Georgas Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 jedziesz jedziesz dude !! trzymam kciuki :) baza świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 swietnie ziom, trzymasz poziom i to sie tylko liczy! elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Bardzo ładna anatomia, czekam na więcej bo na pewno będzie super. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Share Napisano 30 Listopad 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 No fajnie na razie. Tak z ciekawosci - jak sobie poradziles z ta nieszczesna glowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 przyzwoicie :) czekam na więcej detalu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zaczyna wyglądać naprawde dobrze, czekam na więcej bo na tym etapie jakoś nie mam czego sie przyczepić;) DAWAJ UPDATE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Witam!! dzieki za komentsy :) Gomez--> z jaka glowa ? :D tak sie zastanawiam jak ja wyrzezbie dlonie :D kurde na razie wydaje sie to nie mozliwe :D ok lekki progress :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 nieźle i zmień ten shader bo beznadziejny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 fajnie to wychodzi, jedynie stopy a w zasadzie kostki mi jakos nie pasują (wydają się być za grube, wychodzi przez to proste połączenie między stopą a łydką) ale nie jestem do konca pewien - moze to wina ujęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Żebra za mocno widac. prawa stopa (ta po lewej) jest za gruba chyba ale jak widze nie zaczales jeszcze sculptowac tamtych okolic. Idealnie wyszly miesnie brzucha i poza. Gratki i czekam na wiecej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Mi się szmatka nie podoba, imo tam już powinien być róg tkaniny, a nie kwadratowy odcinek ze specjalnym poszerzeniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 Witam!! dzieki za odkopanie watka ;) ok skoro odkopaliscie to pokazuje co kiedys zrobilem (prawie nie ma roznicy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Witam!! no wiec konczymy ten rok !! ostani model w 2007 roku :) ps. szcześliwego nowego roku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Will Smith? Szczęśliwego nowego roku Nielocie i inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Dobry model... Szczęśliwego swędzenia w kroku znaczy sie nowego roku :D Zycze wspanialych modelow w 2008 wszystkim nie tylko tobie Nielocie... A teraz cos dla gospodarza watku. Niech twoje modele beda takie jak te ktore prezentujesz a nawet jeszcze lepsze bo sa juz teraz na swiatowym poziomie (oczywiscie jak każdy robisz jedne modele gorsze drugie lepsze ale ogolnie jest zajedwabiscie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 ładny model, trochę policzki za bardzo wypukłe chyba, ale broda i usta wyszły bardzo fanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Witam!! pierwsza proba zrobienia glowy z praktycznie zwyklej bryly(baza nie moja ) czas--> hmmm cos kolo godziny moze ja jeszcze pomecze... robilem praktycznie tylko twarz, krztalt glwoy nie ruszany praktycznie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Na bazie najbardziej sie skupiłeś na uchu;) Twarz fajna trochę za ostro brwi się marszczą nad nosem i linia szczęki biegnie po wklęsłym łuku i dolna warga mi się jakoś nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 ej noo, ale ta baza całkiem fajna, tylko ucho podmienic na jakiś "lepszy model" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 całkiem ładny model, brwi trochę mi nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Witam!! wkoncu nie zapomnialem wziac tablet z pracy i trzeba bylo go przetestowac :D tak jak poprzednio 1h i ta sama baza :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 fajny kosmita usta i oczy najlwpsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nielot twój styl da się rozpoznać z daleka. Super pracki. Im dalej w wątek tym lepiej. Alien super ale pod dolną wargą zrobił mu się rów, chyba troszkę za ostry, ale chyba to wina braku anty aliasingu :) brawo, opanowałeś organikę, naucz mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Witam!! dzieki za komentarze :) kolejna glowa 1.5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Szopen? :] Fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Szopen? :] Fajny. nie z glowy robilem bez referek :) edit: takie cos w pare minut z tamtej bryly zrobilbym cala glowe ale w tamtej bryle jest ucho zaznaczone i powstaja tam bledy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 zawsze mi się wydaje że to górna powieka w oku jest grubsza (zresztą na niej jest więcej rzęs) i do tego jest wysunięta bardziej do przodu zwłaszcza w środku jej ponieważ opływa gałkę oczną która jest kulą pyzatym brwi i połączenie nosa z czołem szfankuje Jak na 1,5h to super!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 dzieki za komentarz :) kolejny model tym razem troche ponad 2h :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 też bez refek? rewelacyjny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 ta akurat z referka :) karykatura Jack Nicholson nie trzymalem sie 100% posluzyla mi nadaniu krztaltow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Już myślałem. Rewelacja :) pokaż obrazek :) nie no naprawdę się wyrobiłeś :) to już chyba twoja domena, ta cała organika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 pokaż obrazek :) prosze bardzo--> http://www.courtjones.com/images/large_ill_humor/Jack%20Nicholson%20Caricature.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 dzięki. mam tylko jeszcze jedną prośbę. Skończ, razem z kolegami (Leru, Zeetem, Klicorem i resztą) tą całą bitwę na podobizny. :) była rewelacyjna a tu tak ni z gruchy ni z pietruchy ją urwaliście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 powiem szczerze ze jack jest swietny moze bys go skonczyl co? tak jak na obrazku:) byla by super pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) konczyc nie bede bo nie ma po co :) ok kolejna glowa... nie skonczona gdyz czas spac isc :) tym razem pierwszy raz robilem glowe ze zsphery z czego jestem dumny :D czas? hmmm 1h-2h dokladnie nie pamietam :P ok to tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 trochę przesadziłeś z tą kością (obojczyk?). poza tym rewela :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Hmm nielot fajnie, fajnie, gdzie uszy?? ze sphery, czyli z niczego da sie je dość łatwo wyrzeźbić. Jeszcze taka mała uwaga do twoich sculptów, usta masz zawsze ładnie zrobione, ale uszy czy nos są takie jakby nie dokończone a nawet nie poprawne anatomicznie, nie wiem czy znasz te forum ale przejrzyj. http://www.theartofanatomy.com/phpBB3/viewforum.php?f=3&sid=661fcfdc85054f6645b23396dd1ff405 Popatrzysz trochę to będziesz wiedział o co mi chodzi. No i pracuj dalej bo fajnie sie parzy na postęp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 całkiem ładna i ciekawsza niż te poprzednie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam!! dzieki za komentarze :) narazie chcialem sprawdzic czy da rade robic fajne glowy z zsphery :) i da z czego jestem zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 oo ta ostatnia ładna tylko co tak mało tej głowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 wyglada spoko, tylko ze jescze jest to troche zbyt ogolny zarys, dlaczego ma taka szrame na kosci policzkowej ?, ze sphery to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 to nie szrama tylko podkreslenie kosci policzkowej ;) a robie z zsphery :) hmm ogolny zarys no spoko ale ja nie chce robic hiper detalu :) traktuje to jako trening w robieniu "konceptow glow"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 zsphera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat85 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 szacuken Nielot... Powiedz lepiej kiedy zobaczymy coś ukończonego?? :D pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi