Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 144,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

swietna !

tylko to pomiedzy brwiami jakos zmniejsz albo cos...

widze ze jescze lepiej Ci wychodza otyli niz karki :D

Napisano

ooo gitez majonez :) Fajne usta i oczy chociaż oczy nierealistyczne (za bardzo ścięte do środka - takie skośne ). Najbardziej mi się podoba od ust w dół. Popraw uszy bo ta zewnetrzna część wydaje się cienka jak papier. Popracuj nad brwiamu i nosem (za mało szczegółów na nosie). Zmarszczka koło nosa powinna się zawijać za skrzydełko nosa. Tadek ma rację ze zmarszczkami - coś tam jest nie tak. Zauważyłem jeszcze że kąciki ust są nie takie jak trzeba. Ta mała zmarszczka powinna iść bardziej pionowo - w widoku z boku wygląda fajnie tylko z przodu nie tak.

Napisano

bardzo fajnie:) usta rzeczywiscie robia robote:) tylko ta czapeczka miejescami niechlujna siatke ma:)

Napisano

ho siet. panie. powiem szczerze ten model podoba mi sie najbardziej z twojego calego dorobku:) trzymaj taki poziom, to sie zapisze do ciebie na lekcje modelingu :]

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentarze :)

Gordy--> tak troche sie na biggie'm wzorowalem ;)

tadek-->dzieki :) grugasy w sumie sa latwiejsci :D a to pomiedzy brwaimi hmm cos tam przy nim zrobilem ale nie pamietam jak wyglada wiec nie wiem czy poprawilem :D

Gomez--> dzieki za tresciwy komentarz :D mialem glowy juz nie ruszac ale po przeczytaniu waszych postow zaczelo mi strasznie przeszkadzac pare rzeczy ;)

John--> dzieki, siatka czapki nie jest niechlujna wyglada tak bo dalem modyfikator noise ;)

krzysiek--> dzieki man :D

Matti--> dzieki, ty sam moglbys uczyc wiec..... :D

ok glowy juz nie tykam uwazam za skonczony :)

ps. powiedzcie cos o siatce bo chcialem aby byla baaardzo dobra :) staralem sie trzymac zasad ktore dr ug napisal mi na f3d, wiec jak to wyglada ? :)

pozdro

8bfadc1706bf8c97.jpg

0289ebbb6ec61779.jpg

Napisano

Twarz super, koszulka super, czapka super, szwy super !

Siatka jest wg. mnie bardzo w porządku, przynajmniej głowy, bo na wdziankach się nie znam :). Tylko przy kołnierzyku siatka się trochę wtapia, ale to już pewnie zauważyłeś.

Szczerze zazdroszczę umiejętności :) !

Pozdrawiam

Napisano

widać że umiejętności masz coraz większe :)

ostatnie główki są bardzo fajne ( mi wychodzą bezpłciowo) tobie natomiast charakterystycznie super, jedynie co mnie razi to za duże uwidacznianie mięśnie , razi to, więc następnym razem nie przesadzaj :D

no i fajnie że zacząłeś renderować

czekam na kolejne główki

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za C&C :)

a tu kolejny model :)

jakies 3-4 wieczorki :)

glowa jeszcze nie skonczona :)

musz dorobic macki ;)

i jak pewnie widzicie czapka do tylu glowy jest nie dopasowana :)

81792e6e3d2a2c3c.jpg

8e39b694eff4289b.jpg

Napisano

Jak dla mnie świetne! Szyi nie widać, ale wydaję się taka trochę krótkawa.

Napisano
  • Autor

Witam!!

kuba dzieki zobacze mozliwe ze barki sa za wysoko :)

roadrunner tak ;)

taki progress z wczoraj :)

davyfe0.jpg

Napisano

Widze ze nie tylko ja nie moge sie doczekac 3 czesci :)

Rozumiem ze chcesz jak najlepiej odwzorowac postac. Te macki zaznaczone na zielono nie podobaja mi sie, tzn. nie podoba mi sie ze sa najpierw proste a pozniej tak sie zawijaja. Te dluzsze macki byly bardziej proste a te krotsze sie zawijaly.

Dolna czesc twarzy powinna byc bardziej masywna - usta szersze, gorna warga grubsza, nos szerszy.

U ciebie nos przechodzi w gorna warge prosta linia a powinien bardziej kanciasto.

Poza tym macki sa przyczepione w niewlasciwych miejscach (chyba) i jest ich za malo. Pewnie widziales ta fote - tym sie sugerowalem http://images.usatoday.com/life/_photos/2006/07/17/pirates-topper.jpg

Napisano
B.i.g.????

moja pierwsza myśl :D

---

nielot, mało tu komentowałem a dużo obserwowałem ale ten progres jaki zrobiłeś w ciągu tego wątku jest ekstra.

piękne, te ostatnie modele.

Napisano
  • Autor

Witam!!

Gordy--> thanks poprawie :)

Chveti-->dzieki wielkie, milo mi ze posta napisales :) ale i tak ciew nie lubie za to ze kibicujesz milanowi :D

Gavreel--> thanks symetria bedzie zburzona na koncu :)

krzychu--> thanks ;)

Napisano

pojechałeś po hardcorze .. Oo Ty chyba masz ogrom czasu bo tyle tych modeli wypluwasz :)

mh wakacje ( marzyciel ) xD

powodzenia jak zawsze :)

Napisano
  • Autor
no to do zbrusha z tym :)

nigdy :D

w zbrushu bedzie tylko detal taki jak faktura skury itp itd ;)

krzychu ma racje w poly dam rade ;)

cialka w sumie nie bedzie widac bo beda ubrania wiec dlatego tak bez detalu :)

Napisano
  • Autor
palce zdeformowane niektóre

i chyba kostka troche za mało wystaje :)

zalezy od czlowieka ...................

Napisano

mnie sie wydaje ze te paluchy ciut za dlugie sa ;> i stopa wyglada na troche opuchnieta jakby sobie kostke skrecil;)

Napisano

Fajna czapka, z podwojnym daszkiem :) i te dredy, duzo dredow :)

Bedziesz pracowac nad wyrazem twarzy czy to ostateczna wersja?

Napisano
  • Autor

Witam!!

dzieki za komentarze :)

nad wyrazem twrazy jeszcze sie nie zastanawialem :)

odpoczywam od davy'iego ;)

1e568868f9787195.jpg

Napisano

hmm jakiegos aktora mi przypomina ale jezscze nie wiem jakiego:P ladnie ladnie:):)

Napisano

Ten kapitan - Rozumiem ze wykańczać go będziesz w zibruszu?