Napisano 14 Maj 200717 l swietna ! tylko to pomiedzy brwiami jakos zmniejsz albo cos... widze ze jescze lepiej Ci wychodza otyli niz karki :D
Napisano 15 Maj 200717 l ooo gitez majonez :) Fajne usta i oczy chociaż oczy nierealistyczne (za bardzo ścięte do środka - takie skośne ). Najbardziej mi się podoba od ust w dół. Popraw uszy bo ta zewnetrzna część wydaje się cienka jak papier. Popracuj nad brwiamu i nosem (za mało szczegółów na nosie). Zmarszczka koło nosa powinna się zawijać za skrzydełko nosa. Tadek ma rację ze zmarszczkami - coś tam jest nie tak. Zauważyłem jeszcze że kąciki ust są nie takie jak trzeba. Ta mała zmarszczka powinna iść bardziej pionowo - w widoku z boku wygląda fajnie tylko z przodu nie tak.
Napisano 15 Maj 200717 l bardzo fajnie:) usta rzeczywiscie robia robote:) tylko ta czapeczka miejescami niechlujna siatke ma:)
Napisano 15 Maj 200717 l ho siet. panie. powiem szczerze ten model podoba mi sie najbardziej z twojego calego dorobku:) trzymaj taki poziom, to sie zapisze do ciebie na lekcje modelingu :] pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) Gordy--> tak troche sie na biggie'm wzorowalem ;) tadek-->dzieki :) grugasy w sumie sa latwiejsci :D a to pomiedzy brwaimi hmm cos tam przy nim zrobilem ale nie pamietam jak wyglada wiec nie wiem czy poprawilem :D Gomez--> dzieki za tresciwy komentarz :D mialem glowy juz nie ruszac ale po przeczytaniu waszych postow zaczelo mi strasznie przeszkadzac pare rzeczy ;) John--> dzieki, siatka czapki nie jest niechlujna wyglada tak bo dalem modyfikator noise ;) krzysiek--> dzieki man :D Matti--> dzieki, ty sam moglbys uczyc wiec..... :D ok glowy juz nie tykam uwazam za skonczony :) ps. powiedzcie cos o siatce bo chcialem aby byla baaardzo dobra :) staralem sie trzymac zasad ktore dr ug napisal mi na f3d, wiec jak to wyglada ? :) pozdro
Napisano 15 Maj 200717 l Twarz super, koszulka super, czapka super, szwy super ! Siatka jest wg. mnie bardzo w porządku, przynajmniej głowy, bo na wdziankach się nie znam :). Tylko przy kołnierzyku siatka się trochę wtapia, ale to już pewnie zauważyłeś. Szczerze zazdroszczę umiejętności :) ! Pozdrawiam
Napisano 15 Maj 200717 l widać że umiejętności masz coraz większe :) ostatnie główki są bardzo fajne ( mi wychodzą bezpłciowo) tobie natomiast charakterystycznie super, jedynie co mnie razi to za duże uwidacznianie mięśnie , razi to, więc następnym razem nie przesadzaj :D no i fajnie że zacząłeś renderować czekam na kolejne główki
Napisano 23 Maj 200717 l Autor Witam!! dzieki za C&C :) a tu kolejny model :) jakies 3-4 wieczorki :) glowa jeszcze nie skonczona :) musz dorobic macki ;) i jak pewnie widzicie czapka do tylu glowy jest nie dopasowana :)
Napisano 24 Maj 200717 l Autor Witam!! kuba dzieki zobacze mozliwe ze barki sa za wysoko :) roadrunner tak ;) taki progress z wczoraj :)
Napisano 24 Maj 200717 l Widze ze nie tylko ja nie moge sie doczekac 3 czesci :) Rozumiem ze chcesz jak najlepiej odwzorowac postac. Te macki zaznaczone na zielono nie podobaja mi sie, tzn. nie podoba mi sie ze sa najpierw proste a pozniej tak sie zawijaja. Te dluzsze macki byly bardziej proste a te krotsze sie zawijaly. Dolna czesc twarzy powinna byc bardziej masywna - usta szersze, gorna warga grubsza, nos szerszy. U ciebie nos przechodzi w gorna warge prosta linia a powinien bardziej kanciasto. Poza tym macki sa przyczepione w niewlasciwych miejscach (chyba) i jest ich za malo. Pewnie widziales ta fote - tym sie sugerowalem http://images.usatoday.com/life/_photos/2006/07/17/pirates-topper.jpg
Napisano 24 Maj 200717 l B.i.g.???? moja pierwsza myśl :D --- nielot, mało tu komentowałem a dużo obserwowałem ale ten progres jaki zrobiłeś w ciągu tego wątku jest ekstra. piękne, te ostatnie modele.
Napisano 24 Maj 200717 l Bosssskie te macuszki. Z resztą tak jak wyżej, za progress respekt. Symetria be...
Napisano 25 Maj 200717 l Autor Witam!! Gordy--> thanks poprawie :) Chveti-->dzieki wielkie, milo mi ze posta napisales :) ale i tak ciew nie lubie za to ze kibicujesz milanowi :D Gavreel--> thanks symetria bedzie zburzona na koncu :) krzychu--> thanks ;)
Napisano 25 Maj 200717 l pojechałeś po hardcorze .. Oo Ty chyba masz ogrom czasu bo tyle tych modeli wypluwasz :) mh wakacje ( marzyciel ) xD powodzenia jak zawsze :)
Napisano 26 Maj 200717 l Autor Witam!! wizz--> poprostu szybko robie ;) gordy--> macki nie sa proste luknij na to http://www.keeptothecode.com/uploaded_images/davy_jones-749037.jpg wiem ze cialo wyglada dziwnie ale to tylko baza ;)
Napisano 28 Maj 200717 l Autor dzieki krzychu :) narazie tyle mam bua pewnie wywale i zrobie od nowa :)
Napisano 28 Maj 200717 l Autor no to do zbrusha z tym :) nigdy :D w zbrushu bedzie tylko detal taki jak faktura skury itp itd ;) krzychu ma racje w poly dam rade ;) cialka w sumie nie bedzie widac bo beda ubrania wiec dlatego tak bez detalu :)
Napisano 31 Maj 200717 l Autor palce zdeformowane niektóre i chyba kostka troche za mało wystaje :) zalezy od czlowieka ...................
Napisano 31 Maj 200717 l mnie sie wydaje ze te paluchy ciut za dlugie sa ;> i stopa wyglada na troche opuchnieta jakby sobie kostke skrecil;)
Napisano 31 Maj 200717 l kocham Cię :) pokaż siatki bo jest ślicznie, palców nie krytykuje bo sam podobne widziałem :)
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Fajna czapka, z podwojnym daszkiem :) i te dredy, duzo dredow :) Bedziesz pracowac nad wyrazem twarzy czy to ostateczna wersja?
Napisano 10 Czerwiec 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) nad wyrazem twrazy jeszcze sie nie zastanawialem :) odpoczywam od davy'iego ;)
Napisano 10 Czerwiec 200717 l hmm jakiegos aktora mi przypomina ale jezscze nie wiem jakiego:P ladnie ladnie:):)