hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Witam! Wspólnie z nielotem postanowiliśmy założyć minibitwę. Tematem pracy jest Audi Q7 (2006 ). W bitwie będzie oceniany tylko model, nie będą brane pod uwagę sceny i materiały. Oprogramowanie i technika modelowania dowolna. Ilość użytkowników biorących udział w bitwie - dowolna. Termin pokazania finalnej wersji pracy - nieograniczony, jednak do 24.07.2006 można się dopisywać do uczestników biorących udział w bitwie Aktualna lista użytkowników biorących udział w bitwie ( będzie na bierząco uaktualniana w tym poście ): hkropinski | | | nielot007 javor sysol Kr3tz Elgatoloco urban obo pecet yeroo blood_brother Master Kiełbaster Lukasz_S kome wrzecionek Serdecznie zapraszamy do udziału w minibitwie, dla wszystkich zaintreresowanych podaję stronę gdzie znajdziecie blueprint wysokiej rodzielczości do Audi Q7 [BLUEPRINT] - poniżej w wątku jest umieszczony pocięty blueprint przez nielota Wszystkim uczestnikom życzymy powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 brzyydkie auto ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 ehee zgadzam się z mentallerem, może inne auto? Chętnie zabrałbym w minibitwie udział, ale auto mi wogole nie podchodzi. Dobry pomysł z tym że sam model jest celem, wyrównuje to szanse. Jestem za jakimś muscle carem, albo czymś nieeuropejskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 trudny model wybraliście :) rozumiem że wnętrze też modelujecie ?? też go będe musiał wymodelować w najbliższym czasie więc pewnie przy okazji wezme udział w minibitwie ... ale mój będzie robiony na szybko więc nie obawiajcie się konkurencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 czy brzydkie czy nie to juz kwestia gustu, chodzi o jakość modelowania;) javor -> no to cie dopisuje;) pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Witam!! no modelik w sumie nie latwy ale czy brzydki?? nieeeee, nie znacie sie javor witamy w bitewce :) powodzenia rywalom zycze :) ide modelowac :D pozdro ok pocialem printy jakby komus sie nie chcialo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 może ja sie jeszcze dołącze ale jak zrobie kawałek i stwierdze że sie nada:p blueprinty chyba idealne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 racja blueprinty bardzo fajnie do siebie pasuja sa duuuze dokladnie wszystko widac sama przyjemnosc pecet zapraszamy najwyzej nie wyjdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 nie robcie sobie jaj z terminem, on odstrasza :P chetnie bym sie dolaczyl ale w 3 tygodnie nie zdaze wiec moze oddzielnie bede go dlubac. no ale zastanoowcie sie jeszcze raz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 dobra, anulujemy termin zakończenia bitwy, poczekamy na wszystkie ukonczone prace jednak by uniknąć sytuacji ze bitwa potrwa w nieskończoność bo kolejni uzytkownicy beda mogli sie dopisywac - wprowadzam datę - do 24.07.2006 - do tego dnia można się dopisywać do bitwy kome -> teraz cię dopisac:D?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 hmmm może bym wzioł udział hmmmm fajna sprawa :] mam nadzieje ze pomożecie ?? hkropinski dopisz mnie jeśli można... POZDRAWIAM.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Hm, tez bym sie chetnie przylaczyl, nie mam co robic [moja TTka ma tak zryte (niespojne) printy ze az nie chce mi sie robic...] tylko jedno pytanko, ma byc z srodkiem czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 kr3tz--> jesli chodzi o wnetrze to hmmmm nie obowiazkowe bo jest z tym troche roboty ja napewno bede probowal zrobic ale nie wiem czy starczy sil(napewno zrobie prowizorke) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 no dobra, to prosze mnie dopisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 sysol, Kr3tz -> jesteście dopisani, powodzenia;) co do wnętrza, to tak jak nielot napisał - można ale nietrzeba;) pozdarwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 okej to milutko !!:] czas zabrać się do pracy POWODZENIA CHŁOPAKI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgatoloco Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Witam.. Ja tez bym się dopisał jeśli możńa:] czyli deadline za 3 tygodnie? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 Elgatoloco -> za 3 tygodnie koniec z dopisywaniem a koniec bedzie wtedy gdy ostatni uczestnik pokaze final, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 elgatoloco--> nie ma deadline'a jest tylko termin do kiedy mozna sie zglaszac do bitewki hk cie dopisze witamy wszystkich :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgatoloco Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 No to ja sie chetnie dopisze,prosze...,prosze..., dopiszcie mnie.....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 hkropinski, wez mnie tez dopisz, jednak zaczne prace dopiero po skonczeniu a4;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 urban -> ok, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Nie no ja was chyba palne w te madre pacynki ;P Czemu terrrraz sie wzieliscie za ta fure...??!! Nie no ok :) Jak sie wyrobie z Renaultem do sie chyba dolacze do tej bitewki :D Fajna fure wybraliscie - dooobry wybor bo moze byc ciekawie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Witam!! narazie tyle zrobilem, jutro zabieram sie napowaznie za modelowanie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 jak skończę swoją tigrę i golfa dla GKS'u to też się dopisze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 linki do fotek nie ważne są.. chetnie bym sie wzioł za bitwe ale nie czuje sie jeszcze na siłach, motke miałem robić tydzień-dwa, a tu po miesiącu jeszcze nie ma zadowalającej mnie formy. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 no nielot, calkiem calkiem;) ja jutro tez cos wrzuce;PP mentaller, Wiktor -> ok;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Ja też wchodze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 obo -> zaraz cię dopiszę, witamy i zyczymy powodzenia;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 A dzieki ;) Chciałem jeszcze podziękować nielotowi za pocięte printy ;) zaoszczędziłeś mi pracy i innym pewnie też :] A tu maska którą jak narazie zrobiłem: Dzisiaj już nic więcej nie zrobie, bo do pracy na nocke :( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Nio proszę! Zapowiada się ciekawie... Też bym w to wskoczył, ale jutro wyjeżdzam na delegacje. Zero maxa, zero netu - i nie wiem na jak długo, ale - ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA!!! Pooglądam efekty jak wrócę :) Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 ja też kawałek zrobiłem, ale nie pokaże bo sie wstydze :p nie no nie jest tak źle mi sie wydaje ale już mnie troche ten brzydal zdenerwował :p i nie chce mi sie maxa włączać żeby pokazać efekty, TO DOPISZCIE I MNIE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 pecet -> juz cie dopisuje, powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 nie bijcie ale mam tylko scanlina, więc jakoś nie powala :p troszkę zrobiłem, rowków nie robie narazie bo chcę wypróbować booleanem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Kurcze fajna bitwa się tu szykuje szkoda że nie mam czasu tylko praca i praca (już 24h minęły :)) bo bym sam się chętnie przyłączył, ciekawe towarzystwo się zebrało wiec liczę na ładne modele, jak narazie Nielot najładniej. Pozdrowienia i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 ok, pora zebym ja dal cos od siebie: pozdarwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeroo Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 skoro taka okazja to grzech nie sprobowac, dopiszcie i mnie jesli mozna ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 yeroo -> wlasnie! powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Witam!! fajnie wam to wychodzi panowie :) mrkrzychu--> a liczylem ze sie dolaczysz, zawiodlem sie :( :) wiedzialem ze pociete printy sie przydadza gdyz samemu mi sie nie chce ciac :) pecet & obo--> nice start narazie naprawde fajjnie :) hk--> tos pojechal ty juz pol fury masz :D niedlugo kolejny upik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 pecet [...] --> nice start narazie naprawde fajjnie :) tak tak nie ściemniaj i nie zmylaj konkurencji :p [żarcik] :) ja już sie poce przy tym modelu 5 razy robie jakiś fragment od nowa :/ ale dzisiaj pewnie też jeszcze coś wrzuce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 pecet nie przejmuj sie jak robisz jakas czesc kilka razy ile razy to sie robilo jedna czesc kilka razy :) a by byla perfekcyjna :) i na serio fajnie wyglada :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeroo Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 To ja narazie taki start, jest sporo bledow,no ale ogolna bryla jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Witam :] mój start narazie taka wersja !! co sądzicie ?? Wersja jeszcze bez chamferów i widze odrazu, że muszę popracować nad przejściem szyby w błotnik.... Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 no jak na poczatek to nienajgorzej;) sysol -> z tylu masz krzywo, ciezko cos powiedziec bo brakuje chamfera;) ja moze cos jeszcze wieczorem wrzuce, pozdarwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 yeroo - nigdy od takiego czegoś nie zaczynałem ale może być trudno z tego przejść do szczegółów sysol - bez chamferów trudno powiedzieć, zaczynasz od najłatwiejszego:)? Kto będzie jury jak prawie wszyscy "samochodowcy" biorą udział? :) Narazie tylko tyle może jeszcze wieczorem coś dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 yeroo - nigdy od takiego czegoś nie zaczynałem ale może być trudno z tego przejść do szczegółów hmm... w tutorialach na 3d-palace jest robione audi a3 taka metodą Kto będzie jury jak prawie wszyscy "samochodowcy" biorą udział? :) PRAWIE robi wielką róznicę;) Narazie tylko tyle może jeszcze wieczorem coś dodam ładnie ci idzie, widzie ze juz zrobiles przedni zderzak... ja jakos nie moge sie za niego zabrac ale zrobilem inne rzeczy;) pozdarwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 WitaM!! to teraz ja co wrzuce aby nie bylo ze sie opier***** :D aha nie patrzcie na nadkole !!!!!!!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 a gdzie siatki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeroo Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 troche bugow na renderze wyszlo, jutro poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Widze tutaj niezla rzeznie :> Bajer! Bijcie sie na "MAXa" heheh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi