Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Takie tam :P 13 godzinek w maxwellu 1.0 nowa rendera ale bardziej zaszumiona bo krótsza: oraz siateczka: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 ładny lakier :) teksturka na podłożu nie bardzo. Poza tym to kolejne Audi na forum.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 model taki sobie (mimo iż ja tak nie potrafie jeszcze), materiały dobre (prócz kół), model nabiera zbędnych znieksztauceń przy lusterku. 3m sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Bardzo ładny render, nie pasi mi tylko materiał opon i to tło reszta super, jaki S.L.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 16,98 i trochę neat image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 fajnie tylko to otoczenie... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 opony szczerze powiedziawszy nie podobają mi się, reszta może być. co do większych bugów to chyba dziwne rzeczy dzieją sie przy dolnej częsci zderzaka. co z resztą uczestników mini-bitwy ? p.s. a studio przypomina mi to http://www.computerarts.co.uk/tutorials/3d__and__animation/studio_lighting ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Witam!! co ??!! juz koniec :) pokaz tyl moze byc bez textur :) i pokaz siateczke :) mi sie podoba :) mentaller--> to master sie pospieszyl :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Bardzo ładnie. Model , materiały i refleksy są ładniutkie , jedyny mankament to reszta studia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 lakierek super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 doszła siatencja i renderek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 hmm czy ja wiem, jak na ciebie to nic specjalnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 lakier i materiał felgi bardzo ładny model ma pare błendów ale nie jest źle:) ocena 4+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Za materiał felgi oklaski. Trochę szkoda, że zmuszasz innych do zrobienia poważniejszych renderów... ale, będzie się to milej oglądało. :) Miejscami siatka trochę brzydka, np. pod przednim światłem, ale spełnia swoją funkcję poprawnie, więc to takie czepianie się pro forma. Opony zostały już wspomniane, naprawdę rzucają się w oczy. No i ten maxwell, ble. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 zmuszasz innych do zrobienia poważniejszych renderów... :) taa jasne :D jak wyjda to wyjada jak nie to dam screeny :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 zmuszasz innych do zrobienia poważniejszych renderów... :) taa jasne :D i tak dam szary model, albo wcale nie dam bo w te wakacje chcce zrobic jeszcze trzy autka i pod koniec sierpnia wrzucam "kolekcję modeli" - SZARYCH:p pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Umówili się czy co. ;) Przyznajcie, boicie się. :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 chlopaki dygają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 Nowy, niepoważny render :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 nom fajnie, felgi super :) choc widac ze klamki(te dziury) sa krzywe tzw lekko wystaja :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Super auto wymodelowałeś ! Gratulacje ! Render rowniez ładny, tło na pierwszych renderach mi nie podchodzi, takie jakies szare no i te podłoze jakies rozmyte czu cuś :p Za to bordowy nadaje super kontrastu , wiecej renderkow z bordowym zapodaj :D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 nie czytałem komentów bardzo fajny render, model, pomysł, przedstawienie, naprawdę miło się patrzy tylko krawędź bieżnika opony mi sie nie podoba -----edit materiały też super ustawiłem sobie pierwszy render na tapetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 ale na zderzaku ziaaaarno!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 no no całkiem przyjemnie się ogląda, jest jedno małe ale te otwory na klamki za bardzo odstają od kabiny i same klamki może w aluminium by się lepiej prezentowały? ale za całokształt daje + pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 na temat modellingu juz sie wypowiadałem wcześniej ;] , teraz mam małe pytanie, mianowicie czy nie mógłbyś pokazać umiejscowienia emitterów w scenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 emitery to te 2 różowe plane'y :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 dzięki, dzięki. róż jest spoko ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 a gdzie zgubiłeś swiatełka w bocznym wlocie powietrza :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 są tylko się zacieniły a oto i one :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Widać kilka bugów: -Nierównomierne łączenie szyby z dachem -Karoseria za mało ostra przy światłach Ale co tam. i tak super :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Moze popraw troche opony zeby sie uginaly pod ciezarem samochodu bo teraz wyglada jakby byl podwieszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 gdzie ta strzełająca zbroia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 Padłeś ofiarą chwitu markietingowego. sori :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 no to piekna lipa. pol zycia czekalem na taki tutorial: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 ah master master... ja tu szukam tutka.. a widze jakieś nędzne auto.. kogo to w ogóle praca... ? :))) (joke;) ) a tak na poważnie... jak już siędałem nabrać.. to coś napiszę... : autko hm.. model nie zły .. ale widać bugi. najlepszy ten czerwony render imo a na tym ostatnim to wbił bym go bardziej w ziemie .. bo jakoś tak lekko wygląda.. że nawet guma sie nie gnie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Ten ostatni render jest super. Model jest wykonany perfekcyjnie niektore materiały jak lakier i materiał felg tez są niezłe:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Sorry że trochę odgrzebuję :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Za tego pingwina powinien byc frontpage... z dopiskiem "jak nie wyglada glowa pingwina" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 pewnie jakiś mutant się trafił :P http://www.aad.gov.au/asset/screens/2005/1280x1024/4-B4-Adelie-Penguin.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 heheh...auto piekne chyba naj ładniejesz suw jaki jest;) wykonanie mi sie podoba ogólnie wszytko mi sie podoba;) tylko ten materiał felg...tragedia i ogólnie materiał samochodu jakiś ziarnisty... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 na antarkrydzie inne powietrze jest, dlatego pewnie ten szum:P widzialem te renderki na testach, fajnie wyszlo;] cool pingwin:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 trzeba bylo pingwinowi zostawic zamkniete oko supeeeer klimat miał :) jakby sie wczuwał :Dhhehehe Renderek pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Kurcze, to strasznie dziwny pingwin, zawsze myslalem ze tak wyglądają O,o http://linuxland.itam.nsc.ru/image/pingwin.jpg klicek ma racje, zamkniete oko bylo bardziej cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 jeszcze koła byś "obśnieżył" i by było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Mirach widocznie z pingwinami jest tak jak z ludzmi rozne rasy ? ;) kazda sie rozni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 nie naciskaj mnie tak bo się w sobie zamknę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 no i w ogole kiepski jestes:D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 To jeszcze takie o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71c380b746ff02e5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f09a07fddf1786cb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 meczysz i meczysz to auto:P ten pierwszy render strasznie sztuczny, drugi nawet nawet, choc ciemno troszke wyszlo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Master co to to to ma znaczyć na ts??? za 20$ to powinno być karalne :p to niezdrowa polityka markietingowa! :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi