wizz Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 no niestety nie jest ciekawy ten renderek :) pokombinuj jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 B.i.g.???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 swietna ! tylko to pomiedzy brwiami jakos zmniejsz albo cos... widze ze jescze lepiej Ci wychodza otyli niz karki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 ooo gitez majonez :) Fajne usta i oczy chociaż oczy nierealistyczne (za bardzo ścięte do środka - takie skośne ). Najbardziej mi się podoba od ust w dół. Popraw uszy bo ta zewnetrzna część wydaje się cienka jak papier. Popracuj nad brwiamu i nosem (za mało szczegółów na nosie). Zmarszczka koło nosa powinna się zawijać za skrzydełko nosa. Tadek ma rację ze zmarszczkami - coś tam jest nie tak. Zauważyłem jeszcze że kąciki ust są nie takie jak trzeba. Ta mała zmarszczka powinna iść bardziej pionowo - w widoku z boku wygląda fajnie tylko z przodu nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 bardzo fajnie:) usta rzeczywiscie robia robote:) tylko ta czapeczka miejescami niechlujna siatke ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 szacuneczek :) świetny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 ho siet. panie. powiem szczerze ten model podoba mi sie najbardziej z twojego calego dorobku:) trzymaj taki poziom, to sie zapisze do ciebie na lekcje modelingu :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) Gordy--> tak troche sie na biggie'm wzorowalem ;) tadek-->dzieki :) grugasy w sumie sa latwiejsci :D a to pomiedzy brwaimi hmm cos tam przy nim zrobilem ale nie pamietam jak wyglada wiec nie wiem czy poprawilem :D Gomez--> dzieki za tresciwy komentarz :D mialem glowy juz nie ruszac ale po przeczytaniu waszych postow zaczelo mi strasznie przeszkadzac pare rzeczy ;) John--> dzieki, siatka czapki nie jest niechlujna wyglada tak bo dalem modyfikator noise ;) krzysiek--> dzieki man :D Matti--> dzieki, ty sam moglbys uczyc wiec..... :D ok glowy juz nie tykam uwazam za skonczony :) ps. powiedzcie cos o siatce bo chcialem aby byla baaardzo dobra :) staralem sie trzymac zasad ktore dr ug napisal mi na f3d, wiec jak to wyglada ? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Dla mnie siata git, ale co ja się znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Twarz super, koszulka super, czapka super, szwy super ! Siatka jest wg. mnie bardzo w porządku, przynajmniej głowy, bo na wdziankach się nie znam :). Tylko przy kołnierzyku siatka się trochę wtapia, ale to już pewnie zauważyłeś. Szczerze zazdroszczę umiejętności :) ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 widać że umiejętności masz coraz większe :) ostatnie główki są bardzo fajne ( mi wychodzą bezpłciowo) tobie natomiast charakterystycznie super, jedynie co mnie razi to za duże uwidacznianie mięśnie , razi to, więc następnym razem nie przesadzaj :D no i fajnie że zacząłeś renderować czekam na kolejne główki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Witam!! dzieki za C&C :) a tu kolejny model :) jakies 3-4 wieczorki :) glowa jeszcze nie skonczona :) musz dorobic macki ;) i jak pewnie widzicie czapka do tylu glowy jest nie dopasowana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Jak dla mnie świetne! Szyi nie widać, ale wydaję się taka trochę krótkawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Przyjemniaczek :]. To Davy Jones ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Witam!! kuba dzieki zobacze mozliwe ze barki sa za wysoko :) roadrunner tak ;) taki progress z wczoraj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Widze ze nie tylko ja nie moge sie doczekac 3 czesci :) Rozumiem ze chcesz jak najlepiej odwzorowac postac. Te macki zaznaczone na zielono nie podobaja mi sie, tzn. nie podoba mi sie ze sa najpierw proste a pozniej tak sie zawijaja. Te dluzsze macki byly bardziej proste a te krotsze sie zawijaly. Dolna czesc twarzy powinna byc bardziej masywna - usta szersze, gorna warga grubsza, nos szerszy. U ciebie nos przechodzi w gorna warge prosta linia a powinien bardziej kanciasto. Poza tym macki sa przyczepione w niewlasciwych miejscach (chyba) i jest ich za malo. Pewnie widziales ta fote - tym sie sugerowalem http://images.usatoday.com/life/_photos/2006/07/17/pirates-topper.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 B.i.g.???? moja pierwsza myśl :D --- nielot, mało tu komentowałem a dużo obserwowałem ale ten progres jaki zrobiłeś w ciągu tego wątku jest ekstra. piękne, te ostatnie modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Bosssskie te macuszki. Z resztą tak jak wyżej, za progress respekt. Symetria be... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 ładny model powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Witam!! Gordy--> thanks poprawie :) Chveti-->dzieki wielkie, milo mi ze posta napisales :) ale i tak ciew nie lubie za to ze kibicujesz milanowi :D Gavreel--> thanks symetria bedzie zburzona na koncu :) krzychu--> thanks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 pojechałeś po hardcorze .. Oo Ty chyba masz ogrom czasu bo tyle tych modeli wypluwasz :) mh wakacje ( marzyciel ) xD powodzenia jak zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 Witam!! wizz--> poprostu szybko robie ;) gordy--> macki nie sa proste luknij na to http://www.keeptothecode.com/uploaded_images/davy_jones-749037.jpg wiem ze cialo wyglada dziwnie ale to tylko baza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 cialo malo wazne,rob ubranka:D ladnie idzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Witam!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 ładne palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 dzieki krzychu :) narazie tyle mam bua pewnie wywale i zrobie od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 no to do zbrusha z tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 e tam w poly nielot007 da radę, tylko więcej macek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 no to do zbrusha z tym :) nigdy :D w zbrushu bedzie tylko detal taki jak faktura skury itp itd ;) krzychu ma racje w poly dam rade ;) cialka w sumie nie bedzie widac bo beda ubrania wiec dlatego tak bez detalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Witam!! troche dlon pomeczylem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 oj nielot lecisz ostro ziąąą:D super super czekam na kolejne upy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 Witam!! hcpiter dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 palce zdeformowane niektóre i chyba kostka troche za mało wystaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 palce zdeformowane niektóre i chyba kostka troche za mało wystaje :) zalezy od czlowieka ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 mnie sie wydaje ze te paluchy ciut za dlugie sa ;> i stopa wyglada na troche opuchnieta jakby sobie kostke skrecil;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 zalezy od czlowieka ................... wspolczoje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 wspolczoje ;D heheh to nie moje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 kocham Cię :) pokaż siatki bo jest ślicznie, palców nie krytykuje bo sam podobne widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 no akurat jeśli chodzi o palce i kostkę to się wzorowałem na sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2007 Witam!! czasu na modelowanie niema :( wiec pokaze siateczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 stopa oprócz palców troche freestyle:) Ręka bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam!! malutki (pewnie niezauwazalny) progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 zgrabny tyłek:P no teraz lepiej z większą ilością macek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Fajna czapka, z podwojnym daszkiem :) i te dredy, duzo dredow :) Bedziesz pracowac nad wyrazem twarzy czy to ostateczna wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 bosko :) pępek mu zrób ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) nad wyrazem twrazy jeszcze sie nie zastanawialem :) odpoczywam od davy'iego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 hmm jakiegos aktora mi przypomina ale jezscze nie wiem jakiego:P ladnie ladnie:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Mocny start nielot, dajesz dalej :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Ten kapitan - Rozumiem ze wykańczać go będziesz w zibruszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi