wygląda, ale widząc tempo produkcji to r!5p3kt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 ladnie i kolorowo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Georgas -> MayaSoftware ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 EE, nie wiem czy mi sie cos nie &&&%%¤¤ ale chyba ten syf leci z 2lata a do wzgrania jest PieC ?? Ł= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 No juz to widziełm chyba z 2lata temu, wstałem se o 4nad ranem aby dokoniczyc , chyba GTA :D, a o 6po skoniczeniu gry zostawiłem se redka i polazłem do tego &&&& TV grata :D, no jak usłyszałem ze mozna PieC niby wygrac to se pomyslałem czy by im nie zrobic "loda" ;) --- Ale szczegułowa "biografia" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 ASY2002: Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 O to ze Wirtualandia, leci juz z 2 zimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 heh no to fajno :) trzeba bedzie ogladac:P To kiedy robimy zlot i opijamy nowa produkcje???:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 nie rzucilo mnie na kolana. mimo to gratulacje. Dobrym pomysłem jest zrobienie dłoni niepołączonych z resztą ciała. Pewnie łatwiej jest je animowac i nie ma problemu z rigiema ani łokciami. To samo jesli chodzi o nogi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 A ja dalej nie przeskocze czasu emisji... ;) Pozdro dla calej ekipy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 asbalze wreszcie obejzalem ta bajeczke :) dobrze ze sream byl na stronce bo nigdy bym nie przeskoczyl tego czasu emisji :) powiem ci ze przyjemnie to wyglada, moze i texturki/modele nie jakies niewiadomojakwypasione ale oglnie bajeczki daja rade, fajne kadry i cos sie dzieje, mojemu dziecku nie bal bym sie tego puscic :) jak dla mnie to lepsze to od wircacych sie postaci z tej nowej polskiej szopki... salonu czy jakos tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyh_krowi_pazur Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 ta bajka wygląda strasznie brzydko (wole rysowane bajki) a te ludki to takie lekko zmutowane wormsy jak na mój gust to ludzi za bardzo ciągnie do komputeryzacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marhelle Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Obejrzalem i jestem pod wrazenie biorac pod uwage japonskie suuuuuper produkcje ktore powstaja niby w tydzien. Moje gratulacje z podaniem reki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi