rowr Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mkk3a:taki smerfik na bramce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Janas = ewenement na skale swiatowa xD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Brak mi slow... Po zdobytej bramce tepo patrzylem sie w ekran (jak i caly pub)... To jest niesprawiedliwe, powinien byc remis. Wielkie brawa dla Boruca, Smolarka, Jelenia. Janas powinien zrobic zmiany juz na poczatku drugiej polowy, ale ich nie zrobil.... WIELKA SZKODA, bo meczy byl naprawde ladny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Panowie nie ma co płakać :D Polacy pokazali dzis ze nawet cos tam kopią, szkoda tylko ze w tej ostatniej 91-2 min wpadła bramka :/ troszke niespawiedliwie jak ktos tu napisał bo sie chłopaki starali i ładnie grali :] Janas dał ciała z tą zmianą ! Jak juz wpadła ta małpa niemiecka to mogł wymienic jakiegos od nas zeby tak nie przemeczac wszystkich, juz widziałem jak ledwie piłke trzymali nasi a o bieganiu nie mowie. Pozdrowienia ! Polska i tak jest najlepsza ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 thud zapomniałeś o Jeleniu - też ładnie grał rzeczywiscie, dobrze dobrze, zreszta jak wszyscy poza Zurawiem i Krzynowkiem obrona ladnie sie spisywala do czasu zmian Bzyku Niemcy zaczeli cos zagrazac na powaznie dopiero po czerwonej kartce...wczesniej sporadyczne ataki bo nasi ladnie wyprzedzali :) ogolnie to nie wiem czy zasluzyli na przegrana (Janas na pewno zasluzyl...) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mecz hmm... nie mozna pisac ze byl dobry bo grala polska i przez prawie caly mecz nam nie bili bramek.. niemcy grali bardzo slabiutko jak na ich mozliwosc a my zaciskalismy zabki i biegalismy ile sie dalo.. braklo sil .. szkoda tylko ze teraz caly narod bedzie gdybac co by bylo gdyby Sobolewski nie dostal czerwonej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 mell i Knysha święta racja, jak mozna tak nie widziec sytuacji na boisku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 JANAS lama swietnie czyta gre > zmiany robi w 92 min :\\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 szkoda tylko ze teraz caly narod bedzie gdybac co by bylo gdyby Sobolewski nie dostal czerwonej... hehe, dokladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 rzeczywiscie, dobrze dobrze, zreszta jak wszyscy poza Zurawiem i Krzynowkiem Zurawski czasami gra dobrze, a Krzynowek - zaden staly fragment gry w jego wykonaniu nie wyszedl przynajmniej w 60% poprawnie. Po co on wogole wykonuje rozne, wolne itp?! Przeciez on nawet nie ma mocnego uderzenia, nie mowie juz o celnosci i umiejetnosci nadania pilce rotacji... Krzynowek, imo, powinien czyscic buty -- do tego sie nadaje, a nie do biegania z orlem na koszulce! ://// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ale jsą dwa pozytywne akcenty w tych mistrzostwach: 1. Polacy ********* dzisiaj w niemczech wszystko co sie da :D 2. Janas po mistrzostwach poda sie do dymisji lub PZPN wywali go i zamieni na kogoś innego (oczywiście na jakiegoś znajomego z gotwka) albo "przez przypadek" zginie po powrocie do kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 8 Shots on Goal 3 16 Shots 5 10 Corner Kicks 4 58% Ball Possession 42% no... dobry mecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 .. szkoda tylko ze teraz caly narod bedzie gdybac co by bylo gdyby Sobolewski nie dostal czerwonej... Nie zgodzę się, cały naród będzie gdybał co by było gdyby Janas coś potrafił i zmienił Żurawskiego na Brożka o wiele, wiele wcześniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Ale jsą dwa pozytywne akcenty w tych mistrzostwach: 1. Polacy ********* dzisiaj w niemczech wszystko co sie da :D ... Z tym sie zgodze - pewno Dortmund lezy juz w gruzach, a zmobilizowane oddzialy polskich pseudokibicow szturmuja Reichstag i zajmuja Berlin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 heehe z ich miasta juz nic nie bedzie :D nawet "kamienia na kamieniu" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 nie mial kto skonczyc akcji podbramkowych unas juz 2gi mecz , ehhh az sie chce zaspiewac franek franek ..... Ta nie piszcie nic na Polskich kibicow bo lepszych nie ma poprostu na calym swiecie!. 3 razy wiecej szwabow bylo a tylko naszych bylo slychac :) dlatego co rozwala to rozwala ale i tak ich bede bronil bo genialnie dopingowali pokazali wszystkim jak to sie powinno robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Klicku ja to pisałem w sensie jak najbardziej pozytywnym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 heh no niestety bog chcial ta czrwona kartke i co poczac...co nie zmienia faktu ze mimo to powinnismy grac...ale jak skoro juz przed czerwona stracilismy sily...tepa dotrzymywalismy do pierwszej polowy choc juz wtedy niemcy mieli o wiele lepsze sytuacje od nas..no nic witamy naszych w dom u moze wyciagna wnioski...zmienia co nieco...choc watpie bo przez 4 lata nic sie nei zmienilo...i gratuluje niemcon bo zasluenie wygrali...wkonu oni atakowali czesciej :/' a co do frankow itp...to dla mnie nawet oni nie pomoga...co moze napsatnik bez pomocnikow?...sam nie minie 4...caly zespol musi na to grac a nie sam franek...jedynemu pilkarzowi ktoremu mozna pogratulowac to Boruc bo naprawde troche wybronil;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Miwt mielismy kilka dogodnych sytuacji, ale poprostu oni nie wiedza co z pilka robic i podaja do siebie az wreszcie ja glupio traca :| a tak ogolnie to niezle grali pomocnicy ladnie podchodzili przebijali sie ale porostu nie ma tego kto mogl by wykonczyc :( "Tekst ze studia Warszawskiego w polowie meczu: Szaranowicz: Potrzeba jest nam wygrana, co trzeba zrobic? Gmoch: Bramke strzelic HE, HE, HE." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Cóż, szkoda. Następna szansa za 4 lata. Może się coś zmieni...może. Co do Janasa- już raz jakiegoś trenera w Kenji (czy gdzieś tam daleko) zastrzelili na ulicy:/ Brawa należą się jednak polskim kibucom bo się świetnie zachowali. Jednak są jeszcze normalni wielbiciele sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Niemcom gratulujemy janasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Niemcom gratulujemy janasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Nie bylem wstanie powiedziec ani jednego slowa po meczu i caly Pub tesh..:( tylq lezka w oku stanela ehh... I tak jestesmy najlepsi!!! NIEZWYCIEZONE SA NAZE BARWY BIAŁO CZERWONE NIEZWYCIEZONEEEEEE!!!!!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Heh w moim prywatnym odczucia to chłopaki i tak tym meczem odkupili swoje wcześniejsze grzechy, może przynajmniej dzięki temu nie pójdą po śmierci do Piłkarskiego Piekła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 no w końcu jakieś gole, niezbyt imponujące ale są! ;) mecz strasznie nudny prawie zasnąłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Wczoraj gral pretendent do tytulu MS - (4:Brazylia Japonia:1). Niom Ronaldo grubasek cos sie wreszcze sie ruszyl:D, ciekawe czy wygraja w tych mistrzostwach...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Nom, wczorajszy meczyk był fajny. W końcu Brazylia troche pograła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 (1: Italia - Australia: 0) nom tylq dzieki podyktowanemu karnemu... a chcialem zeby wygrala Australia:P. A wczorajshy mecz Portugalia - Holandia, to byl smiech na boisku dopiero:D ale sedzia posypal kartek. POR w dalszej rundzie jupi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 mam wrazenie ze poziom mistrzostw coraz bardziej schodzi na psy :/, mecze sa coraz nudniejsze, poki co to najbardziej podobal mi sie pierwszy mecz grupowy WKS-u i mecz Czechy - Ghana; te 1/8 finalow jakies takie hmmm... nie przyciagaja mnie nawet, ogladam tylko niektore fragmenty... i szkoda ze sedzia zalatwil cwiercfinal Wlochom...udawany faul, bleh najgorsze co moze byc w noznej :/, wypacza caly ten moj ukochany sport :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 no thud zgadzam się z Tobą jęsli chodzi o mecz Włochów, lipa jak cholera. Ja to czekam na ćwierćfinały, 3 z 4 będą napewno ciekawe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwa....mac.... (jek zgrzytu, wkurrzenia, wscieklosci na szwablandie i sedziego) *jezeli kogos urazilem sory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 a ja się ciesze że Niemcy są w półfinale, Argentyna grała słabo a Niemcy do momentu stracenia bramki bojaźliwie, rozkręcili się strzelili bramkę i jużnie mieli sił, Argentyna zagrała tylko jeden bardzo dobry mecz z Serbią i Czarnogórą a reszta meczy to menczarnia więc się ciesze że Niemcy są w półfinale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa....mac.... (jek zgrzytu, wkurrzenia, wscieklosci na szwablandie i sedziego) *jezeli kogos urazilem sory :D hehe, ja również się cieszę, że Niemcy wygrali. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 hehe, ja ogólnie nie znoszę Niemców, ale chciałem żeby wygrali w tym ćwierćfinale i tak się stało :) W tych mistrzostwach ich reprezentacja gra naprawde ładnie. Ale nie można zapomnieć też o tym że grają u siebie i pomagają im kibice i jeszcze sędziowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 obo - mecz Ukraincow nie byl ciekawy (choc najgorszy na mistrzostwach tez nie - ale to przez to ze Ukraina od poczatku cieniowala chyba :/) wiec wg Twojej teorii dzis bedzie piekny spektakl :); Anglia i Francja to dzisiejsi moi faworyci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 heh.... Francja dostaje dzisiaj baty.... you will see :D hyhyhy - nie graja moze pieknie (choc i to jest do przedyskutowania) ale graja tak ze wygrywaja - a to sie chyba liczy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Ja tam nie mam nic do niemców - oni i tak dostana w najblizszym meczu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 thud hehe, moi faworyci dzisiaj są zupełnie odwrotni, a więc Brazylia i Portugalia, ale zobaczymy ;) Mecze zapowiadają się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Ojj...dziś będzie ciekawy mecz :) Jakieś wyniki obstawiacie? :) Jam jest za Francją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Też jestem za wynikiem 2:1 dla Brazyli. Właśnie oglądam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 jak narazie to francja pokazuje dobrą piłke a brazylia ...... jak nie oni :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 no jestem zaniepokojony :] jestem za brazylią. Chyba jakies siły wyższe chcialy aby zidane sobie jeszcze pograł, oby nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Ale jestem cudowny. Obstawiałem wygrane Niemiec, Włochów, Portugalii i trafiłem (kufa mogłem grac na kase). A teraz mam dylemat. Wiem że żabojady wygrają, ale sercem jestem za Brazylią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 no i co????????? no i brazylia do domu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Brazil :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Jupiiii odpadli!!!!!!!!!! Szkoda Brazylijczyków ale dobrze do widowiska , będzie niezwykle nieprzewidywalnie w tym mundialu :) Niech wygra każdy byle nie Niemcy :) i najważniejsze Henry zrewanżował się Ronaldihno za Champions League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 lach jakich malo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 finał - FRANCJA : NIEMCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 w takim razie mam nadzieje ze francja wygra ten mundial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 czyżby Niemcy zostali mistrzami bo chyba nikt ich już nie powstrzyma szkada tylko Brazyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi