Owen Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 swietna praca, super klimat, naprawde rewlacja:D
dyonizoss Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 nie no ful wypas! naprawde ogromną czesc forumowiczów swoimi prackami zawstydzasz :)\Mam takie pytanko: czy ten direct bez problemu "przechodzi" przez vrayowego plana w oknie?? Zawsze mi sie wydawało ze to nie działa. PoZdRo!!!
Ania Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 dyonizoss - przechodzi, jedyne co to wyłączyłam szybe spod shadow casting, ale z vraylightem nie ma problemu. przy czym vraylight jest invisible, czyli nie widać go na biało.
JunioR Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 haha wypasik, nic dodac nic ując (zwłaszcza golec) :D gratuluje wspaniałej sceny z klimatem :D
flesz_gordon Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 jee wypas w porownaniu do swiatla w twoich wczesniejszch prackach, zrobilas jeden level w gore podoba mi sie, gratuluje fajnej grafy
Maceo Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 9/10 - w tym jeden punkt za to, że nie jest to elf, ogier, cyber albo jakaś laska z mieczem !!!!!!!!! braaaaaawoo!!!
hkropinski Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 no Ania widze ze jestes na glownym bannerze na forum, jestem pierwszy - GRATULACJE!!! pozdrawaim
merv_ Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 taaak...z zgadzam sie... myslalem ze bede pierwszy ;] pozdrawiam... pracka swietna
Pixelman Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Fajna pracka ,tylko postać jest jakaś dziwna ,jakby zrobiona z wosku
Gość Raffaello Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Ania widzę coraz większe postępy u ciebie, bardzo ładna z klimatem pracka! Gratuluje miejsca na głównym banerze forum!!!!! pozdrawiam
VST Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Fajnie to wyglada. Chciec sie przyczepic, to wiaterek zawieje i kaktus zleci. Poza tym wspomniane wczesniej drewno. Duży punkt za material na postac. Super.
mileS Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Oj Ania tak dobrze że aż nie wiem co napisać . Wszystkie twoje prace mają charakter,styl i przemyślany temat . Pozdrawiam i oby tak dalej bo miło się ogląda no i Gratulacje.
Adek_CG Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 pracka naprawde swietna, niewiem ale mi chyba w tej pracy to sie wszystko podoba... na poczatku mialem wrazenie ze przez ten kadr cala pracka leci troche na lewo, ale teraz to juz sam niewiem... najbardziej mi sie rzucaja w oczy te trzy obiekty golec, aparat, i kaktus, i wlasnie sie tak zastanawiam czy to bylo jakos zamierzone ? czy poprostu tak wyszlo...
Koniu_PL Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 Tak, jak wszyscy wyżej :) Dodam jeszcze, że fajne zwierzątko ;) Ps. Podoba mi się serwerka ;)
Batou Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 Bardzo fajna, przemyślana praca. Do stolarki okna mógłbym się przyczepić, mówiąc jednak szczerze niespecjalnie mi ona przeszkadza. Stworzonko dosyć dziwne. Jeśli miałbym się przyczepić to przyczepił bym się właśnie do tego śmiesznego kolesia. Niewątpliwie wykonanie takiego łysolka w 3d jest dosyć trudne (przynajmniej ja bym miał z tym największe kłopoty)... Łapki, ogon, ryjek wyglądają ok. Tułów jest jednak mało przekonywujący... Cały jest jednakowo pomarszczony a w takich miejscach jak np. brzuszek skóra powinna się troszkę bardziej napiąć. Materiał miejscami wygląda bardzo fajnie. Jednak znów braki wychodzą na tułowiu gdzie wypadało by go zróżnicować... miejscami zagęścić zmarszczki... tam gdzie skóra jest bardziej napięta wygładzić teksturę... dorysować jakieś skazy typu krostki itp. Materiał nie sprawdził się również na drugiej od końca połowie ogona, który wygląda jak by był plastikowy (szczegół :P). Całość robi bardzo pozytywne wrażenie. Widać włożoną pracę. Takie detale jak serwetka (świetna) , bardzo ładny aparat i roślinki przykuwają uwagę. Miły, leciutki klimat, dobry pomysł. Ps. Idealnie trafione prześwietlenie na kaktusie..
Gość KRUChY Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 ANIA - super pracka, a kaktus = mistrzostwo swiata :D
araneus Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Coś pieknego, naprawdę wspaniała praca. Tylko ten golec nie zna się ani trochę na fotografii - portret pod światło? ;)
PAINbringer Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Świetna praca, nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
Simple_man Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Jak zwykle nie banalne podejście do grafiki. To zasługuje na słowa uznania, No i oczywiście warsztat też niczego sobie. Taka właśnie powinna być grafika w zcasie gdy mamy zlew wyczesanych samochodzików i sterylnych wizualizacji. Brawo za odwagę w podejmowaniu nowy scieżek ekspresji artystycznej. No i oczywiście 5*
ciapciap Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 jak sie widzi takie prace to odrazu sie chce zabrac do roboty:) gratuluje:!!!!!
Quadysz Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Gartuluję klimatu i renderu. Zauważam ogromną progresję w poziomie Twoich prac. Chyle czoła :) Czekam na kolejną pracę :) I liczę że jak zawsze pomysł będzie extra :) greets
Gość rafalek20 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 No render na wypasie.Tylko troche mnie denerwuje to zwierzatko,moglas zrobic np. wiewiorke z orzechem,bo to cos nie pasuje za bardzo to otoczenia Ocenka 9/10 Pozdro
Belaiel Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Powiem krótko porządnie wykonana robota. Takie prace aż miło oglądać. Pozdro
Marek G Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 bardzo ladna praca .gratuluje.Widac ogrom pracy jaki trzeba wlozyc.pozdrawiam Marek
Rekomendowane odpowiedzi