dariusz Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 no pięknie chłopie! możesz oprzeć texturowanie o VrayDirt, zaoszczędzi Ci to dużo czasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 no to wbijaj to w ramę i jedziemy z tym koksem :] hehe fajniutko a ja nie mam dziś czasu żeby cie ścigać :( ale na mnie nie czekaj - ganiaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Skalowalem silnik wg wymiarow Ferrari (obliczylem dlugosc silnika w komorze - pi razy oko ;) ) do wymiarow Renowki iiiii... zmiescil sie :D jupiiii... ;P Polaczylem tez wydech do konca z puszkami (rozprezne): Teraz bede wykonywal rame a pozniej szczegoliki roznego kalibru... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Co za ulga :] a juz szukałem dla ciebie printów wersji kombi :] albo jakiejs przyczepki :p a cos poza ctrl+C i ctrl+V jutro zrobisz ? :p Złosliwy jestesm ale musze odreagować bo nic mi sie dzis nie udalo zrobic za dużo pracy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 no zrobie ta rame bo widze ze sie rzucasz ;P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 to jest V8 z dwiema turbinami... czyli napewno ponad 400KM, sory ale nie czytalem calego wątku, taka wersja istnieje, czy to tylko Twoja fantazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Dobra przyznaj sie Wiktor komu podwedziles Megane i rozmontowujesz na czesci w garazu aby miec referenje? :D Swietna robota :) jeszcze troche i bedziesz mogl potem zrobic jego przekroj z cala hydraulika, przewodami itd :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 JA rzucam no masz niewdzięcznik jeden to ja cie stymuluje do intensywnej pracy a ty mi tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 hehe dzis bedzie w wiadomościach zgnięłą renówka czerwona nowa sprawdza nieznany prawdobodobnie Wiktor i pójdziesz siedzieć za grafikę, a silnik super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 dariusz: silnik jest z Ferrari GTO - zerzniety z modelu plastikowego i troche zdjec mi posluzylo ku temu :) Konras: no kto to wie co mi jeszcze odbije i co wymodeluje dodatkowo ;P Co do auta to stoi u mnie w garazu wiec... ;P damusTo: dobra to ja sie odwdziecze i tez bede cie stymulowal do pracy jak ci sie odechce modelowania hehehe ;) dawcio_unikat: no ale za grafe siedziec to wyroznienie jakies prawda...?? hehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Cudo, kiedy ja bede mial checi zeby zrobic cos takiego w swoich samochodach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Kr3tz: tu nie trzeba checi... trzeba siasc i robic... No w sumie trzeba byc troche walnietym ;P hehehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Test odbic: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 No bracie :] jestes gość ... ... ja chce więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 dalej jak dla mnie masz za wąskie światło w kolektorze wydechowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 jaki czyściutki ten silniczek, jesteś pro:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 damusTo: bedzie wiecej :) BizU: troche poprawilem ale jeszcze bede piescil hehehe ;P dariusz: bo to nowka jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 BRAWO !!! Gratuluje cierpliwości. Mam nadzieje, że już niedługo koniec ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Polosie z gumami przeglubow dorobilem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 tak sobie..... ;) maniak!! :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Upychalem wraz z osprzetem ten motor i sie udalo :D Jutor jade z koksem dalej bo piecyk trzeba kiedys odaplic hehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Kochany Wiktorze mój mogłeś cały render już zrobić, a tak to ładnie światła fajnie wyglądają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g:j:r Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Patrzmy i sie napatrzmy bo to chyba ostatni taki "brzydki" render tej renówki:D;) Światła sa extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 fajnie... podgrzewane tylne siedzenia będą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 jeszcze tylko cały środek i będzie cool :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 miałem nic nie pisać, ale napisze : narazie rządzisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 mrkrzysiek: alez prosze ja Ciebie bardzo - masz tutaj upragniony render w calosci :) g:j:r: jeszcze rendery beda... ;P BizU: no i masaz heheh javor: dam rade... chyba... ;P Komp tez wytrzyma :D pecet: alez ty masz poczucie humoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 zajefajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Dorobilem troszke zawieszenia - uwaga!! wahacze beda wzmocnione!! (zebyscie sie nie wazyli krzyczec ;P ). Na razie idzie gladko - nawet na styk bedzie wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No to wzmocnilem conieco... A silnik z elementami zawieszenia ma na razie 230050 POLY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No amorki spoko ale to co poniżej em :| No jakies takie nie takie rozumiecie kumie, nie wiem jak to po góralsku bydzie panocku ale za chude to myslę i troche takie dziwne kształty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No to tak: amorek przymocowany to takiego czegos co trzyma kolo i do czego jest wprowadzona polos, nastenie jest wahacz (robie wahaczw wersji wyscigowej) kekko wzmocnionym ktory dalej jest przymocowany do ramy (podluznic) silnika... :) Jeszcze sie z tym pobawie ale jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 no i OK - pokaz mi taki w referce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ty wszystko jakies za małe robisz :P te spręzynki to najwyżej do malacza albo cienkiego a nie pod taki potężny silnik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 javor a widziales sprezyny w najnowszym Focusie WRC...?? :) Albo w nowym wyscogowym Seacie...?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 nie widziałem :P pokaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 na googlach se poszukaj ;P Nie no troszke je pogrubie ale delikatnie bo nie moga byc za grube... Bo sprezyny nie utwardzaja zawieszenia tylko amory!! No delikatnie sprezyna potafi utwardzic ale ona ma nadawac harakterystyke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 No niby mozemy szukać po googlach ale wolałbym gdypys ty zaprezentował wariant który wybrałeś, łatwiej porównac niz z 4 mln srt któer wypluje googlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Ale jeszcze amoary nie dokonczone sa... Beda jeszcze pojemniki z gazem itp... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_89 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 o ja pie.......... no stary full wypasss :) 3maj tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Robie rame... Bazuje na rozwiazaniach z niektorych samochodow B-grupowych. Chcialem robic spawy na tych profilach ale obliczylem ze za duuuuzo poly by na to poszlo a i tak na renderach nie bylyby widoczne tak bardzo... Rama jest jeszcze nie dokonczona - moze to wygladac troszke dziwnie w niwktorych miejscach, ale zapewniam ze jak sie doda karoserie to efekt jest miodzio ;P Musze sie wziasc za jakies materialy probne bo duuuzo rzeczy na tym clay'u nie widac... (rozciecia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ..........rzeźnik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Pan Wiktor chyba przesadza ;) Ja bym takich detali nie wytrzymał nawet gdymym tak dobrze modelował jak ty.... masz chyba anielską cierpliwość. Więc powodzenia w pracy...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ..........rzeźnik:) dobrze powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ooo, nie no respekt po raz kolejny :D obyś sobie z teksturami poradził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 no dawno mnie tu nie było i widze ze prace idą do przodu, ładne szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 kliment woroszyłow: podobnie jak ty ;P Nvidia: ja tez tego nie wytrzymuje ale coz - trzeba sie rozwijac hehehe ;) Badyl: wiadomo ;) mrkrzysiek: dosc juz tych szczegolow w silniku :) Teraz silnikowi nadam jakies w miare sensowne materialy i zostawiam go juz w spokoju... Trzeba robic reszte i konczyc tego furacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Dobra ludziska... Nalozylem troche materialow na ten silnik. uciekalem od roznego rodzaju bitmap i wogole - no bo po co niepotrzebnie obciazac kompa... Otoz musze wprowadzic jeszcze pare poprawek, ktore na renderkach rzucaja sie w oczy... Kolektor wydechowy chcialem zrobic wlasnie z takiego "brunatnego" metalu no iii prawie sie mi udal - leciutko musze go "podkrecic". Ogolnie to teraz dziwnie wyglada ale w aucie da okreslony efekt - zapewniam :) Ogolnie to mowcie co gdzie zmienic - w sensie materialow (tylko pamietajcie ze nie chce dodawac zadnych bitmap...) :) Pozdrowionka!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 O raaaany... ale ładnie :) Modelik super... (wcześniej tu nie zaglądałem)... tak sobie patrzę i patrzę... i podziwiam, bo naprawdę kawał dobrej roboty widzę! PS. bardzo intensywne kolory na tym ostatnim renderze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 nie no wypas oo wiktor zmienił awatorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi