Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Takie tam MIsie dla zabicia czasu i odstresowania ;) Czasami cos tu jeszcze wrzuce bo jest kilka pomyslow ;) Jak ktos chce sie pobawic to moge wrzucić model miska ;)

Max 7, V ray, troche Corela

misio1pn2.jpg

misio2hx8.jpg

misio3ah5.jpg

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 24,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe ekhm mocne jak na niedzielne popoludnie hehe :-D

'przyjemnie' wyrenderowane i 'mile' w odbiorze :)

pozdrawiam

Napisano

Jak hkropinski :)

W sumie dobry sposób na odstresowanie (lepiej tak niż wychodzić na zewnątrz i "odstresowywać się" w podobny sposób na żywych istotach :D )

"Dziś wirtualnie >>uśmiercę

Pozdro

Napisano

ojej biedny misiaczek :)

ale ustawienia displace mogłeś nieco zwiększyć - na tym wiszącym misku widać słaba jakość, głównie na nogach

ale ogólnie ładnie wyszedł misio i render :)

Napisano
  • Autor

Pionier--> Dzia :]

Hkropinski,ndru_w-->mi tez sie drewno nie podoba, ale nie mialem innej mapki pod reka ;)

Javor-->nop fakt tu wszystko jest na standardowych ustawieniach ;) Moze przy nastepnej serii cos powalcze :]

Napisano

ktos tu nie lubi miska?:P mam pytanko mozesz pokazac bitmape do displace, bo jako lama nie wiem jak taka zrobic. pracka super pozdro

Napisano
  • Autor

Mapka to chyba fractalowy noise o ile mnie pamiec nie myli :) albo cellular czy jakos tak :D

Napisano

Arkadian -> nie mi tu dane osądzać, ale porównując pracę do twojej mrowki, wypadasz bardzo miernie...

Napisano

kazdy ocenia subiektywnie

ja przyczepie sie pierwszego obrazka, nie czuc "ciezkosci" miska i sily jaka wlozyl 2 misiek w to, by powiesic pierwszego :D

Napisano
  • Autor

Ania --> :)

Arkadian--> w zadnym wypadku nie zamierzam przestac :) Bo dopiero zaczynam przygode z misiaczkami :D Iiiii kto mowil, ze jest w tym cos trudnego?? :>

Kr3tz--> to fakt :), ale pluszaki zazwyczaj sa leciutkie ;)

Napisano

Bubu: "Takie tam MIsie dla zabicia czasu i odstresowania ;) "

Chyba raczej dla zabicia misiów :]

Spoko ogólnie, ino futerko wygląda jak wyschnięty słonecznik bez ziarenek ;-)

Napisano

Futerko brzydkie :P Pomysł oklepany, ale i tak wygląda ciekawie :) Pierwsza pracka najlepsza :) Czekam na więcej :)

Napisano

Kto następny na liście? Na drugim renderku szkoda że za głowy nie widać nożyczek;)

Napisano

Futerko nie wyszło najlepiej, trzebabyło pobawić sięjakimś normalnym futrem, zamiast displacem :)

Pierwsza pracka bardzo sympatyczna, pozostałe - trochę mniej.

Napisano
Jak ktos chce sie pobawic to moge wrzucić model miska

wrzucaj:) też bym sie pobawil z misiami:D

Napisano

fajne dawaj modele miska to zrobimy jak kiedys z tym ludzikiem z preta co to sie Kiwaczek nazywal :]

Napisano

nie nie, nie w tym kierunku tamte byly b.dobre ze wzgledu na to ze akcja juz sie wydarzyla (wydazyc/rzyc, hmm chyba eRZet) czyt. uleciala glowa :p a tutaj dopiero bierze (raczej eRZet) zamach, i w ten sposob traci swoj klimat - jak dla mnie ofkors - , polecam wrocic do poprzedniego stylu :D powodzenia z miskami, pzdr

Napisano

Bubu-moje pluszaki odgrazaja sie ze juz dzwonily w Twojej sprawie do Nato.... zamowily bombardowanie :) na call center :)

Napisano

misiobójca, terrorysta, ty jesteś z alkaidy? tyle, ze łapiesz misie do worka i potem twoi ludzie wykonują za ciebie robote?

Pomysłowe miśki :) 10/10

Napisano

Renderki bardzo fajne, co prawda ten z siekierka (jak juz ktos wspomnial) troszke odbiega klimatem, ale i tak dobre. Ja jeszcze sprobowalbym dac ciemniejsze otoczenie i jakies delikatne swiatlo wolumetryczne.

Napisano

COOOOOOL misie . Zrób jescze pare :D bo widze że już coś Ci się odechciało robić.

P.S RÓB TE MISIE DALEJ !!!!!!!!!! XD (może wyjdzie jakiś serial o 2 dwóch misiach będzie happy 2 bears)

Napisano
  • Autor

Nop Misiaków bedzie wiecej tylko, ze czasu mam troszke malo, aczkolwiek juz cos tam skrobie powoli ;) Z futerkiem zamierzam jeszcze pokombinowac :) Dzieki wszystkim :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.