Napisano 3 Lipiec 200618 l Witam! Wspólnie z nielotem postanowiliśmy założyć minibitwę. Tematem pracy jest Audi Q7 (2006 ). W bitwie będzie oceniany tylko model, nie będą brane pod uwagę sceny i materiały. Oprogramowanie i technika modelowania dowolna. Ilość użytkowników biorących udział w bitwie - dowolna. Termin pokazania finalnej wersji pracy - nieograniczony, jednak do 24.07.2006 można się dopisywać do uczestników biorących udział w bitwie Aktualna lista użytkowników biorących udział w bitwie ( będzie na bierząco uaktualniana w tym poście ): hkropinski | | | nielot007 javor sysol Kr3tz Elgatoloco urban obo pecet yeroo blood_brother Master Kiełbaster Lukasz_S kome wrzecionek Serdecznie zapraszamy do udziału w minibitwie, dla wszystkich zaintreresowanych podaję stronę gdzie znajdziecie blueprint wysokiej rodzielczości do Audi Q7 [BLUEPRINT] - poniżej w wątku jest umieszczony pocięty blueprint przez nielota Wszystkim uczestnikom życzymy powodzenia;)
Napisano 3 Lipiec 200618 l ehee zgadzam się z mentallerem, może inne auto? Chętnie zabrałbym w minibitwie udział, ale auto mi wogole nie podchodzi. Dobry pomysł z tym że sam model jest celem, wyrównuje to szanse. Jestem za jakimś muscle carem, albo czymś nieeuropejskim
Napisano 3 Lipiec 200618 l trudny model wybraliście :) rozumiem że wnętrze też modelujecie ?? też go będe musiał wymodelować w najbliższym czasie więc pewnie przy okazji wezme udział w minibitwie ... ale mój będzie robiony na szybko więc nie obawiajcie się konkurencji ;)
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor czy brzydkie czy nie to juz kwestia gustu, chodzi o jakość modelowania;) javor -> no to cie dopisuje;) pozdarwiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l Witam!! no modelik w sumie nie latwy ale czy brzydki?? nieeeee, nie znacie sie javor witamy w bitewce :) powodzenia rywalom zycze :) ide modelowac :D pozdro ok pocialem printy jakby komus sie nie chcialo :)
Napisano 3 Lipiec 200618 l może ja sie jeszcze dołącze ale jak zrobie kawałek i stwierdze że sie nada:p blueprinty chyba idealne:)
Napisano 3 Lipiec 200618 l racja blueprinty bardzo fajnie do siebie pasuja sa duuuze dokladnie wszystko widac sama przyjemnosc pecet zapraszamy najwyzej nie wyjdzie :D
Napisano 3 Lipiec 200618 l nie robcie sobie jaj z terminem, on odstrasza :P chetnie bym sie dolaczyl ale w 3 tygodnie nie zdaze wiec moze oddzielnie bede go dlubac. no ale zastanoowcie sie jeszcze raz :P
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor dobra, anulujemy termin zakończenia bitwy, poczekamy na wszystkie ukonczone prace jednak by uniknąć sytuacji ze bitwa potrwa w nieskończoność bo kolejni uzytkownicy beda mogli sie dopisywac - wprowadzam datę - do 24.07.2006 - do tego dnia można się dopisywać do bitwy kome -> teraz cię dopisac:D?? pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l hmmm może bym wzioł udział hmmmm fajna sprawa :] mam nadzieje ze pomożecie ?? hkropinski dopisz mnie jeśli można... POZDRAWIAM....
Napisano 3 Lipiec 200618 l Hm, tez bym sie chetnie przylaczyl, nie mam co robic [moja TTka ma tak zryte (niespojne) printy ze az nie chce mi sie robic...] tylko jedno pytanko, ma byc z srodkiem czy bez?
Napisano 3 Lipiec 200618 l kr3tz--> jesli chodzi o wnetrze to hmmmm nie obowiazkowe bo jest z tym troche roboty ja napewno bede probowal zrobic ale nie wiem czy starczy sil(napewno zrobie prowizorke) :) pozdro
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor sysol, Kr3tz -> jesteście dopisani, powodzenia;) co do wnętrza, to tak jak nielot napisał - można ale nietrzeba;) pozdarwaim
Napisano 3 Lipiec 200618 l Witam.. Ja tez bym się dopisał jeśli możńa:] czyli deadline za 3 tygodnie? pzdr.
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor Elgatoloco -> za 3 tygodnie koniec z dopisywaniem a koniec bedzie wtedy gdy ostatni uczestnik pokaze final, powodzenia
Napisano 3 Lipiec 200618 l elgatoloco--> nie ma deadline'a jest tylko termin do kiedy mozna sie zglaszac do bitewki hk cie dopisze witamy wszystkich :) pozdro
Napisano 3 Lipiec 200618 l hkropinski, wez mnie tez dopisz, jednak zaczne prace dopiero po skonczeniu a4;)
Napisano 3 Lipiec 200618 l Nie no ja was chyba palne w te madre pacynki ;P Czemu terrrraz sie wzieliscie za ta fure...??!! Nie no ok :) Jak sie wyrobie z Renaultem do sie chyba dolacze do tej bitewki :D Fajna fure wybraliscie - dooobry wybor bo moze byc ciekawie :>
Napisano 3 Lipiec 200618 l Witam!! narazie tyle zrobilem, jutro zabieram sie napowaznie za modelowanie :) pozdro
Napisano 3 Lipiec 200618 l linki do fotek nie ważne są.. chetnie bym sie wzioł za bitwe ale nie czuje sie jeszcze na siłach, motke miałem robić tydzień-dwa, a tu po miesiącu jeszcze nie ma zadowalającej mnie formy. Powodzenia
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor no nielot, calkiem calkiem;) ja jutro tez cos wrzuce;PP mentaller, Wiktor -> ok;) pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l A dzieki ;) Chciałem jeszcze podziękować nielotowi za pocięte printy ;) zaoszczędziłeś mi pracy i innym pewnie też :] A tu maska którą jak narazie zrobiłem: Dzisiaj już nic więcej nie zrobie, bo do pracy na nocke :( Pozdro
Napisano 3 Lipiec 200618 l Nio proszę! Zapowiada się ciekawie... Też bym w to wskoczył, ale jutro wyjeżdzam na delegacje. Zero maxa, zero netu - i nie wiem na jak długo, ale - ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA!!! Pooglądam efekty jak wrócę :) Super!
Napisano 3 Lipiec 200618 l ja też kawałek zrobiłem, ale nie pokaże bo sie wstydze :p nie no nie jest tak źle mi sie wydaje ale już mnie troche ten brzydal zdenerwował :p i nie chce mi sie maxa włączać żeby pokazać efekty, TO DOPISZCIE I MNIE :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l nie bijcie ale mam tylko scanlina, więc jakoś nie powala :p troszkę zrobiłem, rowków nie robie narazie bo chcę wypróbować booleanem:)
Napisano 4 Lipiec 200618 l Kurcze fajna bitwa się tu szykuje szkoda że nie mam czasu tylko praca i praca (już 24h minęły :)) bo bym sam się chętnie przyłączył, ciekawe towarzystwo się zebrało wiec liczę na ładne modele, jak narazie Nielot najładniej. Pozdrowienia i powodzenia.
Napisano 4 Lipiec 200618 l skoro taka okazja to grzech nie sprobowac, dopiszcie i mnie jesli mozna ;}
Napisano 4 Lipiec 200618 l Witam!! fajnie wam to wychodzi panowie :) mrkrzychu--> a liczylem ze sie dolaczysz, zawiodlem sie :( :) wiedzialem ze pociete printy sie przydadza gdyz samemu mi sie nie chce ciac :) pecet & obo--> nice start narazie naprawde fajjnie :) hk--> tos pojechal ty juz pol fury masz :D niedlugo kolejny upik :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l pecet [...] --> nice start narazie naprawde fajjnie :) tak tak nie ściemniaj i nie zmylaj konkurencji :p [żarcik] :) ja już sie poce przy tym modelu 5 razy robie jakiś fragment od nowa :/ ale dzisiaj pewnie też jeszcze coś wrzuce :)
Napisano 4 Lipiec 200618 l pecet nie przejmuj sie jak robisz jakas czesc kilka razy ile razy to sie robilo jedna czesc kilka razy :) a by byla perfekcyjna :) i na serio fajnie wyglada :D pozdro
Napisano 4 Lipiec 200618 l Witam :] mój start narazie taka wersja !! co sądzicie ?? Wersja jeszcze bez chamferów i widze odrazu, że muszę popracować nad przejściem szyby w błotnik.... Pozdrawiam !!
Napisano 4 Lipiec 200618 l Autor no jak na poczatek to nienajgorzej;) sysol -> z tylu masz krzywo, ciezko cos powiedziec bo brakuje chamfera;) ja moze cos jeszcze wieczorem wrzuce, pozdarwaim
Napisano 4 Lipiec 200618 l yeroo - nigdy od takiego czegoś nie zaczynałem ale może być trudno z tego przejść do szczegółów sysol - bez chamferów trudno powiedzieć, zaczynasz od najłatwiejszego:)? Kto będzie jury jak prawie wszyscy "samochodowcy" biorą udział? :) Narazie tylko tyle może jeszcze wieczorem coś dodam
Napisano 4 Lipiec 200618 l Autor yeroo - nigdy od takiego czegoś nie zaczynałem ale może być trudno z tego przejść do szczegółów hmm... w tutorialach na 3d-palace jest robione audi a3 taka metodą Kto będzie jury jak prawie wszyscy "samochodowcy" biorą udział? :) PRAWIE robi wielką róznicę;) Narazie tylko tyle może jeszcze wieczorem coś dodam ładnie ci idzie, widzie ze juz zrobiles przedni zderzak... ja jakos nie moge sie za niego zabrac ale zrobilem inne rzeczy;) pozdarwaim
Napisano 4 Lipiec 200618 l WitaM!! to teraz ja co wrzuce aby nie bylo ze sie opier***** :D aha nie patrzcie na nadkole !!!!!!!!! pozdro