Napisano 9 Czerwiec 200618 l Witam Zapodaje okladke ktora malowalem dla edge magazine (wydanie kwietniowe). Crysis dostalo tam awer i rewers, takze prawa czesc posluzyla jako front. Lewa strona pracki to przede wszystkim screenshot z engine'u, minimalnie podtweakowany (np chmurki ;). Prawa strona jest calkowiecie niemal przemalowana. Z powodu braku czasu chlopaki nie mogly poskladac nowego setu a czasu na wykonanie wiele nie bylo. Dodatkowo zeby przyspieszyc produkcje posluzylem sie texturakami zamarznietych rzek + skomponowalem 1-2 brushe ktore dalyby podobny zamarzniety efekt. Calosc pracy 2 dni z malym crunch'em. takze sama pracka: dodatkowo, o czym dowiedzialem sie dopiero gdy zobacyzlem relacje z e3, okladeczka posluzyla jako booth dla gry. nizej jak to wygladalo + biedna fota edge ktora wygrzebalem gdzies z sieci: pozostaje mi puki co czekac na gold'a bo bede chcial cos wiecej pokazac :) Dla zainteresowanych troche wiecej na temat crysis tutaj: http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/index.html Komentarze i pytania mile widziane :)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l cziter pokazuje bullshoty ;) hehe Bardzo fajnie toto wygląda, zwłaszcza jestem ciekaw jak będzie wyglądać finalna wersja rozgrywki zamarzniętej dżunglii w engine. kolaż bardzo fajny, wrzucę sobie na tapetę jeśli można ;)
Napisano 9 Czerwiec 200618 l smakowite. super że dbasz o takie szczegóły jak rozmyte gwiazdy na niebie, szacuneczek :) Pozdrawiam
Napisano 9 Czerwiec 200618 l dobra pracka, okładka przyciąga uwagę, bo to chyba międzyinnymi chodziło:) mam pytanie co do samej gry, bo nie moge się tego doszukać na strone, jakie sa przewidywane wymagania sprzętowe, bo nie wiem czy wogóle sobie robic nadzieje:p czy zadowolić się samymi screenami:/:p
Napisano 10 Czerwiec 200618 l pracka naprawde lajtowa :D super że dbasz o takie szczegóły jak rozmyte gwiazdy na niebie, Pozdrawiam a to nie jest tak, ze to jest snieg? :D
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Prawa strona intrygujaca...od razu zaczalem sie zastanawiac jakie monstra beda czyhac w tych krzakach. Konkretnie to wyglada :) Poza tym okladka do Edge - gratulacje!
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Eehhh pracować przy takim projekcie - marzenie... Zazdroszcze Pozdrawiam
Napisano 10 Czerwiec 200618 l Witam skomponowalem 1-2 brushe ktore dalyby podobny zamarzniety efekt. .... Komentarze i pytania mile widziane :) mozesz cos wiecej na ten temat napisac?:) a pracka na super i tyle :P
Napisano 10 Czerwiec 200618 l prawa strona mistrz. lewa strona kupa ;) sztuczne biale swiatlo jak z jarzeniowki, foliowe liscie, "polski las" obok palm itd ;) ale za "zmrozona" czesc rispekt i poklony :P
Napisano 11 Czerwiec 200618 l no tiger widzialem tego edge'a -swietnie ta okladka wygladala. pozdro :)
Napisano 11 Czerwiec 200618 l dalbys troche wiekszy obrazek? a screeny z gry niewiele gorsze od Twojego ;P
Napisano 14 Czerwiec 200618 l Autor pablonardo, na min wymagania jeszcze za wczesnie mowic, w ktoryms z wywaidow cevat wypowiadal sie na ten temat :)
Napisano 14 Czerwiec 200618 l nie ma co dużo mówić - piękne po prostu - zwłaszcza opakowanie świetnie podzielone płaszczyzny. pozdr giorgione