Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ta lewitacja też mnie zdziwiła po renderze, ale w max'ie ustawiłem auto idealnie na powierzchni lustra (nie wiem dlaczego tak wyszło)

Napisano

Tył jak od Subaru :D

Ten spojler jest z "wiejskiego tuningu"... po pierwsze nie może on być tak łączony z karoserią.. daj rowki do tego!..

nie będę oryginalny:

WIĘCEJ CHAMFER!!

popzdrawiam.

Napisano

ale nie powiem, Koleś jest mobilny ,na forum widze tylko ego prace jakies głowy czy baseny czy auta ;P Tak Dalej stary a będzie z Ciebie dobry Grafik :)) no a przynajmnieij bardzo mobilny...

Napisano
a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat)

jaaa, dałes na forum 3 rendery i w kazdym pytasz jak oceniamy prace na twój wiek !! nie wystarczylo by w jednym spytac jaki jest mój poziom itp ?

+

sorry dałeś 4 rendery !

Napisano

Tak samo jak dareg zajmuje sie grafą od jakiegos roku i takze mysle ze jak na dwa lata pracy to slabo troche

EDIT: I daj więcej chamferow......Co kolwiek to znaczy (musze wreszcie jakis tutek 3dsmaxowy przeczytac bo ten chamfer nie daje mi spokoju:D:D )

Napisano

co do wnetrza. chcesz zeby je oceniac, ale nie wiele co je widac, a z tego co widze to czy jest tam cos jeszcze procz kierownicy, siedzen i glosnikow z tylu ( jesli sa to glosniki wogole )? wnetrze raczej slabe

Napisano

Tych zlych renderow nawet nie widac, te strony na republice sa ablokowane... ehhh, pozatem piszesz za duzo i bez konkretow, pisz juz jak dajesz jakis update a jak nie to edytuj stare posty. No nie wiem, zrob cos z tymi renderami bo chetnie bym zobaczyl :)

Napisano

No, kola sa wspaniale. Jak i caly model. Swoja droga widac duzy postep w modelingu porownujac twoja prace z bitwy z przed roku z ta fura. Nazwales ja jakos? Aaaa teraz jeszcze zobaczylem, ekstrawaganckie polozenie klocka hamulcowego, kosmos. Szkoda ze kompresja troche zniszczyla model...

...No gdzie, JA bym ironizowal?! Nie no bez zartow...

EDIT:

http://www.cg-cars.com/forum/showthread.php?t=1260&page=2 a ja mam 14 lat, hurrra

Napisano

Strasznie plastelinowo. Słabe materiały i dużo drobnych błędów.

I jeszcze mała sprawa. Już w czterech (chyba) wątkach piszesz

a jak oceniacie moją pracę jak na wiek? (mam 13 lat)

3D zajmuje się

To troche irytujące; kogo obchodzi ile sie tym zajmujesz. A i tak nie masz sie czym chwalić :P A zamiast robić kilka słabych modeli z jeszcze gorszymi materiałami zrób jedną rzecz, a porządnie. To nie sztuka rozpocząc 10 wątków i w każdym pisać post pod postem (zamiast edytować poprzedniego). To ci sławy nie przyniesie. To zwykłe zaśmiecanie forum.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności