Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takie tam MIsie dla zabicia czasu i odstresowania ;) Czasami cos tu jeszcze wrzuce bo jest kilka pomyslow ;) Jak ktos chce sie pobawic to moge wrzucić model miska ;)

Max 7, V ray, troche Corela

misio1pn2.jpg

misio2hx8.jpg

misio3ah5.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak hkropinski :)

W sumie dobry sposób na odstresowanie (lepiej tak niż wychodzić na zewnątrz i "odstresowywać się" w podobny sposób na żywych istotach :D )

"Dziś wirtualnie >>uśmiercę

Pozdro

Napisano

ojej biedny misiaczek :)

ale ustawienia displace mogłeś nieco zwiększyć - na tym wiszącym misku widać słaba jakość, głównie na nogach

ale ogólnie ładnie wyszedł misio i render :)

Napisano

Pionier--> Dzia :]

Hkropinski,ndru_w-->mi tez sie drewno nie podoba, ale nie mialem innej mapki pod reka ;)

Javor-->nop fakt tu wszystko jest na standardowych ustawieniach ;) Moze przy nastepnej serii cos powalcze :]

Napisano

kazdy ocenia subiektywnie

ja przyczepie sie pierwszego obrazka, nie czuc "ciezkosci" miska i sily jaka wlozyl 2 misiek w to, by powiesic pierwszego :D

Napisano

Ania --> :)

Arkadian--> w zadnym wypadku nie zamierzam przestac :) Bo dopiero zaczynam przygode z misiaczkami :D Iiiii kto mowil, ze jest w tym cos trudnego?? :>

Kr3tz--> to fakt :), ale pluszaki zazwyczaj sa leciutkie ;)

Napisano

Bubu: "Takie tam MIsie dla zabicia czasu i odstresowania ;) "

Chyba raczej dla zabicia misiów :]

Spoko ogólnie, ino futerko wygląda jak wyschnięty słonecznik bez ziarenek ;-)

Gość User190
Napisano

Futerko brzydkie :P Pomysł oklepany, ale i tak wygląda ciekawie :) Pierwsza pracka najlepsza :) Czekam na więcej :)

Napisano

Kto następny na liście? Na drugim renderku szkoda że za głowy nie widać nożyczek;)

Napisano

Futerko nie wyszło najlepiej, trzebabyło pobawić sięjakimś normalnym futrem, zamiast displacem :)

Pierwsza pracka bardzo sympatyczna, pozostałe - trochę mniej.

Napisano

nie nie, nie w tym kierunku tamte byly b.dobre ze wzgledu na to ze akcja juz sie wydarzyla (wydazyc/rzyc, hmm chyba eRZet) czyt. uleciala glowa :p a tutaj dopiero bierze (raczej eRZet) zamach, i w ten sposob traci swoj klimat - jak dla mnie ofkors - , polecam wrocic do poprzedniego stylu :D powodzenia z miskami, pzdr

Napisano

Renderki bardzo fajne, co prawda ten z siekierka (jak juz ktos wspomnial) troszke odbiega klimatem, ale i tak dobre. Ja jeszcze sprobowalbym dac ciemniejsze otoczenie i jakies delikatne swiatlo wolumetryczne.

Napisano

Nop Misiaków bedzie wiecej tylko, ze czasu mam troszke malo, aczkolwiek juz cos tam skrobie powoli ;) Z futerkiem zamierzam jeszcze pokombinowac :) Dzieki wszystkim :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności