Napisano 1 Sierpień 200618 l [ATTACH=CONFIG]88146[/ATTACH] Postanowiłem wszystko zerbać w jednym poście i nie zaśmiecać dodatkowo forum. Tak więc tutaj będą lądowały moje prace, te mniej i bardziej udane. No to zaczynam, wybaczcie powtórki. Edytowane 15 Listopad 201212 l przez Mkaszpir
Napisano 1 Sierpień 200618 l Mnie wszystkie "podchodzą" a zwłaszcza ta ostatnia jeśli chodzi o właściwości jezdne. Robiłeś to po jakimś środku kwasopodobnym? ;)
Napisano 1 Sierpień 200618 l ostatni pracka super, ladne kolory... te jasne troszkę za jasne są, można by przyciemnić.
Napisano 1 Sierpień 200618 l mi sie podoba 1 i 3, 2 taka calkiem calkiem ale ostatnia to juz nie na moj gust
Napisano 2 Sierpień 200618 l Autor Dzięki panowie, rozczaruję co po niektórych ale nie używam żadnych dopalaczy. Nawet piwa przy tym nie piłem :) No i mały update.
Napisano 2 Sierpień 200618 l Mi się bardzo podoba, fajne kolorki. Znów nie wiem czy ta jasna plama na dole, nie za jasna jest.
Napisano 4 Sierpień 200618 l Wystrzałowe pracki... ehem, jest szansa ze moze jakiegos videotutka zrobisz? ;) pozdro
Napisano 7 Sierpień 200618 l Wszystkie prace podobaja mi sie , ale najnowsza wymiata :P wow :) Pozdrawiam.
Napisano 28 Październik 200618 l ostani obrazek w pierwszym poscie wypas, szkoda ze prawa reka nie 'promieniuje" pzdr...
Napisano 29 Październik 200618 l rzadzisz niewiem ktora mi sie bardziej podoba, wszystkie super ps. juz wiem co mi sie w twoich pracach nie podoba: ze nie sa moje:]
Napisano 4 Listopad 200618 l hihi... Mkaszpir masz nr telefonu tej pani z rysunku...??? :D Fajne kolory i design :) Pozdro
Napisano 4 Listopad 200618 l hmm... fajna ta elfica :] kozaczki już nie tak fajne: za ostry gradient przez co czubki butów nie wyszły najlepiej. Pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor i po dłuższej przerwie kolejny wektorowy update, tym razem dla dzieciaków :)
Napisano 4 Marzec 200718 l No bardzo bardzo sie podoba - miejscami drzewka troche mniej - ale to kwestia gustu :] Pozazdroscic
Napisano 13 Sierpień 200717 l Jakie odświeżenie na tym forum ;D Gadaj Panocku na razie, czym to robione,bo na rastry mnie to nie wygląda,no i jeszcze czy to tak dla siebie, czy np. jako ilustracja do książeczki...wtedy jakąś kreatywną krytykę da się wyrenderować ;)
Napisano 13 Sierpień 200717 l Świetnie budujesz formę tymi wektorkami! Naprawdę profesjonalna robota. :)
Napisano 13 Sierpień 200717 l Jak długo zajmuje zrobienie takiej wektorowej ilustracji ? Więcej niż rastrowej ? Może jakiś krótki opis jak to sporządzasz ? Czy zaczynasz od ołowka i potem obrysowujesz taki szkic wektorami ? Co do pracek to b.fajne, szczególnie te wektorki.
Napisano 13 Sierpień 200717 l Autor dla wszystkich ciekawych, czas mniej więcej taki sam jak klasyczny dp, ale czasem dłużej a czasem można pójść na skróty więc nie jest źle. początki z reguły są ołówkowe, potem skan i pierwsze detale aż do satysfakcjonującego efektu.
Napisano 14 Sierpień 200717 l W wektorach to jesteś Formuła jeden. Bez dyskusji. Wiecej illustratora proszę:) Pozdrawiam
Napisano 15 Sierpień 200717 l Taaa.. świetne te prace. Jak widać i w wektorach można fajny klimat i detal zbudować :)
Napisano 26 Listopad 200717 l Dobre rzeczy wrzucasz... Piloci mają fajny, jedyny w swoim rodzaju klimat. Już całkiem sie na wektory przeżuciłeś?
Napisano 26 Listopad 200717 l Autor wygląda na to że będę brnął w wektory coraz dalej. Ta robota daje dużo satysfakcji, ale pewnie w marcu wrzucę jakieś DP fotoszopowe czekam aż intuos wyląduje na biurku.
Napisano 26 Listopad 200717 l Przeurocze prace :D Spiknij sie z jakims pisarzem i zróbcie książkę dla dzieci - taaakkkaa kasiora cie czeka :]
Napisano 26 Listopad 200717 l piloci mają świetny klimat, ogólnie takie miłe i przyjemne, bardzo fajne ;]