JmTm00 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Joł Nie wiem jeszcze dokladnie bo dzis nie dzien na myslenie dla mnie ale pierwszy obraz jaki mi przyszedl do glowy to wlasnie Dedal i Ikar i ich perypetie :] Raczej jakis odrealniony klimat bedzie. Zaklepane ;) Poki co tylko tyle ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 może się przydać jako referka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 JmTm00 -> słynny motyw, w sztuce AFAIR się "kilka" razy pojawił już. Mam nadzieję, że przebijesz wszystkie inne interpretacje :) Witam i powodzenia życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2006 okej a wiec tak: Ikar zapomniał o bozym swiecie przez co poczuł sie wolny (dosłownie;)) i troche go to zgubiło, ot tyle :D Styl bedzie jak zwykle cos ala toon, bez zbednych wypasów postawie na klimat ;) sorki za jakosc szkicu. Zycze wszystkim dobrej zabawy & pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Suuper koncept...ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 JmTm00 -> a Ikar ? Koncept jest bardzo fajny, ale nie do końca wiadomo o jaki mit chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2006 Jonasz_Real -> Dzieki Leru -> No w sumie racja no to Dedal bedzie tuz nad nim zaczepiony o kaftan na wyłamanych z okna kratach. O spoko, tak wlasnie bedzie :D oczywiscie jak mi starczy czasu ;) yy, a wie ktoś moze jak brzmi kaftan bezpieczenstwa po angielsku, tudziez ma jakaś referke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Fajowy koncept, mi się od razu skojarzyło z "wiatroaeroterapia" dezertera;) Sam pomysł wyrożnia się na tle pozostałych prac, duży plus wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Prawie jak w koncepcie ;DD ale spoko grecki profil musi byc ;) Wiem ile jeszcze błedów jest ale dzisiaj juz sobie odpuszczam ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Ha ha ha, ale na koncepcje masz przerażonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Luzna guma, bedzie rig :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 to będzie pewnie "straitjacket" po łangielsku ;) (przyszpanuję, że mam linka do słownika, a co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Fajnie że idzie w groteskę- dobrze zrobionych "luźniejszych" prac nigdy za dużo. Ten długaśny nos nie narobi Ci problemów przy ustawianiu mimiki ? Wygląda w każdym razie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 pojechane po całości... :) uwielbiam takie klimaty. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Narazie ten Pan z modelu nie wie co go czeka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 no to sobie poleci, powodzenia koncept fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 ale czemu On sie drze taki wystraszony? przeciez lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Dzieki wszystkim :] Sie zdziwił nieborak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 ...lol... muchołap;P ...czekam na więcej;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 świetny koncept, ale kilka piórek bym mu poprzyczepiała, z jakiejś kołdry czy jaśka. na modelu bardziej bym rozwarła usta, i oczy bardziej wybałuszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 hehe Ania ma racje z tymi piórkami :) moze z takie we wlosach powtykane jakies i w powietrzu, ej no to moze pojechac po calosci jakoby wariat wyskoczyl przez zamkniete okno oprócz piór jeszcze odlamki szkla :) pozdro :D P.S. ja bym cie nominowal za sam szkic konceptu :D wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Hehe uprzykrzacie mi zycie ;) Spoko jak sie wyrobie to bedzie szkło, piórka natomiast beda ale w formie rozwianych pasków od kaftaniku :] co do oczków i japy zgadzam sie ale niestety jezeli wyjde poza jakis limit to wtedy twarz zaczyna wygladac jakos tak nienaturalnie (taa, a teraz to napewno wyglada ;P) ale pomyślałem ze zaimituje to po prostu baardzo zweżonymi teczówkami. Dzieki za porady oby wiecej takich, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Dobra...małe conieco ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 LOL Słodki jest- twarz faktycznie daje radę. Jakieś postrzępione siwaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belaiel Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Jeżeli wykonasz wszystko tak jak na rysunku to będzie niezły klimacik. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 RK -> Dzieki, siwaki w sensie włoski tak? ee nie wiem, zawsze sobie wyobrazałem ze oni tam sa ogoleni...ale zobaczymy jeszcze ;) Belaiel -> Dzieki, sie staram jak moge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Ciach ;) Prawdopodobnie nastapi zmiana konceptu :/ pomyslałem ze lepiej bedzie przedstawic go od góry w dole natomiast przestrzeń i Dedal :] przyjemy zobaczymy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 swietnie , imo imo imo paluszki za malutkie :( reszta ql :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Ja bym zrobil cos takiego jak np leci w dol to jest prawdziwy swiat a na jego glowka chmurka i to co on widzi :P I tak jest cudownie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Taaa a ja bym mu pepek zrobil :p a tak to subcio i napewno bedzie klimatycznie..Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 no klimatycznie, a ten koncept nowy wypas, mi sie podoba, dobre by bylo jakby Dedal rozplaskany na chodzniku lezał:D, albo go lapał, no ale jak chcesz narazie jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 bardzo fajnie wyglada tylko to co klicek napisal z palcami :) ja mam pytanie odnosnie glwoy podobno mialbyc rig mozesz pokazac?? jak wyglada ?? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 No właśnie qrde miał być rig :/ Tymczasem po chamsku pomiziałem werteksy bo w sumie nie opłacało sie :| ale gdyby miał to rigować to po prostu koske jedna bym wstawił na szczeke i morphera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Referka może z innej bajki, ale... zwróć uwagę na oczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 KLICEK, nielot007 -> Racja paluchy do zeskalowania, bedzie roboty przy tym :( no chyba ze ma ktos z was jakis patent? Shogun 3d -> Dzieki, jezeli chodzi o górne powieki to raczej mało wykonalne :/ ale zrenice u mnie beda jeszcze mniejsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Mysle ze jeszcze tylko pare pasków na rekawie troszke zmarszczek na kubraczku i gatkach, ząbki jezyk...moze jeszcze policzki troszkie zmienic i finisz :] ale wszelka opinia mile widziana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 dla mnie bomba:D w maxie robisz nie, a jaka metoda? z boxa + ms, czy jak? pzdr i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Dzieki :] A gdziezby inaczej :D ofkoz ze w maxiu (uber alles) taa zwyczajny boxik i heja do przodu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaka Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Przez Ciebie będę musiała zweryfikować swoje humanitarne odczucia! Z konceptu jasno wynika , że gość za moment zamieni się w nieapetyczą plamę - a ja umieram za śmiechu! Rewelacja!:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 O w morde, dobry jesteś. Będę Ci kibicował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 HEHE MODEL śWIETNIACKI - BARDZO MIS IE PDOOBA - PRZYDAłYBY SIE JAKIE ZęBY I JEZYK :d POZDR GIORGIONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Cool model, nie moge doczekać sie już texturek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 FAJNE TO!!! Czekam na więcej updatów. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crooll Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 takiej wersji dedala &ikara się nie spodziewałem:-) fajno fajn pomysł no i wykonanie paradne:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 Dziekuje za dobre słowa :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 fajny modelik ma w sobie masę charakteru :D podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Taka to w sumie wstepna wersja texturek, ot zeby udowodnic sobie ze cos robie ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Wydaje mi się, że masz coś nie tak z anatomią. Hmmm... A nad teksturką jeszcze popracuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Jajcarskie :D Popraw tylko ucho bo wygląda jak krowie i linię szczęki - załamuje się zbyt daleko od ucha. Karykatura to wyeksponowane charakterystyczne części twarzy ale musi mieć oparcie w rzeczywistości inaczej to juz surrealizm. Jeszcze usta popraw, nadaj im jakiś wyraz bo wyglądają jak owalny otwór w twarzy ale to widać tylko w ujęciu z przodu, w innych wygląda fajnie Tkaniny powinny mieć więcej fałd, zwłaszcza majty bo cienkie. Kaftan to chyba dość gruby materiał ale też przydałoby się trochę fałd zwłaszcza przy rękawach i paskach które są mocno zapięte (teraz tego nie widać). Kaftan powinien troche bardziej opinać ciało przy rękach. Nadaj trochę objetosci rękawom - materiał powinien byc pomarszczony! Oczywiście nie mówię tu o realizmie tylko żebyś zaznaczył pewne rzeczy - wydaje mi się że to dodałoby nieco więcej życia twojej pracy. Jeśli masz inną koncepcję to ok. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Master Kiełbaster, Gomez -> Jasne chłopaki, jeszcze jest co do dorabiania-porpawiania, mam po prostu inny system pracy ;) A zeby nie rzucać słów na wiatr przedstawiam Wam propozycje kadrów...ja osobiście bliski jestem drugiemu, ewentualnie trzeciemu...ale moze mnie jakoś przekonacie tudziez odwiedziecie od mojego planu, chciałbym po prostu znać Wasze opinie na ten temat :) Pozdrawiam ...oczywiście doobrazcie sobie jeszcze jakieś zaajebiste chmurki i wogole ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi