nielot007 Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Niezłe główki. Aaaa gdziee są nagrania :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Ta ostatnia fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 dla sportu robisz te glowki? :D ciagle czekamy na full body:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Stworzenie tego tematu przypada na 02-08-06, 22:01, do dziś nauczyłeś się zajefajnie modelować twarze :) poprawiło mi to humor bo ja się męczę ostatnio na przemian z innymi projektami i mi nie wychodzi :) teraz przynajmniej wiem, ze trza do tego dużo czasu :PP ale i tam mam takie question :P dlaczego podczas modelowania głowy tworzycie (większość) już włosy ;| jak na dzień dzisiejszy istnieje modyfikator hair :) ?? daje to coś że wcześniej modelujecie postać z gotowymi włosami, czy jak ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tul Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 ale i tam mam takie question :P dlaczego podczas modelowania głowy tworzycie (większość) już włosy ;| jak na dzień dzisiejszy istnieje modyfikator hair :) ?? daje to coś że wcześniej modelujecie postać z gotowymi włosami, czy jak ?? :) Bo modele zamieszczane w speedach, czy większość modeli Nielota są robione dla zabawy lub treningu i nie są renderowane. Po prostu robisz model, żeby przypominał coś konkretnego, a jak zacznie to go porzucasz i jedziesz następny. Taki rendering z hairem często trwał by dłużej niż zrobienie ów główki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Witam!! tym razem robie tego oto pana--> jak cos to zamieszczam baze(taka sama jak poprzednia tylko podest zmieniony) gdyby ktos chcial zrobic i jak chcecie to moge zalozyc znowu minibitwe :) link--> http://rapidshare.com/files/103818664/lincoln_bust.rar.html pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Zakładaj bitwę, ja dzisiaj skończę Carla jak najdzie mnie ochota na skończenie i zapodajemy Abrahama Lincolna. Gdzieś na zbrush central był podobny materiał, trzeba poszukać albo samemu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Tomala--> OK, jak skonczysz Carla( i ktos jeszcze skonczy) to zapodamy sonde ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 no nielot ostro cisniesz widze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Klicek--> dzieki ;) wrzucam tez tutaj zeby miec wszystko w jednym watku :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 kurde wypas ! moze jakis V-tutek ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 taaa jakiś video tutek byłby pomocny.... bardzo pomocny :/ jak by Ci się zachciało zrobić i uploadować gdzieś to zapodaj linkiem na pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 widze nielot ze bardzo konkretne modele sobie organikujesz:) a pamietam jak zaczynales.... calkiem niedawno;p powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 nowy model...narazie poczatek .................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 NIelociku kochany naucz mnie organiki xD przewypas ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Nielot ta pani bardzo fajnie wyszła, taki pomnikowy styl. A co robimy w następnej minibitwie? :D No i co z tymi video które nagrywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Witam!! dzieki za posty :) niedlugo moze cos nagram i wrzuce na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam!! ostatnio naogladalem sie swietnych modelu hulka, ze powrocila mi mysl zrobienia hulka ;) narazie poczatek okolo 1h (robione z bazy ktora niedawno na forum wrzucilem) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 nielot007 ale z tymi brwiami czy jak to się nazywa to teraz już przesadziłeś:) no ale tak patrząc to liczę że skończysz całego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 czemu przesadzilem ? wkoncu to hulk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 no nie wiem nie podoba mi się to coś z boku oka ale wiesz ja się nie znam to pisze co mi palce każą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 na szybko zmienilem proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 hulk rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 sculp fajny ale proporcje mi mocno odstaja, najlepiej jakbys dopasowal do jakiejs refki bo chyba z glowy jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 nom jak dla mnie to nie za bardzo rewelka te nogi kończą mu się bardzo wysoko ;| wiesz jakby miał w cholerę wysoką miednice :) a reszta to wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 dzieki za komentsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Nielot - ten hulk jest nawet spoko , ale czaszke ma od góry zbyt spłaszczoną ... (licze na to, że uwzględnisz moje zdanie) zmień to prosze, bo daje po oczach ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 o niebo lepiej teraz, czekam na kolejne up'y;) moze tylko doczepilbym sie do rak, sa jakos dziwnie wygiete(okolice bicepsa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 ma chyba bardzo ciasne spodnie i bardzo duze jajka :P dziwnie wyglada to :P jakbys mogl te jajka troche tam do tylu cofnac :P hehe i ma krzywe nogi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Ja wiem ze Zbrush jest piekny:)...ale moze cos z traditional art? czyli polymodeling :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ma chyba bardzo ciasne spodnie i bardzo duze jajka :P dziwnie wyglada to :P jakbys mogl te jajka troche tam do tylu cofnac :P hehe i ma krzywe nogi :P z tymi jajkami to taki kompleks ?? :P nie no żartuje :) ale wiesz ten hulk nie jechał na sterydach od których jaja maleją :P to taka wiesz zrównoważona przeimana jak jedno rośnie to i drugie też :D a nogi poprawione i wyglądają dobrze :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) Nielot - ten hulk jest nawet spoko , ale czaszke ma od góry zbyt spłaszczoną ... (licze na to, że uwzględnisz moje zdanie) zmień to prosze, bo daje po oczach ... :) czaszka splaszczona specjalnie :) mi sie tak podoba i chyba tak zostawie choc i tak wlosy jeszcze dojda tylko nie wiem jeszcze ile... o niebo lepiej teraz, czekam na kolejne up'y;) moze tylko doczepilbym sie do rak, sa jakos dziwnie wygiete(okolice bicepsa) dzieki, nad kazdym elementem bede jeszcze pracowal osobno to narazie jest poczatek :) ma chyba bardzo ciasne spodnie i bardzo duze jajka :P dziwnie wyglada to :P jakbys mogl te jajka troche tam do tylu cofnac :P hehe i ma krzywe nogi :P spodenki beda na pewno jako osony obiekt to co pokazalem to taki speed :P ciagle sie zastanawiam czy zrobic mu krotkie spodenki czy dlugie hmmmm Ja wiem ze Zbrush jest piekny:)...ale moze cos z traditional art? czyli polymodeling :P pozdr hmmmmm kto wiem... ;) z tymi jajkami to taki kompleks ?? :P nie no żartuje :) ale wiesz ten hulk nie jechał na sterydach od których jaja maleją :P to taka wiesz zrównoważona przeimana jak jedno rośnie to i drugie też :D a nogi poprawione i wyglądają dobrze :)) ciesze sie, ze jest lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 coraz lepiej wygląda, czekam na więcej no i te włosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ostatnie modele fajowe , chociaz wszystkiego nie widziałem bo sie wolno ładuje :/ wciepnij nastepne na lepszego serverka ... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A graby nie za małe? Wydaje mi się, że proporcje mogłoby być jeszcze bardziej hulkowate, coś mi nie gra dalej. Hulk jest ogólnie bardzo przerysowaną postacią, więc ciężko go skopiować pewnie. Jedyne co mi się nasuwa a propos proporcji to że wygląda na małego, takiego trochę karłowatego. Może w tułowiu go nieco spróbój przedłużyć i zobacz jak będzie wyglądał? Albo z nogami kombinuj? Okolice kostki (ta część nogi dookola kostki) jakoś dziwacznie wygląda. No ale tak czy siak dobrze dajesz!;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam!! dzieki za posty :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 nie wiem czy nie przegiales w druga strone, teraz moze jeszcze odrobine nogi mu przypakuj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Levus ma racje, cos tu nie pasi. Zaraz ci wyloze swoja filozofie ;D Teraz przegiales dla tego ze proporcje sie nie kleja. Zrob proporcje 9 glow i zrob grube rece, nogi, tulow i ogromne dlonie i stopy. Powinien moc objac dlonia wieksza czesc swojej glowy - to bedzie Hulk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 oj z barami to troszke przegiecie ;) ale morda wypasna :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam!! jesli chodzi o proporcje to chyba zostawie takie, chcialem zeby takie byly :) jeszcze bede nad nimi pracowal ale nie w stopniu duzym :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 no fajno w Twoim stylu :) ale to bardziej szef mafii hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 rewelacja :) pls skończ go :) fajny shader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 nielocie :) zagladam tu czesto naprawde fajne te mordki robisz! Jeden z watkow na forum do ktorych chce sie wracac . Ostatnia rzeczywiscie trafne skojarzenie Klicka szef mafii jak w morde strzelil :). Juz totalna przesiadke zrobiles na Z'tke czy bazy w Max'ie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Fajnie fajnie. Ale NAPRAWDĘ przegiełęś z barami :/ Nie wyglądają one dobrze mimo chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Taki jakiś zawieszony między Alexoliver'owym a stylizacją na Kolbiego- tak czy owak nic w nim Nielot'owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 bardzo fajnie wyglada, te brwi to tak bardziej od srodka powinny sie zaczynac, ty je pusciles tam tak jak ten miesien leci, w kazdym razie Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Witam!! Pan Gotham ma racje :) choc Alexoliver'a tam nie ma :P wiec zaczalem glowe od "nowa" Adek--> brwi zaczynaly sie od srodka tylko tutaj tego nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi