patry Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Jestem początkującym grafikiem no i co tu dużo pisać oto pracka: http://www.biurko3d.republika.pl/bryka.jpg http://www.biurko3d.republika.pl/bryka_tyl.jpg program : 3dsmax 6 Prosze o szczerą krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 model wydaje się być dobry, render nienajlepszy. Pokaż siatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 więcej chamferów i będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 o tak, wiecej chamferów i bedzie lepiej. Pozatym całośc psują szczgóły typu : brak dziur na sruby w felgach, lewitujące auto etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 ta lewitacja też mnie zdziwiła po renderze, ale w max'ie ustawiłem auto idealnie na powierzchni lustra (nie wiem dlaczego tak wyszło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 O fajnie - lewitujace auto xD. Wiesz moze co to Chamfer? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 Knysha - Wiesz moze co to Chamfer? xD wiem, używałem tego przy oknach, drzwiach, masce z przodu i bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 o! zapomniałem dać tego auta jak wygląda z tyłu: http://www.biurko3d.republika.pl/bryka_tyl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Tył jak od Subaru :D Ten spojler jest z "wiejskiego tuningu"... po pierwsze nie może on być tak łączony z karoserią.. daj rowki do tego!.. nie będę oryginalny: WIĘCEJ CHAMFER!! popzdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ale nie powiem, Koleś jest mobilny ,na forum widze tylko ego prace jakies głowy czy baseny czy auta ;P Tak Dalej stary a będzie z Ciebie dobry Grafik :)) no a przynajmnieij bardzo mobilny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat) jaaa, dałes na forum 3 rendery i w kazdym pytasz jak oceniamy prace na twój wiek !! nie wystarczylo by w jednym spytac jaki jest mój poziom itp ? + sorry dałeś 4 rendery ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Maj 2006 Autor Share Napisano 5 Maj 2006 bo chciałbym ocene dot. pracy z jednego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 No to może ocencie moją pracę ze względu na siedzenie w 3D? 3D zajmuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 ja też się zajmuje rok, więc z mojej perspektywy powiem Ci, że jeszcze słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Tak samo jak dareg zajmuje sie grafą od jakiegos roku i takze mysle ze jak na dwa lata pracy to slabo troche EDIT: I daj więcej chamferow......Co kolwiek to znaczy (musze wreszcie jakis tutek 3dsmaxowy przeczytac bo ten chamfer nie daje mi spokoju:D:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 A do wnętrza macie jakieś zastrzeżenia? Albo do materiału karoserii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 co do wnetrza. chcesz zeby je oceniac, ale nie wiele co je widac, a z tego co widze to czy jest tam cos jeszcze procz kierownicy, siedzen i glosnikow z tylu ( jesli sa to glosniki wogole )? wnetrze raczej slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 piekielnie krzywo, pracuj wiecej nad materialami, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Tych zlych renderow nawet nie widac, te strony na republice sa ablokowane... ehhh, pozatem piszesz za duzo i bez konkretow, pisz juz jak dajesz jakis update a jak nie to edytuj stare posty. No nie wiem, zrob cos z tymi renderami bo chetnie bym zobaczyl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Maj 2006 Autor Share Napisano 9 Maj 2006 chmmm... bardzo dziwne, powinny wszystkie obrazki chodzić! Konras spróbuj jeszcze raz zobaczyć te renderki, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 10 Maj 2006 Autor Share Napisano 10 Maj 2006 Podobają się wam koła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 No, kola sa wspaniale. Jak i caly model. Swoja droga widac duzy postep w modelingu porownujac twoja prace z bitwy z przed roku z ta fura. Nazwales ja jakos? Aaaa teraz jeszcze zobaczylem, ekstrawaganckie polozenie klocka hamulcowego, kosmos. Szkoda ze kompresja troche zniszczyla model... ...No gdzie, JA bym ironizowal?! Nie no bez zartow... EDIT: http://www.cg-cars.com/forum/showthread.php?t=1260&page=2 a ja mam 14 lat, hurrra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Strasznie plastelinowo. Słabe materiały i dużo drobnych błędów. I jeszcze mała sprawa. Już w czterech (chyba) wątkach piszesz a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat) 3D zajmuje się To troche irytujące; kogo obchodzi ile sie tym zajmujesz. A i tak nie masz sie czym chwalić :P A zamiast robić kilka słabych modeli z jeszcze gorszymi materiałami zrób jedną rzecz, a porządnie. To nie sztuka rozpocząc 10 wątków i w każdym pisać post pod postem (zamiast edytować poprzedniego). To ci sławy nie przyniesie. To zwykłe zaśmiecanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 A jak zrobić materiał, żeby nie był plastelinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 http://www.ag.bocznica.org/AskGoogle.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi