Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzięki za komentarze.

updejt, kilka gratów i ryba

ryba miała tak trochę jakby parodiować syrenkę, dlatego zrobiłam w tej samej pozycji, ale ktoś stwierdził że jest zbyt długa i ma złamany kręgosłup, więc nie wiem czy nie zrezygnuję z ryby.

z oświetlenia w tej chwili nie jestem zadowolona, ale taki render w ramach testów, zmieni się to.

nad materiałem wody w wiadrze i misce też jeszcze popracuję.

ryba01xw3.th.jpg

syrenkadeski13my7.th.jpg

Napisano

No Aniu pieknie, rybka ma bardzo ladnie przemyslana siatke dzieki temu efekt jest super :)

Reszta bardzo ok deski troche mi nie leza (hehe) ale kubel z woda rekompensuje to :D

Napisano

ja mam zastrzeżenia co do płetw :p mozna by było je zrobić troszke przezroczyste :) by sprawiały wrażenie delikatniejszych :p hehehe to wkońcu syrenka :) a kobiety są delikatne :)

Napisano

Z twarzy to trochę nie bardzo ;)

Fajny ogonek, ale chyba powinnaś skupić się na twarzy :)

Napisano

Aniu wyglada to naprawde niesamowicie! model jest bardzo dobry a texturki i shadery poprostu sa najlepsze ze wszystkich watkow jakie zostaly zalozone w tej bitwie gratulacje :-)

Twoje prace naprawde nauczyly mnie wiele, wychowany na heroik fantazy i super realistycznych pracach w Twojch dostrzegam niesamowity klimat i osobisty styl ktorego tylko pozazdroscic a to i tak tylko wierzecholek gory lodowej ;) szczerze zycze Ci zajecia jak najwyzszego miejsca. pozdrawiam.

Napisano

Anno :) pięknie... (zabrzmiało jakbym miał 99 lat :D) ale buźka troche lalkowata, oglądałem twoje pracki i wiem że "finito" będzie czymś co będzie inspirowało takich ludków jak ja

Powodzenia...

Napisano

KoMic mam w tej chwili nieco utrudniony dostęp do internetu.

Tu update, są to teraz tak mniej więcej wszystkie objekty, biorę się za poprawki.

syrenka09pb9.th.jpg

Napisano

Jop, super to wygląda (dopracowane tekstury), , tylko piersi bym zrobił pełniejsze i tak jak wcześniej pisano, twarz taka mało zmysłowa, no trawe i ziemie jakiegoś displace daj też :)

Gość _Kreska_
Napisano

elegancko wychodzi, swietna kolorystyka, jak robisz te barwne przejscia? to materialy czy światłami podbarwiasz? Chodzi mi głownie o ten niebieski.

Napisano

jesli wlosy sa mokre (na takie mi wygladaja), to powinny imho bardziej przyklejac sie do ciala. I rybka ma za podobna teksture do tego czegos, na czym syrenka lezy. Probowalas moze jakas srebrna zrobic czy cos?

Napisano

bardzo, bardzo mi się podoba...

patrząc na twoją prace do głowy przychodzi mi myśl...

...każdy chce "mieć" to co najpiękniejsze i wyjątkowe...

szkoda tylko że płacą za to inni. ...

Napisano

Bardzo ładne, tak trzymaj...tylko sie zastanawiam, czy nie lepiej jest pokazac kawałek morza. To by świadczyło, że rybak ją więzi , a nie leśnik :D

Rybki do lasu same nie spadają. I nie wiem czy las tutaj akurat pasuje. Rozumiesz o co mi chodzi. Ja tylko Ci podpowiadam, ty tu jestes Bossem :)

Pozdrawiam

Napisano
Bardzo ładne, tak trzymaj...tylko sie zastanawiam, czy nie lepiej jest pokazac kawałek morza. To by świadczyło, że rybak ją więzi , a nie leśnik

Jonasz dobrze gada;)

Napisano

No fajnie fajnie - moglbys dodac jeszcze motyw ze ktos ja polewa woda z tych naczyn od czasu do czasu - czyli syrenka mokra, ogon sluzowaty, wlosy klejace sie do ciala, no i ciemne mokre podloze. Taka sugestia mala ;)

Napisano

No sympatyczna scenka :) Troszke popiersie syrenki zniekształcone i te włosy troszke wyglądają jak mop na głowie :) ale ogólnie ok :] Nie wiem czy syrenka jest już ukończona ale przydałoby sie zrobic bardziej świecącą tą "płetwe" ładnie wyszła woda w misach :) Powodzenia :*

Napisano

Naprawdę śliczna praca się zapowiada:)Mam tylko pytanie gdzie w końcu postanowiłaś umiejscowić tą syrenke:)?W klatce (zgodnie z pierwszą legenda) czy w lesie?

P.Ps.

Buuu ja też tak chce modelować i teksturowac:> hehe

Powodzenia życzę z całego serca:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności