Napisano 26 Lipiec 200816 l mam na myśli że ma bardzo wąskie czoło bardziej jak garb niż u normalnego człeka
Napisano 27 Lipiec 200816 l Neardeltanczyk? Twarz sporo za duża w porównaniu do reszty głowy a uszy potraktowałeś bardzo lajtowo.
Napisano 28 Lipiec 200816 l pieknie :) jak Ty to robisz ze takie gladziutkie Ci wychodzi ? jest jakas opcja wygladzania w zbrushu ? (zeby tych kratek nie bylo widac, tak jak jest to w mudboxie)
Napisano 28 Lipiec 200816 l nie, w zbrushu to umiem tylko; import, export, standard edit brush, tweak edit brush, wlaczyc l.symetry, zmienic perpektywe i dzialac :) a jak to uruchomic ? gdzie to sie znajduje ?
Napisano 28 Lipiec 200816 l Nielot sorry za offtopa. Czerczesow wciśnij shift, będzie najprościej kółko zrobi sie niebieskie i możesz wygładzać. Jak działasz w zbrushu 3.1 to wybierz smooth brusha i zmień mu intensity na powiedzmy 40 przy niezbyt gęstych siatkach i więcej przy gęstych. Potem znowu wybierz brusha którym sculptujesz a po wciśnięciu shifta włączy sie alternative brush czyli smooth.
Napisano 28 Lipiec 200816 l Nielot sorry za offtopa. Czerczesow wciśnij shift, będzie najprościej kółko zrobi sie niebieskie i możesz wygładzać. Jak działasz w zbrushu 3.1 to wybierz smooth brusha i zmień mu intensity na powiedzmy 40 przy niezbyt gęstych siatkach i więcej przy gęstych. Potem znowu wybierz brusha którym sculptujesz a po wciśnięciu shifta włączy sie alternative brush czyli smooth.
Napisano 28 Lipiec 200816 l aha, zwykly pedzel, tylko mi chodzi o cos takiego jak jest w mudboxie, ze siatke wygladza i zaokragla bez zwiekszania ilosci poly, tak ze sie "latwiej" pracuje bo lepiej widac
Napisano 28 Lipiec 200816 l pięknie nielot007widać cały czas rozwój w twoich pracach dzieciak wyszedł super, i właśnie gdzie te video
Napisano 28 Lipiec 200816 l Fajny dzieciak, tylko przy tych zmarszczkach na czole w środku trochę pomięte zostało.
Napisano 28 Lipiec 200816 l fajny temat, jeszcze fajniejsze modele :D nie wiedziałem, że można założyć w 3d taki zbiorczy temat, tak to bym zarzucił moimi noobowymi modelami xD
Napisano 29 Lipiec 200816 l Ja to mam jakis problem z ogladaniem Twoich wersji czyichs modeli. I gdybym byl potencjalnym pracodawca mialbym pewnie jeszcze wiekszy. Fajny ten dzieciak calkiem, ale nie do konca Twoj po prostu.
Napisano 29 Lipiec 200816 l Fajny ten dzieciak calkiem, ale nie do konca Twoj po prostu. Może sąsiada ;>
Napisano 1 Sierpień 200816 l wow dzieciak super fajnie popatrzeć po dłuższej przerwie na twoje modele:)
Napisano 3 Sierpień 200816 l Poza tym ze mogłeś przysiedzieć troszkę nad kształtem rogów( co by bardziej okrągłe były) to modelik bardzo ładny
Napisano 3 Sierpień 200816 l Autor Morte--> model jest jeszcze nie skonczony :) dynia--> wiesz to jest moja wersja hellboya wiec ma prawo czegos mu brakowac ;)
Napisano 4 Sierpień 200816 l bardzo fajna glowka hellboya , mi tam ona pasi . Jak najbardziej przypomina orginal.
Napisano 5 Sierpień 200816 l Autor dzieki za komenty :) Innos--> brodke robie inflatem i clay brushem czyli to czego zawsze uzywam i oczywiscie smooth :) ok kolejny speed ;) tym razem chcialem zrobic zwyklego gostka :) pozdro
Napisano 6 Sierpień 200816 l Dobra Nielot wszyscy wiemy że potrafisz dobrze modelować :D Może zaczął byś coś texturzyć :P
Napisano 6 Sierpień 200816 l Autor dzieki za komentsy :) Ex3--> texturowanie jest nudne ;) ok kolejny speed tym razem nagralem wiec wiem jaki czas 96min38sec :) czyli 1h36mi36sec ;) pozdro
Napisano 6 Sierpień 200816 l Podziwiam Pana Panie Nielot :P. (i jak w up... gdzie film ?) ;) Ps. Masz jakąś główkę/postać z teksturą i jakąś sceną ?
Napisano 9 Sierpień 200816 l model kojarzy mi się z Rosjaninem z jakiegoś filmu, co do samego modelu ładnie ale taki trochę podobny do twojej ostanie głowy
Napisano 9 Sierpień 200816 l Autor model kojarzy mi się z Rosjaninem z jakiegoś filmu, co do samego modelu ładnie ale taki trochę podobny do twojej ostanie głowy bo to jest ta sama
Napisano 9 Sierpień 200816 l no właśnie tak myślałem że przeróbka, się wyrobiłeś Ci powiem dawaj teraz coś większego :)
Napisano 10 Sierpień 200816 l Nielot gołą babe weź wymodeluj, może coś drgnie w Twojej i tak dobrej już twórczości :P
Napisano 11 Sierpień 200816 l Autor Ebor--> hehe zrobie babe z dedykacja dla Ciebie :P staram sie zrobic proste naturalne krztalty :) jak zawsze speed pozdro
Napisano 11 Sierpień 200816 l kazdy element w tej glowie jest po prostu odzwierciedleniem Twojego stylu ;) fajnie
Napisano 11 Sierpień 200816 l Speedy masz juz obcykane, to moze zrobilbys cos dluzszego? Tylko nie chodzi mi o hiperdetal, a o zdefiniowanie bardziej niektorych miejsc w Twoich modelach. W tym ostatnim kosc rzuchwy idzie az za ucho, ktore tez dobrze nie wyglada. Poza tym troche za duzo Twojego stylu a za malo roznorodnosci ostatnio. Nie wiem co Ci doradzic, 3d.sk i rzezbienie konkretnej glowy? z dobrych rzutow a nie z refek znalezionych w sieci. Byl 2pac teraz chyba will smith, byly rzezby kolby'ego, antropusa i anandpg. Moze teraz dobre fotki i robienie bardzo konkretnej osoby bez potrzeby przerabiania zeby wygladalo jak Twoj model wyczuliloby Cie na pewne sprawy?