max_1989 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Ostatnio zaprezentowałem mini chickena, natomiast dzisiaj chciałbym pokazać qrczaczka po polowaniu :). Zapolował na najsławniejszego kotka na świecie, garfielda :). Już nie będzie z nim komiksów, filmów itp. :) Teraz troszke na poważnie :). W wątku z kurczakiem napisałem "...który jest przedstawicielem marines i niedługo coś upoluje :) ale to później ... " :). Do futerkowca w dość dużej mierze użyłem photoshopa, o wiele bardziej praktyczniejsze :). reszty chyba nie musze tłumaczyć. Scenka liczy sobie ok. 0,6 mln poly. Render wykonany w vray'u. Poniżej render + siatka. OBRAZEK http://www.slibe.com/image/4ed2f082-2lo-rez_jpg/ viewport: http://s2.slibe.com/image/241f3f56-v1_jpg/ http://s2.slibe.com/image/2880521c-v2_jpg/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 ogolnie ******** garfield juz troszke gorszy taki plaski za bardzo :) zale scenka ******* 4 gwiazki dla tego pana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Fajnie scenka zmontowana... Podoba sie mi to strasznie! Ale Garfiled'ek taki cos po jakiejs metamorfozie czy cos... ;P Futerko ladne i az dziw ze sie do tej klatki zmiescil ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Wszystko fajne oprócz Garfielda :/ jakiś pokraczny jest, odstaje od poziomu reszty pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 niezle podoba mi sie chociaz malo garfildowaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 With all respect sir, ale ten Garfield ma downa + wodoglowie oO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 A ja sie doczepie troche :) Skoro juz dales zdjecie jakio tlo, to mogles obrobic troche obrazek by byl przedstawial porownywalna jakosc. Pozatym z tego co widze to swiatlo pada kompletnie z innej strony niz na tym zdjeciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 fajowo, tylko ten garfield...;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2006 thx za odpowiedzi. No może garfield to nie jest ale niech to będzie brat garfielda gorfield :). Oświetlenie starałem sie dopasować mi sie wydaje że mniej więcej pada z właściwej strony: okno + światło z tyłu. 22 hard gay --> brat garfielda jest lekko upośledzony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 hard gay --> brat garfielda jest lekko upośledzony :) No to teraz wszystko jasne, hooo! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Dość ładne ale ten environment jest ochydny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 genialne;) hehehehe:) ale jaki chicken?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 A ja czuje niedosyt, wszystko psuje tło, gdybyś to wymodelował było by znacznie lepiej no i kotek taki mutant :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Pięknie. Fucktycznie szkoda ze tło nie wymodelowane. Ale i tak IMHO wyglada bardzo dobrze :) Edit Watek specialnie nazwany "(...) gorfielda" ? Jesli nie to powinno być garfielda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 jest ładnie choć albowiem aczkolwiek oczka gotfryda i HDRI w tle nie w klimacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Nom scena wygląda naprawdę dobrze tylko ten kotek trochę jakby .. naćpany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 a moze bys go tak wypuscil? kota w klatce zamykac... tez pomysl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Pysk kota według mnie psuje całą prace ... jak napisał Kruku wyglada jakby ten kont był naćpany ... ale reszta jest miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 swietna robota, fajnie Ci to wyszlo :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 fajny pomysł, wykonanie też niczego sobie, jedyne co mi się nie podoba to te tło i jakos kurczaka słabo widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Biedny kotek, upośledzony :P i jeszcze sie nad nim znęcają... Pracka Super przez duze S !! Trzymaj tak dalej, pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi