nielot007 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 kolejny speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 ostatni super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 broda dłuższa i prawie jak mikołaj bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 mial isc na "speed sculpting challenge: Orc's head" ale nie przeczytalem regulaminu i robilem z wlasnej bazy :P (moze zrobie na szybko z ich) takie cos na szybko bez pomyslunku czysty freestyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Całkiem milusi ale blizna(te szywy) jest ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 ladnie sobie tutaj poczyniasz nielot. Kosci policzkowe za mocno wybrzuszone no i broda tego osobnika przypomina troche tylek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Jak patrze na pierwsze modele i na te ostatnie to jestem pod wrażeniem. Nieźle sobie skill rozwinąłeś. Chciałbym ja taki progress odnotować kiedyś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Szwy i szrama Ci trochę biednie wyszły muszę powiedzieć:p Poprzedni dziadyga, nice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 WItam! mam to byc wmiare realistyczna glowka :) narazie poczatek :) mam referke z 3d.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Jak robisz ludziom smaku takimi zapowiedziami to potem moze byc ciezko sprostac wyzwaniu. Ja np zakladam ze zrobisz pory na skorze i pojedyncze wloski ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Brwi chyba drobinę zbyt wypukłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 Gomez-->hehe z tymi wloskami to chyba przesadziles :D:D Chveti--> troche zmniejszylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 fajny mis :) ale dosc duzo czasu jak na niego, dlatego jezeli robisz cos na speeda np. 3dtotalnego to warto godzinke wczesniej usiasc porysowac olowkensem i potem ciachnac to w 3d, zejdzie Ci polowa czasu mniej na szukaniu formy :] ludek jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2008 Autor Share Napisano 16 Maj 2008 Klicku--> ja go nierobilem 4h :D robilem okolo 1h40min :) wiem, ze i tak dlugo :( ale jakos nie mam checi do rysowania szkicow jakos nie kreci mnie to napewno by to pomoglo/przyspieszylo prace ale jakos lenia mam :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 no to jest nas 2ch ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2008 Autor Share Napisano 16 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 ciekawe modele ostatnio pokazujesz, w tym ostatnim broda ciekawie wygląda, nagraj coś z ZB ciekawy jestem jak to robisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 17 Maj 2008 Share Napisano 17 Maj 2008 Bardzo dobrze, że zmiękczyłeś dolną powiekę, jedyna rzecz, która teraz dziwnie wygląda to te wrinklesy, przypominające gałązkę (ale ja się czepiam ;P), reszta jest super; ekstra dziadek ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 tez zauwazylem ta "galazke" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2008 Autor Share Napisano 17 Maj 2008 takie szybki test ubranie wziete z innego mojego projektu(przerobilem je) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 z upa na up jest coraz lepiej piękne , jedź z nim dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Zacnie to zaczyna wyglądać, ale chyba przesadziłeś z fałdkami pod pachami i ramiona zrobiłbym odrobinę grubsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Fajnie wyglada. Pod rekawami nie czuc ciala wogole. Faldy pod pachami rzeczywiscie nie pasuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 dzieki za komentsy :) poczatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 hmm głupio to zabrzmi, ale przypomina mi mojego szefa... :D fajnie jak na razie, choć bark nieco "za duzy" mi się wydaje (mozliwe ze to wina ujęcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 na razie fajnie, zobaczymy co dalej xD. Nie wiem czy takie pytanie już padło, może je kiedyś przeczytałem, a już zapomniałem.. rzeźbisz tabletem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 te dwa ostatnie obrazki cool wyszły, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 WitaM!! dzieki za komentarze :) Loki--> poprawie :) gawel72-->tak tabletem, niewyobrazam sobie rzezbienie na myszce :) wizz--> dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Dziadek z fajurą super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 no dziadzio jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 dzieki :) ok jade dalej... poczatek wlosow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 No i jest super! Włosy zrobiłeś z zsphery czy zimportowałeś je skądś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Bardzo fajny wyraz twarzy, hery też się fajowo zapowiadają. Coraz lepiej nielot, coraz lepiej, coraz fajniej, doodling przynosi efekty, widać. Nie ma trochę przygrubych rąk w stosunku do korpusu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Ta fałdka w pasie mi trochę nie pasi, reszta jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2008 Autor Share Napisano 20 Maj 2008 dzieki za komentsy :) wlosy robione w maxie... nie wiem moze sa za grube :) faldka na pasie gdyz tam beda spodnie...ze spodniami nie powinno dziwnie wygladac :) screen z maxa :) troche przegialem z rzebrami ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 super twarz , jak dla mnie za duże ramiona i chyba obojczyk za bardzo wystaje , aha i plecki mi się bardzo podobają super się patrzy na twój progress :) pracusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 nielot007 popraw tylko łokcie i ręce ... jakieś za chude ( łokcie na pewno ) generalnie luzz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 Witam!! dzieki :) georgas-->narazie wszystko to tylko tak o aby mniej wiecej proporcje zlapac teraz dopeiro zaczne modelowac;) lobohome--> akurat od lokcia w dol nic nie robilem wiec spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2008 Autor Share Napisano 21 Maj 2008 (edytowane) .......... Edytowane 29 Maj 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Obojczyki powinny iść w górę im bliżej ramion, a gacie wyglądają co najmniej dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Zgadzam sie z przedmówcą: obojczykiw wręcz konczą sie na ramieniu. Najlepiej wybadac to u siebie, po prostu (że tak to brzydko ujmę) wystarczy podotykac swoje obojczyki:) Zawsze tak robie kiedy mam problem z anatomią - najlepiej uczyc sie jej na sobie:) Twarz za to wymodelowana bardzo ładnie:) I nawet kogos mi ona przypomina... Brawo:) Pozdrawiam, Ciastuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Maj 2008 Autor Share Napisano 22 Maj 2008 (edytowane) 40min z plane'a w zbrush'u :) pozdro Edytowane 22 Maj 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Siemano:) Myślę, że żebra za bardzo widoczne. A jeśli chodzi o obojczyki - stanowczo wyżej. Pokaż rendera z boku, ciekaw jestem jak rozwiązałeś mieśnie z tyłu szyji. Bardzo fajnie:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2008 Autor Share Napisano 24 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2008 Autor Share Napisano 24 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 ostatni wygląda super aż szkoda że nie cała postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Ten przedostatni i Marlon wyglądają bardzo dobrze, fajnie wyszły wcięcia w kącikach ust. PS. Jakich brushy używasz ? Standard z alpha ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi